Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Silphatos said:

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-wvd9b-fqMjq-xGR3z-uwVTH-bJQBD

şunda 2 tane hardcore aimbot geldi, radarda görünce 360 derece dönüp direkt hs atan versiyon, bi tanesi maç sürerken banlandı live adsf diğeri sonuna kadar oynadı onu da reportlasınıza, 2 kere öldürdüm bi de gerizekalıyı ahahah

nick yazsana
Mesaj tarihi:
ayrıca abv buyur. overgrown mapi sarhoşlara özel mi ya. 1 9 yr old bebe (ama oynuo çocuk), 1 sarhoş rus, çocuga küfrede ateş ede tiksindirdi, çocuk gelip çaktı kafasına atıldı. sarhoş zaten bottan beter.

sonra "takımı taşicaksın ama" moral mi kalıo oynayası kalmıo abi insanın.
Mesaj tarihi:
bazen lagli oynayan adamlar sacmaliyor kosarken isinlaniyor falan

bi sefer bana da oldu speedhack acmis gibiydim noldugunu anlamadan 3 tane de headshot aldim dsfsd reportlasalar kesin ban yerim
Mesaj tarihi:
servera 250 km uzaktan fiberi olsa 5 pingi olur işte ben de istanbula 4 ping alıyorum ama yurtdışı çıkışları en az 60 ping, tr altyapısı şahane çünkü.

ahmedinejad said:

5 ping vardı bugün bi adamda. herif valve merkezden oynuyordu galiba.
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

90-100 pingle 33 pinglilere karşı oynamak gibisi yok amk.

sen bilmezsin ben 7 8 ay min 90 ms ile oynadım ilk basladıgımda. sonra serverlar fln acıldı ms ler düştü.
Mesaj tarihi:
yine bok gibi performans oldu ya csgo, her updatede daha da düşüyo fps ne yapıyo kodumun volvosu. şu an 100se sallıyorum, 3 yıl önce betadayken aynı yerde 150 falandı
Mesaj tarihi:
papa smurf diye bi adam dustu competitivede bizim takima, herif 100+ skor yapip kendi kendine oynadi oyunu

ulan ne biz kill alabildik adam yuzunden ne de karsi takim bi bok yapabildi kafayi cikardiklari gibi pro sprayi yediler paso dsfsd

bu arada laptopla cok bi yere gelinmiyor oyunda ya. ekran ufak, ekran karti isinmaya baslayinca aptal aptal takilmalar, cokmeler falan. network adapter azicik dinleniyim der lag baslar...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...