Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 applev0dka said: duyarım tabi ya, 3D ses efektli aldım :D hadi gel de oynayalım sesi duydun tamam da aimi napıcan :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Silphatos said: steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-wvd9b-fqMjq-xGR3z-uwVTH-bJQBD şunda 2 tane hardcore aimbot geldi, radarda görünce 360 derece dönüp direkt hs atan versiyon, bi tanesi maç sürerken banlandı live adsf diğeri sonuna kadar oynadı onu da reportlasınıza, 2 kere öldürdüm bi de gerizekalıyı ahahah nick yazsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 DarKRideR said: off insertion görevi geldi bu yürek nasıl dayanacak :( harika map bi kere sajdksa takım düzgünse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 ayrıca abv buyur. overgrown mapi sarhoşlara özel mi ya. 1 9 yr old bebe (ama oynuo çocuk), 1 sarhoş rus, çocuga küfrede ateş ede tiksindirdi, çocuk gelip çaktı kafasına atıldı. sarhoş zaten bottan beter. sonra "takımı taşicaksın ama" moral mi kalıo oynayası kalmıo abi insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 gorevi nasil aliyoruz o passleri nerden alicaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 gorevlerden patates dusuyor hep ya goruyorum milletten. Bir styx var guzel gorduklerimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 abi demolition görevi geldi oynayan hiç yokki? ne zaman gir desem create eyliyor, e bot killerde sayılmıyor sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 sayiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 aa negzl yapayım hemen yok syılmıyor bot kill denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 3-4 kere girdiğimi bilirim o ipne görev için,sonunda üstüne kum sıçramış ssg geliyo orasıda ayrı zevk ama gdsgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 DoruK said: sayiliyor sayılmıyor alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 of abi ben niye 100 pingle oynuom rankda adamlar 20-30 ken amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 bazen lagli oynayan adamlar sacmaliyor kosarken isinlaniyor falan bi sefer bana da oldu speedhack acmis gibiydim noldugunu anlamadan 3 tane de headshot aldim dsfsd reportlasalar kesin ban yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 olm gaben resmen trollüyo beni az önce 100 pingle oynadım berabere kaldık herifler uğraştı baya falan,şimdi max ping ayarı düşürdüm 50 e kadar yok yine 100 pingliyim valla ağlıcam dgasga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 dün akşamki apple'lı libe'li oyunumuzdan http://www.youtube.com/watch?v=0SABxDCWhRU&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 şu bıçak on numara ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 5 ping vardı bugün bi adamda. herif valve merkezden oynuyordu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 S-H said: şu bıçak on numara ya bıçak benim değil ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 şu siloya bi atlayamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 servera 250 km uzaktan fiberi olsa 5 pingi olur işte ben de istanbula 4 ping alıyorum ama yurtdışı çıkışları en az 60 ping, tr altyapısı şahane çünkü. ahmedinejad said: 5 ping vardı bugün bi adamda. herif valve merkezden oynuyordu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 90-100 pingle 33 pinglilere karşı oynamak gibisi yok amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 GONDARCENGIZ said: 90-100 pingle 33 pinglilere karşı oynamak gibisi yok amk. sen bilmezsin ben 7 8 ay min 90 ms ile oynadım ilk basladıgımda. sonra serverlar fln acıldı ms ler düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 yine bok gibi performans oldu ya csgo, her updatede daha da düşüyo fps ne yapıyo kodumun volvosu. şu an 100se sallıyorum, 3 yıl önce betadayken aynı yerde 150 falandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 papa smurf diye bi adam dustu competitivede bizim takima, herif 100+ skor yapip kendi kendine oynadi oyunu ulan ne biz kill alabildik adam yuzunden ne de karsi takim bi bok yapabildi kafayi cikardiklari gibi pro sprayi yediler paso dsfsd bu arada laptopla cok bi yere gelinmiyor oyunda ya. ekran ufak, ekran karti isinmaya baslayinca aptal aptal takilmalar, cokmeler falan. network adapter azicik dinleniyim der lag baslar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar