Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rank = isabet orani +hs orani + macta topladiginiz puan.

Ben smg lerle oynarken kartaldan kartal ustasi olmam 6-8 mac suruyordu. Smg biraktim birakali cok kolay atladi

Ak47,m4a1 -4 p250 famas , awp kullanin rank icin ya da alisin.

Liebe nin rank dusme ya da atlayama sebebi : cok hareketli, tinlamadan oynadigin roundlar cok oluyor.

Dwoorgian: abi gordugun dusmana biraz gec tepki veriyorsun aiim haritasinda biraz calis. Ilk baslarda p90 ve turevleriyle hareketliyken aimini gelistir. Daha sonralari rifle lara gecersin.
Mesaj tarihi:
AtlaraFisildayan said:

Rank = isabet orani +hs orani + macta topladiginiz puan.

Ben smg lerle oynarken kartaldan kartal ustasi olmam 6-8 mac suruyordu. Smg biraktim birakali cok kolay atladi

Ak47,m4a1 -4 p250 famas , awp kullanin rank icin ya da alisin.

Liebe nin rank dusme ya da atlayama sebebi : cok hareketli, tinlamadan oynadigin roundlar cok oluyor.

Dwoorgian: abi gordugun dusmana biraz gec tepki veriyorsun aiim haritasinda biraz calis. Ilk baslarda p90 ve turevleriyle hareketliyken aimini gelistir. Daha sonralari rifle lara gecersin.

abi 16-14 biten oyunda 5 frag yapıyo şerif ya kafamı duvarlara vurucam infernoda ortayı kesiyorum awp ile adamın tuttuğu b den gelip beni vuruyorlar seyrediyo adam yanından geçiyo gidiyo umru değil. her oyun böyle salak saçma şeyler oluyo artık dayanamıyorum oynayasım gelmiyo akşamları
Mesaj tarihi:
ben düzenli oynayanlara baya şaşırıyorum zaten ya

community + hack + mm düzeni olarak baya leş oyun

hack olayı kalkarsa
mm biraz ayar yerse
community'de rusları engelleme yolu bulunursa

oyunu çok daha iyi günler bekliyor bence
Mesaj tarihi:
bingildak said:

isabet oranı ne abi ne kadar saçma

ben bomb site ct mapte smoke tarıyorum, deli gibi de kill geliyor

kill gelmesi değil olay. yüksek rütbelerin yeteneğini nasıl ölçücek bu oyun? 30 mermnin 29 u dağa taşa 1 i kafaya gitmesi mi? yoksa gördüğü gibi çakanlar mı?
Mesaj tarihi:
mermi hit oranıyla ne alakası var abi iyi olmanın

sen kazanmaya oynuyorsun

istersen karanlığa 99 mermi atarsın 1 tanesi ile öldürürsün

sonuçta sen objective'i yapmaya çalışıyorsun

mermi count üzerinden istatistik tutacaksan silah türü ve map-t/ct değerlendirmesi olarak tutman gerekir.

az mermi çok adam demek iyi adam demek mi oluyor bir yeri savunurken?
Mesaj tarihi:
http://cloud-4.steampowered.com/ugc/41978886713648327/0AD73733D1050363C57B0FA86E8352E5C3E1785B/

ağladığım oyun bu, bizim takımın şerifi 7 frag yapmış. karşıdaki sonuncu adam 20 frag yapmış bizim takımdaki herkesten fazla nerdeyse. bana da tek kelime konuşmayan info vermeyen böyle mallar gelip duruyor işte son maçlarda.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

ben düzenli oynayanlara baya şaşırıyorum zaten ya

community + hack + mm düzeni olarak baya leş oyun

hack olayı kalkarsa
mm biraz ayar yerse
community'de rusları engelleme yolu bulunursa

oyunu çok daha iyi günler bekliyor bence

hack kalksa yeter.
Mesaj tarihi:
AtlaraFisildayan said:

o benim fps den olmasın diye düşünmüyor değilim (40 50 fps benim). ping 40 60 arası, ve tepki ratiom yüksektir (bkz: cod hardcore. meali; cod da tepki süresi cs den daha önemli)

ha ama cs style aim im cidden gelişmeli o net
Mesaj tarihi:
Son okudugum guide'da olayin tamamiyle kazanilan round ve mvp'ye baktigi yaziodu. Bana en mantikli aciklama bu geldi. K/D ya da HS ratio falan dolayli olarak katki veriyor (MVP olma ihtimali).

Benim de rank atlama olaylarim adamin anlattigiyla baya consistent.
Mesaj tarihi:
2014 yılındayız oyun sizin fire fight içinde mi yoksa dağa taşa mı sıktığınızı anlıyor. Hs ratio, kill/death ratio hep önemli. Kazandığım maçta rank duşup, kaybettiği maçta rank atlayan bir adamım
Mesaj tarihi:
evet mac kazanmanin pek bi esprisi yok belki kazandigin round sayisi daha fazla etkiliyordur

2 gunde silver 1den silver 3e ciktim dsfsdfs

en son 1.5 oynamis biri olarak ak'in recoilini cozene kadar zorlandim baya ama iyi su an. yanima 1 tane iyi adam geldi mi genelde kazaniyoruz oyunu.
Mesaj tarihi:
abi awpde de hs oranı çok düşüyo, o ss koyduğm maçta ct sideta %65 hs ile oynadım 2. yarı t de çoğunlukla awp ve deagle aldım. %15 gibi bi hs oranı ile bitirdim 20 frag yaptım galiba t sideta.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

http://cloud-4.steampowered.com/ugc/41978886713648327/0AD73733D1050363C57B0FA86E8352E5C3E1785B/

ağladığım oyun bu, bizim takımın şerifi 7 frag yapmış. karşıdaki sonuncu adam 20 frag yapmış bizim takımdaki herkesten fazla nerdeyse. bana da tek kelime konuşmayan info vermeyen böyle mallar gelip duruyor işte son maçlarda.

Oglm supreme masterlrin 3 kille bitirdigi oluyor : d
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

ahgahahahaha cobblestone bir gecede 29'dan 37 olmus 194 tane kalmıs hahaha

bişi biliyozki diyoruz satma bekle diye :D düşerse 10 doları senden alırım diyordun. sadfdss

dreamhack majjor olacaksa turnuvadan 10-15 gün önce satarız. major olmazsa diğer major e kadar bekle
Mesaj tarihi:
7 win streak oldu vermiyor ranki, hayır silver 3'e geçicem görende bişi sanacak.

hayır işin garip yani neredeyse full awp + scarla geziyordum %70ten fazla accuracy var.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...