applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ahgahahahaha cobblestone bir gecede 29'dan 37 olmus 194 tane kalmıs hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Rank = isabet orani +hs orani + macta topladiginiz puan. Ben smg lerle oynarken kartaldan kartal ustasi olmam 6-8 mac suruyordu. Smg biraktim birakali cok kolay atladi Ak47,m4a1 -4 p250 famas , awp kullanin rank icin ya da alisin. Liebe nin rank dusme ya da atlayama sebebi : cok hareketli, tinlamadan oynadigin roundlar cok oluyor. Dwoorgian: abi gordugun dusmana biraz gec tepki veriyorsun aiim haritasinda biraz calis. Ilk baslarda p90 ve turevleriyle hareketliyken aimini gelistir. Daha sonralari rifle lara gecersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 isabet oranı ne abi ne kadar saçma ben bomb site ct mapte smoke tarıyorum, deli gibi de kill geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 http://steamcommunity.com/id/auStylez/ şunu trade scam diye reportlar mısınız beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 AtlaraFisildayan said: Rank = isabet orani +hs orani + macta topladiginiz puan. Ben smg lerle oynarken kartaldan kartal ustasi olmam 6-8 mac suruyordu. Smg biraktim birakali cok kolay atladi Ak47,m4a1 -4 p250 famas , awp kullanin rank icin ya da alisin. Liebe nin rank dusme ya da atlayama sebebi : cok hareketli, tinlamadan oynadigin roundlar cok oluyor. Dwoorgian: abi gordugun dusmana biraz gec tepki veriyorsun aiim haritasinda biraz calis. Ilk baslarda p90 ve turevleriyle hareketliyken aimini gelistir. Daha sonralari rifle lara gecersin. abi 16-14 biten oyunda 5 frag yapıyo şerif ya kafamı duvarlara vurucam infernoda ortayı kesiyorum awp ile adamın tuttuğu b den gelip beni vuruyorlar seyrediyo adam yanından geçiyo gidiyo umru değil. her oyun böyle salak saçma şeyler oluyo artık dayanamıyorum oynayasım gelmiyo akşamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ben düzenli oynayanlara baya şaşırıyorum zaten ya community + hack + mm düzeni olarak baya leş oyun hack olayı kalkarsa mm biraz ayar yerse community'de rusları engelleme yolu bulunursa oyunu çok daha iyi günler bekliyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bingildak said: isabet oranı ne abi ne kadar saçma ben bomb site ct mapte smoke tarıyorum, deli gibi de kill geliyor kill gelmesi değil olay. yüksek rütbelerin yeteneğini nasıl ölçücek bu oyun? 30 mermnin 29 u dağa taşa 1 i kafaya gitmesi mi? yoksa gördüğü gibi çakanlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 mermi hit oranıyla ne alakası var abi iyi olmanın sen kazanmaya oynuyorsun istersen karanlığa 99 mermi atarsın 1 tanesi ile öldürürsün sonuçta sen objective'i yapmaya çalışıyorsun mermi count üzerinden istatistik tutacaksan silah türü ve map-t/ct değerlendirmesi olarak tutman gerekir. az mermi çok adam demek iyi adam demek mi oluyor bir yeri savunurken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 http://cloud-4.steampowered.com/ugc/41978886713648327/0AD73733D1050363C57B0FA86E8352E5C3E1785B/ ağladığım oyun bu, bizim takımın şerifi 7 frag yapmış. karşıdaki sonuncu adam 20 frag yapmış bizim takımdaki herkesten fazla nerdeyse. bana da tek kelime konuşmayan info vermeyen böyle mallar gelip duruyor işte son maçlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bingildak said: ben düzenli oynayanlara baya şaşırıyorum zaten ya community + hack + mm düzeni olarak baya leş oyun hack olayı kalkarsa mm biraz ayar yerse community'de rusları engelleme yolu bulunursa oyunu çok daha iyi günler bekliyor bence hack kalksa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 AtlaraFisildayan said: Dwoorgian: abi gordugun dusmana biraz gec tepki veriyorsun aiim haritasinda biraz calis. Ilk baslarda p90 ve turevleriyle hareketliyken aimini gelistir. Daha sonralari rifle lara gecersin. o benim fps den olmasın diye düşünmüyor değilim (40 50 fps benim). ping 40 60 arası, ve tepki ratiom yüksektir (bkz: cod hardcore. meali; cod da tepki süresi cs den daha önemli) ha ama cs style aim im cidden gelişmeli o net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Liebe said: bana da tek kelime konuşmayan info vermeyen böyle mallar. şunlara deliriyorum ya cidden. sessiz sedasız oynuo adamlar sıfır tepki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Tanıdık 5li olmadan böyle komünitide mme girilmez ya. Hileciler olmasa sizi ablukaya alıcam boyuna invite spamlıycam da, hileci moral bozuyor diye sildim oyunu fdsjgsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Son okudugum guide'da olayin tamamiyle kazanilan round ve mvp'ye baktigi yaziodu. Bana en mantikli aciklama bu geldi. K/D ya da HS ratio falan dolayli olarak katki veriyor (MVP olma ihtimali). Benim de rank atlama olaylarim adamin anlattigiyla baya consistent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 2014 yılındayız oyun sizin fire fight içinde mi yoksa dağa taşa mı sıktığınızı anlıyor. Hs ratio, kill/death ratio hep önemli. Kazandığım maçta rank duşup, kaybettiği maçta rank atlayan bir adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 evet mac kazanmanin pek bi esprisi yok belki kazandigin round sayisi daha fazla etkiliyordur 2 gunde silver 1den silver 3e ciktim dsfsdfs en son 1.5 oynamis biri olarak ak'in recoilini cozene kadar zorlandim baya ama iyi su an. yanima 1 tane iyi adam geldi mi genelde kazaniyoruz oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Oyun zaten saykoluguna olcuyo " xxx had best accuracy with %xx diyor" Rn basiti : awpcilrr daha cbk rutbe atliyor ua da hayvani deagle kullananlar. Niye acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 abi awpde de hs oranı çok düşüyo, o ss koyduğm maçta ct sideta %65 hs ile oynadım 2. yarı t de çoğunlukla awp ve deagle aldım. %15 gibi bi hs oranı ile bitirdim 20 frag yaptım galiba t sideta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 awp'de hs oranına gerek yok ki, 5 atış 3 kill yap yeter zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Liebe said: http://cloud-4.steampowered.com/ugc/41978886713648327/0AD73733D1050363C57B0FA86E8352E5C3E1785B/ ağladığım oyun bu, bizim takımın şerifi 7 frag yapmış. karşıdaki sonuncu adam 20 frag yapmış bizim takımdaki herkesten fazla nerdeyse. bana da tek kelime konuşmayan info vermeyen böyle mallar gelip duruyor işte son maçlarda. Oglm supreme masterlrin 3 kille bitirdigi oluyor : d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 applev0dka said: awp'de hs oranına gerek yok ki, 5 atış 3 kill yap yeter zaten Tamam isre 5 te 3 yuzde 60 isabet gayet makul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 applev0dka said: ahgahahahaha cobblestone bir gecede 29'dan 37 olmus 194 tane kalmıs hahaha bişi biliyozki diyoruz satma bekle diye :D düşerse 10 doları senden alırım diyordun. sadfdss dreamhack majjor olacaksa turnuvadan 10-15 gün önce satarız. major olmazsa diğer major e kadar bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 7 win streak oldu vermiyor ranki, hayır silver 3'e geçicem görende bişi sanacak. hayır işin garip yani neredeyse full awp + scarla geziyordum %70ten fazla accuracy var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bence yeni bi account al kurtul asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 silversanız silversınızdır olm uğraşmayın huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar