Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bu t lerde glock yerine default pistol yok dimi başka =/ (cahil n00b a bak meh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 12 assist le rekor kirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 yani öldürmeyi becerememişsin 12 kere yardım etmişler sakldjaskldj :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 abi yok gaben bilerek fixlemiyor hile isini baska aciklamasi yok ban yesin dursun yeni oyun alip para kazandirsinlar habire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Abi 1 win kaldı questde, 2 defa üstüste birbirini öldüren ruslar geldi, 4 oyundur overpass questi yapıyorum. http://forum.paticik.com/thumbnails/661/345/f01/d62/b3b/eea/072/4d0/ea2/bf7/f0_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 yine wh'li maça geldim adam nade ile nokta atışı yapıyor 45 sn sonra, hiç ses çıkmayan yerlere gına came Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 benim 7 round kaldı, 4 gündür girmiyorum bile hiç sevmiyorum orayı ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Benim bu silah görevlerinde eksik sayıyor sanki fragleri. 40 kills diyor, maç başında alıyorum ben gerekli silahı 60 kill de yapsam 25 remaining falan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 botlar saylanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Abi her taraft level 1, 1 game csgo account dolmuş. Herif fraga doymadı benim profil commentlerinden hala giydiriyor hacker diye aasdhjkdaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 http://www.enjoyhacks.com/counter-strike-global-offensive-hack/ ulan emre ulan emreeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Dworgian said: yani öldürmeyi becerememişsin 12 kere yardım etmişler sakldjaskldj :D yok yarisi zaten mid door dan gecenlere awp scout falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 öfff =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=16-Ib_l7PAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Certhas said: unforgiverların neredeyse hepsi hileci. çok fazla hile olduğundan 2 aydır ranked oynamıyorum. cs2 çıkacakmış 2015 te onda düzeltirler artık vac hile koruma sistemini. adamları engellemek imkansız her indirim olduğunda cs:go ya dalga halinde geliyorlar. vac ban yeseler bile hile programı onu bile aşıyor. bir dlc çıkartsalar, competitive girebilmek için 20-30 $a onu almak gerekse ama serverlar da 128 tick olsa varya.. parası neyse direk alırım, burda kırmızılı yeşilli skinlere para verip 64 tick serverlar register etmiyor diye söven herkes de alır :p kafadan ne kadar wallhack aim maim varsa yarısını da temizler, wallhack hede uğraşan, birbirini vuran, mal gibi mac-10den başka silah almayan adamlar hep 1 tane oyun csgo level1 account. 3,75e dağıtırsan keyleri böyle olur emenike. burda bile biri vardı summer salede 10 tane csgo aldım biri banladıkça diğerini açıyorum 10/10 master trolüm keke diye gezen ahahdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 abi paketin fiyatını yükseltmek hack'i önlemiyor ya 150 dolarlık oyunda hack yapıyor adamlar cayır cayır 2014 yılında valve engelleyemiyorsa kapatın gidelim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=hnVPofGSZZw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 of süpermiş hemen alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 şansımı deneyeyim dedim uzun bi aradan sonra, gittim en ucuzundan esports 2014 summer case aldım, açtım şu çıktı eheh. mis gibi 40 dalırz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 valla kıyak olmuş gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Liebe said: şunla uğraştıkları kadar aim kassalar kral olmuşlardı zaten. Ne varki aimde. Cavus degil misiniz siz sfsds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Bad behaviordan banlanılıyor mu lan. Adamlar azıcık sövmeye başladığında ben direk niggish cuntflap, period blood inbred gibisinden yaratıcılığımı konuşturuyorum hep, fuck your motherdan başka laf bilmediğinden ezilen kurwalar paso REPORT EDECEAZ SENİ ABİLERLE diye ağlıyorlar sonra. Bir de geçen tradede bir herifden awp aldım name tag koymuş kazakfunker diye, kazakh şeklinde olmadığından banlanmamış mı anlamadım ama ne çok kazakistanlı varmış oyunda onu anladım. Oha nerdeyse yarı fiyatına veriyor herif diye direk aldım ama hayır ruslar da nem kapıyor. Benim takımımdaki adama nicely done diyorum herif report bitch awp bitch şeklinde karşılık veriyor bana ssdffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 abi bad behaviour dan banlanabiliosun diye biliyorum. ama mesela overwatchlarda da case bitince 4 soru var ya, sonuncu soru "nasıl davranıo bu zibidi" sorusu. ama overwatch olarak izlerken ne ses ne chat gelmediği için bilemiosun. adam cici cici oynuo gibi görünüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 benim m4a1'in name tagi annenisiker, türkler direkt gülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 master guarrdian elite oldum mehe rus'ların bizim takımda olmadığı her oyunu kazanıyorum neredeyse. Bugün sabah maçta rus'lar karşıdaydı. allahtan bizde değil kesin kaybettiler dedim. Bi tanesi 6cı round'da cıktı diğeri cyka cyka diye geziyordu aldık eli. bi de 2 gün önce ilk defa live ban gördüm ya. Bi tane eleman 2.ci round'da oyudan düştü, 7.ci roundda da banned yazısı cıktı. Chat coştu resmen OooO praise lord gaben diye ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar