Catze Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 wolves titan titan hr diyorum ben ama bana çok güvenmeyin :P
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Silphatos said: genel koordinatör ben kartalim sen keles. lutfen rutbemize gore hareket edelim
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 overpass questi olanlar koşsunnnnnn :D
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Odeon said: Silphatos said: genel koordinatör ben kartalim sen keles. lutfen rutbemize gore hareket edelim aynı maçtayken görüyoruz rütbeye göre hareketi, ben 40 sen tek haneli frek sdf. bu rütbe olayında ratingi etkileyen en büyük şeyi win/lose yaptıkları için dargınım gabena, sürekli premade oynayan rütbesi uçuyor tek başına taşıyıp yenilen gg :(
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 şaka olm şaka burdakilerin hepsinden iyisin yine de sdfhj, bana bi titan vs hr tip at. hr'ye basıom ağır
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 fnatic vs titan tam %50-50 takılı, görmemiştim hiç böyle maç
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Silphatos said: şaka olm şaka burdakilerin hepsinden iyisin yine de sdfhj, bana bi titan vs hr tip at. hr'ye basıom ağır aferim adam ol :d abi hr bugun bir yerde patlayacak bumu olur fanatikmi olur bilemem. titanin son macini seyrettim toparlanmis gordum. agir girme
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 kapatın gitsin siteyi ya bu ne lan
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Odeon said: Silphatos said: şaka olm şaka burdakilerin hepsinden iyisin yine de sdfhj, bana bi titan vs hr tip at. hr'ye basıom ağır aferim adam ol :d abi hr bugun bir yerde patlayacak bumu olur fanatikmi olur bilemem. titanin son macini seyrettim toparlanmis gordum. agir girme free tipi kaptık yalan övgüyle lel ilk maçın sonucuna göre diğerlerine oynayacam, pro betting.
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Silphatos said: Odeon said: Silphatos said: genel koordinatör ben kartalim sen keles. lutfen rutbemize gore hareket edelim aynı maçtayken görüyoruz rütbeye göre hareketi, ben 40 sen tek haneli frek sdf. bu rütbe olayında ratingi etkileyen en büyük şeyi win/lose yaptıkları için dargınım gabena, sürekli premade oynayan rütbesi uçuyor tek başına taşıyıp yenilen gg :( hacı rütbe için daha önce de yazmıştım, tekrar merak eden varsa diye yazayım. win/loss ile direktman alakası yok. accuracy ve headshot percentage en önemli şeyler. smg kullananların geç, awp cileirn çabuk rütbe atlamasının altında yatan şey bu. bunlardan sonraki en önemli nokta yendiğin takımın rütbe durumu. bi de şerif gerçekten lanetli bir rank, çok geç rank atlıyorsun. çok çabuk düşüyorsun. ama dediğim gibi ez rank = awp
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 abv lounge 8 tane skin verdi hesapta toplam 9 dolar
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 of ne skinler gitmştir, rip skins. cwye 1 dolar oynayacaktım unuttum
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 titan da fena vermiş önde götürdüğü maçı, geliyomuş az daha meh. neyse fnatic kazanır ordan kurtarırım günü sdsfd
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 gelenleri nasıl alacağız, ilk kez tutturmuşum asfsda bir de fnatic'e mi gömüyoruz şimdi ne yapıyoruz lel
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 hr fnatici, fnatic titanı yener kalan 2 maç
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 return falan diyor itemlere o ne la
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 alma onları şimdi maça oyna ordan işte sitede kalıyo itemler dfsfsd,botlar boşalınca return tıklıyosun almak istediklerine bot geliyo aynı verdiğin gibi alıyosun
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 bugun baya kötü oynadım ya :/ ikinci oyun gerci karşı haxx dı ama özür yine de :D
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 adamlar aç kapa artema yaptı ak
Öne çıkan mesajlar