Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 janjanlı bişe olsa alırdım. usp-s kullanmıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Liebe said: Aiko said: kendi video mu paylaşiim. libeyi boostlarken istemsizce attığım ace. http://www.youtube.com/watch?v=jMi8M8msbzw&feature=youtu.be o harita benim zoomsuz bi kişi + üzerine 3 kişiyi mükemmel biçimde vurarak sizi çığlık çığlığa bağırtarak kazandığım roundun olduğu maç di mi? ABİ GÜLBEN KİM AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 mükemmel oynuyo abi adam fribergin alt hesabı diyolar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 adamin vurdugu gol olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Claiborne said: ne oyun bulabiliyo ne bi servera bağlanabiliyo bu nedir tuhaf durum 1 haftadır fln böyle valla. sadece competitive de sıkıntı yok. diğer modlarda meh durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Dworgian said: Claiborne said: ne oyun bulabiliyo ne bi servera bağlanabiliyo bu nedir tuhaf durum 1 haftadır fln böyle valla. sadece competitive de sıkıntı yok. diğer modlarda meh durum 128 tick geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 dedikodular dedikodular sşdlklşksaşdkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 usp-s kullanmamak saçmalık abi.. fire rate , accu filan hepsinde daha iyi usp-s... öyle az vuruyor filan da yalan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 yendigimiz oyunda rank dustum lol. nasil bir mantik bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 http://www.twitch.tv/meclipse/c/4965297 bu nedir ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 abi bende swing diyince öbüründen bahsediyosun sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 1 oyun yen 1 oyun yenil öf sıkıldım abi yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 https://lh4.googleusercontent.com/-mFIZWje8Z-U/U_v9ozadtiI/AAAAAAAABgc/rCIoduslbKM/w426-h239/18BB73A4BA52C5C968E7F59578F6EC280ECE6F1F.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 dffadf çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 repost ama iyi, good old chickens :(:( tavuklara gelen patch dün gibi aklımda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 kek said: https://lh4.googleusercontent.com/-mFIZWje8Z-U/U_v9ozadtiI/AAAAAAAABgc/rCIoduslbKM/w426-h239/18BB73A4BA52C5C968E7F59578F6EC280ECE6F1F.gif asdklasjdlkasjdklas abi süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Nekro said: yendigimiz oyunda rank dustum lol. nasil bir mantik bu ? kötü oynamışsındır sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Nekro said: yendigimiz oyunda rank dustum lol. nasil bir mantik bu ? mumkun degil. ELO rating sisteminin mantigina aykiri. muhtemelen gecmis galibiyetlerinden bir tanesi bir hileci yuzunden silindi. mac sonu rank update de hesaplandi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 o zaman eksi bir win silindi kesin. Kotu de oynamadim 2. ydim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Geçmiş oyunlar ne durumlarda siliniyor? Geçen bi oyunda karşıda 2 sıfatsız aimhack takılıyorlardı, sonra bizden birini kickleyip surrend ettik direk. Başka bi oyunda da oyun başı 2 kişi disconnect oldu, direk surrend ettik. Arada bi de kaybettiğim oyun oldu. bu 3'ü üst üste gelince silver'a düştüm sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 valve banlayinca oyuncuyu o oynadiginiz oyunlar siliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 kek said: https://lh4.googleusercontent.com/-mFIZWje8Z-U/U_v9ozadtiI/AAAAAAAABgc/rCIoduslbKM/w426-h239/18BB73A4BA52C5C968E7F59578F6EC280ECE6F1F.gif asfkasfklasflkşasflşkasflkşaskflşasfklşasfşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Namessar said: Nekro said: yendigimiz oyunda rank dustum lol. nasil bir mantik bu ? mumkun degil. ELO rating sisteminin mantigina aykiri. muhtemelen gecmis galibiyetlerinden bir tanesi bir hileci yuzunden silindi. mac sonu rank update de hesaplandi olay. Not necessarily. Win alinca ELO artiyor, loss'ta ELO azaliyor. Ilk assumption bu olsun. Bu mantiga gore rank'in dusmesi su ihtimal dahilinde mumkun: rank'ler absolute bir ELO degerine gore degil, relative degerlere gore hesaplaniyor. Eger oyuncular arasindaki dagilima gore rank'lar veriliyorsa, ELO artsa bile rank dusmen mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 yenilerek rank atlayabiliyosun benim başıma 3 kere geldi. 3ünde de kartal oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ELO rating sisteminin mantigi iki takimin rating farkina gore bir probability hesaplamasidir. daha sonra expected outcome dan ne kadar sapildigina gore ratingde artis ya da dusus yapar. ELO sisteminin temel mantigi degismez. yenilirsen puan kaybedersin, kazanirsan puan kazanirsin, sadece olasiliga gore bunlarin miktari degisir, ancak yonu terse donemez. cs go da bugune kadar yapilan gozlemler frag, mvp ve benzeri istatistiklerin bunu degistirmedigini gosteriyor. (ancak kisisel rutbe degistiriyor olabilir, zira yine ELO nun en temel hali olan satranctaki versiyonu cok yuksek ratinglileri dusuk ratinglilere karsi puan dususunde korur. dolayisi ile farkli rutbeler daha az ya da daha cok puan aliyor olabilirler, bu da henuz kanitlanmis olmamakla beraber cok mumkundur) Dolayisi ile kaybettiginiz mactan rutbe atliyorsaniz bunun sebebi ELO olamaz. baska bir rating ya da rank sistemi duzeltmesinin sonucu olabilir. tuning ya da threshold ayarlamalari olabilir vb. zira ELO yu ne kadar modifiye ederseniz edin, temelleri sistemin islemesi icin sabittir. kazanirsan puan alirsin, kaybedersen puan kaybedersin. kim oldugun ne oldugun bunun miktarini degistirebilir, ancak tersine ceviremez. yoksa sistemin adi ELO olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar