Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Dün ilk defa oyun anında "xxxxx account is suspicious" diye yazı gördüm adam düştü oyundan, sonra "xxxxx account permanently banned from cs:go servers" yazdı. Halbuki adam da 3. mü 4. mü neydi bizim takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 o tip banlar en garanti banlar oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 valla geçen bizim bi maçta vardı, direk yer veriyordu herif baka baka herhalde. 4. ydü maçta ama bariz çatır çatır wh vardı elemanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 görev düştü bi oyuna girim dedim,ruslara denk geldim.Herif 0-0-9 hala konusuyo asfasfa ben 1. isem ztn bi takımda vay o takımın haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Desqpio said: ESEC 2014 hedesine türkiye'den bu isimler gidiyormuş, Salih “marqnue” Onaran Can “XANTARES” Dörtkardeş Uğur “Reaqs” Altıok Cihan “only” Gönek Engin “MAJ3R” Küpeli Bahadır “j1n” Dilbas Özgür “woxic” Eker Eray “p4rker” Özgen Buğra “calyx” Arkın Koray “xall” Yaman gözley ayıko ve silfi aradı tabii xD ben cb ve eslde cod1-2 milli takımlarında oynadıydım ama artık yaşlandık panpa öyle takımlı turnuvalı şeyler bayar dsf bu arada majer baya ünlü pro 1.6'cıydı fransız, goda leş sanırım yoksa top tier fransız takımlarından birinde banko oynardı titan epsilon vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Liebe said: türkiyede böyle kaliteli countercı var mıymış yaw parker benim arkadaş, arada gelip oynuyor bizimle, aimbot gibi oynuyor günündeyse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 oyunu dün aldım da, şu 5-6 dolarlık paketi alayım mı ? item çıkma şansını falan bi şeyleri çok arttırır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 operation blackout ise kastın item düşme şansı artmıyor, görevler düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Akito said: oyunu dün aldım da, şu 5-6 dolarlık paketi alayım mı ? item çıkma şansını falan bi şeyleri çok arttırır mı ? 3-4 haftada kendini ekarte eder paket sayesinde düşen kasayı marketplacede satarsan. Bir sonraki paketi de çıkar çıkmaz al, ilk günü düşen item direk paket fiyatına hatta daha fazlasına gider hep, 3 tane paket geldi hepsinde ilk günden kar ettim no liferlar sağolsun :p edit: artı yukarda dreaglothun söylediği görevleri de açıyor, çok nadir de olsa görevlerden yine 3-5 dolara marketplacede satabileceğin bir silah düşme şansı var. edit2: öeh holy nerden çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Desqpio said: ESEC 2014 hedesine türkiye'den bu isimler gidiyormuş, Salih “marqnue” Onaran Can “XANTARES” Dörtkardeş Uğur “Reaqs” Altıok Cihan “only” Gönek Engin “MAJ3R” Küpeli Bahadır “j1n” Dilbas Özgür “woxic” Eker Eray “p4rker” Özgen Buğra “calyx” Arkın Koray “xall” Yaman gözley ayıko ve silfi aradı tabii xD Öneleme hede hödö oynamadan direk katılıyorlarmış, helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 dün golbereni 5 vs 1 yenemedik. adam tam bir tacizci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 ulan şike bile yapamadık parasıynan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 dün kazandırdığım pistol round'un videosunun gerekli merciler tarafından editlenip siteye koyulması önemle rica olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 1v5 kalıp ace atmadıysan tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 gayet tırt biçimde 2 adam vurup sonuncuya 12 mermi atıp vuramadığından dolayı bıçak çekip yanlışlıkla sapladı adama o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 ben dün hayatımda ilk ve ikinci defa ace oldum mehehe black gold ve myst (harita adlarını doğru yazdım umarım) noluo ace olunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-AdTSD-9o8xd-b7DCF-eYXnk-hXWDJ video burda bak bakalım öyle mi sdsfs diger adamı zaten pistolla öldürdüm, son kalana acımadan bıcak girdim direk sdsf 100 canı olan adama bıcakla koştum :D buna rağmen bazı arkadaşların mapı ciddiye almayan sürekli shotgun oynayan yersiz tavırlarından dolayı kaybettik, ha olan kendi missionlarına oldu sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Dworgian said: ben dün hayatımda ilk ve ikinci defa ace oldum mehehe black gold ve myst (harita adlarını doğru yazdım umarım) noluo ace olunca?Futbolda hat-trick yapınca ne oluyorsa tam olarak aynı şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 e amaan bişi sandım ben de :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 son patchden beridir adam vuramiyorum ben. degisen bir sey mi var? size butun listemin sasirtici bir sekilde topluca novalardan guardianlara ciktigindan bahsetmistim 2-3 ay once hatirlarsaniz. simdi topluca hepsinin novalara geri inisini seyrediyorum. dolayisi ile tek sorun sadece bende degil sanirim. bir sey mi yaptilar son patch de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 çok fazla win silinmiş sanırım. ben de duydum bunu bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 gameplayde değişen bir şey yok, silahlarda ufak tweakler oldu ama öyle master guardiandan novaya düşürecek kadar büyük şeyler değil. ben aylardır şerifim, bu aralar baya win aldım ama yüksek k/d ve bol acele beraber yakında kartal yapar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=sat-CTYxgK0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 applev0dka said: steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-AdTSD-9o8xd-b7DCF-eYXnk-hXWDJ video burda bak bakalım öyle mi sdsfs diger adamı zaten pistolla öldürdüm, son kalana acımadan bıcak girdim direk sdsf 100 canı olan adama bıcakla koştum :D buna rağmen bazı arkadaşların mapı ciddiye almayan sürekli shotgun oynayan yersiz tavırlarından dolayı kaybettik, ha olan kendi missionlarına oldu sdsfs mist tam pompalı mapi öyle deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar