LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Dayımın arabasına park cezası gelmiş, geçen hafta falan Bostancı'da bir sokakta hatalı park diye 80 TL ceza. Fotoğraf yok, birşey yok. Dayımın arabasının plakası var. Sorun şu ki, kendileri Marmaris'te yaşıyor, araba da orda. Annem gitmiş ödemiş cezayı. Yaşayan var mı bunu? Bunu yaysak mı sağa sola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 dayının arabasını kopyalamış olmasınlar? arabasını derken aynı marka/modele plaka kopyalama. ayrıca cezayı ödeme yerine keşke savcılığa bildirseymişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 devletimize para lazım ödeyin gitsin. 100 verseydiniz üstü kalsın deseydiniz keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 yani sağa sola niye yayıyorsun sulh ceza mahkemesine dekontun, ceza makbuzun ile bi dilekçe yazıp vericeksiniz sadece kanıt olmadığı için mahkeme cezayı iptal edecek ve paranızı geri alacaksınız çok basit ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Sonuçta böyle saçma bir iş dönüyor yani, onu yaymak gerek sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 ben kendimi bildim bileli oluyor bu türkiyede plakayı yanlış yazmış bile olabilir dikkatsiz polisler 34 KL yi ZL yazmış gibi düşün forumda da vardı geçenlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 hah hazır konu varken sorayım ben de. 2 gün önce aracım çekildi, sordum soruşturdum yakında bir park yeri varmış oraya bak dediler gittim. 70₺ + 10₺ park ücreti ödedim arabayı çıkardım. Bir de eve gelmiş ceza 80₺. bu eve geleni de ödemek zorunda mıyız anlamadım gitti :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 ödediğin 70₺ araç çekme ücreti eve gelen hatalı park cezasıdır, onu da ödeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 ahah odeyeceksin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 online sorgulamada çıkmıyor hala ceza. o yüzden eblek bir durumda kaldım : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 onlineda hemen çıkmaz zaten agustos ortalarında anca cıkar sisteme işlenecekte güncellenecekte sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 online sorgulamada 7 sene falan sonrada cıkabılıo.memur ne zaman keyfi gelirse o zaman giriyor sisteme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 LathspeLL said: Dayımın arabasına park cezası gelmiş, geçen hafta falan Bostancı'da bir sokakta hatalı park diye 80 TL ceza. Fotoğraf yok, birşey yok. Dayımın arabasının plakası var. Sorun şu ki, kendileri Marmaris'te yaşıyor, araba da orda. Annem gitmiş ödemiş cezayı. Yaşayan var mı bunu? Bunu yaysak mı sağa sola? gecen hafta da bana geldi yanlıs bir ceza adam EF playaya ceza kesicem diye EK ye kesmiş allahtan fotosu vardı bizim. itiraz ettik hemen. Ödediysen cezayı kabul etmiş sayılıyorsun zaten ödemeden itiraz edilebilir bnm bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 aramil said: online sorgulamada çıkmıyor hala ceza. o yüzden eblek bir durumda kaldım : Online çıkmasını beklerken ki saf duygularına hayran kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 alışmışım işte otu boku internetten halletmeye algım kaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Fistan said: ödediğin 70₺ araç çekme ücreti eve gelen hatalı park cezasıdır, onu da ödeyeceksin coooook uzun yillar once hatali park ettin mi kucuk yerlerde herkes birbirini tanidigndan, kimse bana teblig edilmedi demeyeceginden cama cezayi birakir ya da buyuk yerlerde tebligat ile gonderirlerdi. sadece gercekten ciddi anlamda trafigi tikayacak arac cekilirdi. yillar gecti, milyonlarca tl lik sektor haline geldi,isi ticarete doktuler, cilkini cikardilar. 15 metre cekmis aracimi, 160 tl ye maloluyor, ustelik aslinda ceza sadece 80 tl iken. artik resmen arac cekmek icin kasitli tur atiyorlar. o trafik otoparklarini isleten yeddieminler, trafik vakfinin komisyonlari falan derken kimin cebine neler gidiyor cok merak ediyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 canları sıkılıyor bütün gün boş oturmaktan. yanlarından terörize dolmuş geçiyo umurlarında degil ülkenin neresinden tutsan elinde kalıyo zaten mınaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 kahve mod on off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 bir de benim araba ozellikle gidiyor hep. onumde arkamda araba var, onumdeki ornegin yaya gecidinin ustunde, ya da otobus duraginin dibinde, gene ortadan beni cekip goturur. gecen gun bir tadilat firmasina ugradim, kapi onunde dortluler yaniyor, onumdeki arkamdaki araclari almadi, gene benimkini goturdu. indir, cezayi kes parayi odeyecegim dedim. duymamazlik yapip cektiler :P park yasagi tabelasi da yok bu arada. (gerci biliyordum oradan hep araba cekildigini, ses cikarmadim o yuzden, hep cekilir) diger iki arabaya ne oldu? bir 30 dk falan daha kaldilar orada. sonra bir tanesi daha cekildi :P polis artik yuzsuzlugu abartmayalim dedi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 dörtlüleri yaktığın için çekmişlerdir öyle bi kullanım amacı yok dörtlülerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Selam, Zaten Trafik Vakfı kadar salak bir uygulama yoktur. Kendileri için para topladıkları bir vakıf! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Namessar said: indir, cezayi kes parayi odeyecegim dedim. duymamazlik yapip cektiler :P park yasagi tabelasi da yok bu arada. şu iki konu önemli birincisi araba çekmek bir ceza değil yolu açmak için yapılan bir uygulamadır eşşek gibi indirmek zorunda o arabayı eğer sen ordaysan cezanı ödersin arabanı alır gidersin indirmesse çek videosunu uraş mahkemede gerekiyorsa ikincisi park yasağı tabelası olmak zorunda değil belirli kurallar var otobuüs durağına parkedilmez acil ulaşım yoluna parkedilmez gibi onlarıda bilmek gerekiyor ama arabayı sen ordayken alıp götüremez adam o onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 zaten yolu tıkayan arabayı çektiklerini görmedim ben. Adam geliyor, zaten son 20 yıldır kullanılmayan şeritte park etmiş arabayı çekiyor. Çekerken trafiği tıkıyor. gidip bırakıyor geliyor sonra çektiği yere park etmiş başka arabayı gene çekiyor. Misal Bakırköy-İstanbul Caddesi. Olay çözüm sunmak. Her yere AVMleri dikiyorlar, siteleri yapmalarına izin veriyorlar ama adam akıllı kanun koyup her daire için min 2 araçlık park alanı yapılması gerektiğini dikte etmiyor. Belli bir km karelik alan içine sınırlı sayıda ve kapasitede AVM yapılması gerektiğini, bu AVMlerin otoparklarının koşulsuz şartsız ilk 3 saat bedava olması gerektiğini adam akıllı kanuna koyup uygulamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 AVM otoparkları UKOME kararı gereği ilk 3 saat bedava zaten de bile bile uygulamayan 3-5 tane AVM mevcut hala. Para alanları dava edip çok net kazanabilirsiniz, 500 tane de emsal karar bulup sunarsınız mahkemeye zaten. Hem bunu bilip hem dava ile uğraşan o kadar az ki ama, adam ödeyeceği dava masrafı ceza vb. gibi tüm bedelleri zaten "5 lira için mahkemeyle mi uğraşayım" diyen binlerce insandan rahatlıkla çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 BonePART said: ikincisi park yasağı tabelası olmak zorunda değil belirli kurallar var otobuüs durağına parkedilmez acil ulaşım yoluna parkedilmez gibi onlarıda bilmek gerekiyor ama arabayı sen ordayken alıp götüremez adam o onemli otobus duragi etrafı, yaya gecidi, yangın musluğu önü (gerci bütün istanbulda bir maltepe var musluk gordugum), ambulans çıkışı ve kaldırım bitişine/çıkışına enlemesine parketmem. o kadar biliyorum neyseki :P o gün çektiği yerde esnaf ın araçları hep park halinde durur orda. onlara dokunmaz. yabancı gordugu aracı alır gider. muhtemelen caddenin taaaa ucunda bir yerlerde park yasagı tabelasi var. kuralı ya herkese uygulayacaksın ya kimseye uygulamayacaksın. bir de benimkisi bu arkadaşlarca lüks araba sayıldığından hep direk aradan seçilir ve alınır. buna zaten koymaz kafasındalar. kendileri de rant peşinde oldugundan benimkini cekince vicdanları daha bir rahat ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar