BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Wolfsburg Schürrle'yi aldı. Chelsea'nin çürükleri toplamaya devam, 30 milyon euro hatta. Chelsea bile herif parlarken 21'e almıştı, üstüne koyup satması iyi olmuş. Potansiyel olarak ederi bu belki ama hem Chelsea'nin elden çıkarmak istediği bir adam hem de piyasası düştü. Volkswagen para akıtmaya devam ediyor, ikincilik şansını güçlendirdi adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 oha yılın kazığı hayır schürrle kötü adam değil de elden çıkarılmaya çalışılan adamı üstüne para vererek almak niye lan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Bayern, futbol federasyonundan Tedaş'a kadar heryerde kadrolaştığı için zor ama Volkswagen bütçeyi daha da artırır ve Bayern kazara tökezlerse birkaç seneye birşeyler yapabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Wolfsburg 1-0 Bayern Dk. 4 De Bruyne asistinde Bas Dost golü buldu. Çok kral maç olacak belli etti kendini daha başta asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 zaaa wolfsburg 4-1 yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 naylon faturacılara iyi vurdu kapitalist arabacılar asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 lan bugün iddaa oynadım 150 bastıydım, wolfsburga yanlışlıkla 1 vermiştim sonra kuponu iptal edip unuttum oynamayı. braga maçıda alt biterse tutuyomuş lan kupon ahahahaha kafama sıçayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Seydou Doumbia CSKA Moskova'dan Roma'ya Bryan Ruiz Fulham'dan Levante'ye (Kiralık) Hugo Almeida Cesena > FK Kuban Joel Campbell Arsenal'den Villarreal'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 nereye yazayım bilemedim asfsd Bayern Münih 3-1 Schalke Gladbach 2-1 Freiburg Frankfurt 1-3 Wolfsburg Hannover 1-1 Mainz Whoscored'ın bu haftaki Almanya skor tahminleri lel dursun kenarda, biri tutsa fazlasıyla yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 3 büyükler 1 Ronaldo etmiyor Menajeri Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo’yu Real Madrid’den almak isteyen kulübün 300 milyon Sterlin, yani 1 milyar 89 milyon lira vermesi gerektiğini dile getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Senede 25 milyon pound karşılığı New Balance, Liverpool'un forma sponsoru oldu. Bundan önceki 3 yılda gerçi sponsordu ama kendi adına değildi. Alt firma Warrior Sports ile sponsor olmuştu. Bedel aynıydı. Premier League'in Arsenal - Puma'dan sonraki en değerli anlaşması zaten halen yanılmıyorsam. Arsenal 5 yılda 250 milyon pound alıyor. Gerçi forma reklamı da işin içine girince en değerli forma Manchester United oluyordu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 DarKRideR said: nereye yazayım bilemedim asfsd Bayern Münih 3-1 Schalke Gladbach 2-1 Freiburg Frankfurt 1-3 Wolfsburg Hannover 1-1 Mainz Whoscored'ın bu haftaki Almanya skor tahminleri lel dursun kenarda, biri tutsa fazlasıyla yeter. maçlar bunlar degil ki bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 hafta içi maçlarıydı onlar ya sadfasd Bayern 1 - 1 Schalke Frankfurt 1 - 1 Wolfsburg Hannover 1 - 1 Mainz Moenchengladbach 1 - 0 Freiburg 1/4 tutmuş. Hannover maçının 1-1 skoru da bürolarda 6.25'miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 evet kimse yazmamış ama EPL'nin yeni yayın ihalesi sonuçlandı. 5.1 milyar dolara sterline 2019'a kadar bt sport - sky sport almış. senede 168 maç oynanacak. Lig şampiyonu 156 milyon pound, sonuncu 100 milyon pound alacak. Maç başına maliyet yayıncıya 10 milyon sterline mâl olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 önceki fiyatlar neydi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 EPL de izleniyor cidden gerçekten lig adamların ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 bi liverpool maçına bakayım dedim balotelli gol attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ben niyeyse baya sevindim balotelli gol atınca. seviyom pezevengi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 sevilmez mi lan evlat olsa boynumda gezdiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Esnaf said: önceki fiyatlar neydi acaba he onu yazmayı unuttum. %65 değerlenmiş bir önceki ihaleye göre asdfasd Ayrıca geçen yılda olduğu gibi 2015'in şimdiye kadar en çok puan toplayan takımı Liverpool oldu. Gümbür gümbür geliyorlar. Haftaya Soton'u alırlarsa üçüncülük yarışına girecekler. Biz şampiyonluk bekliyorduk gerçi ama çöp halden buraya kadar yükselmesi bile yine büyük başarı. Hocalık görsün Bilic işte, formu düşük her adama forma özlemi aşılayıp performans arttırdı. Mignolet'i Sakho'yu bile kesti alternatif yokken maç kaybetti belki ama hepsinden geri verim alıyor. Balotelli de kadro dışıydı işte dönüşü golle oldu. 4-5 maç daha böyle giderse zaten onda da başarılı oldu diyeceğiz. Beşiktaş'a ağır koyacaklar. Diyorduk o güne kadar toparlanacaklardır elbet diye de ağır fikstürleri ve kupanın önemsizliği vs. belki şansımız olur diyorduk. Kupaya ne kadar önem verdiklerini bilmiyoruz ama geri kalan hiçbir şey adamları yavaşlatmıyor. Gerçi Rodgers Carling Cup'ı bile deli gibi önemseyen adam, bize de yardıracaktır. Kaymasalar bari asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 https://pbs.twimg.com/media/B9ghF_tIMAAzsh7.jpg Dünyanın en boktan ligi İspanya'nın balonu erkenden patladı gerçi ama şu adaletsizliğe üzülmemek elde değil... TSL bile daha iyi oradan ya, millet Mössö-Rönöldö ayağına fanboy olup iyi kazandırdı burada da yayıncılara vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 ingiltere ve italya varken diğer ligler cidden çerez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 DarKRideR said: https://pbs.twimg.com/media/B9ghF_tIMAAzsh7.jpg Dünyanın en boktan ligi İspanya'nın balonu erkenden patladı gerçi ama şu adaletsizliğe üzülmemek elde değil... TSL bile daha iyi oradan ya, millet Mössö-Rönöldö ayağına fanboy olup iyi kazandırdı burada da yayıncılara vs... abi lig olarak tamam kalitesiz belki ama, lütfen yani bizim lige 10 falan basar İspanya ligi. Kötü zamanında Valencia içerde dışarıda 5'ledi gönderdi lig şampiyonu bursa'yı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 EPL'de sonuncu olanın bile ciddi bir para kazanıyor olması ilginç esasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 çok güzel lig abi daha da çok kazansın alt takımlar, dün bi arsenal maçını açıyorum bi liverpool maçını açıyorum futbola doydum resmen. hele liverpool maçında futbol modunu açınca inanılmaz oluyor o tribünlerin tezahüratlarıyla insan acayip keyif alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar