Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Daesu said: ben bi şirkette calısmıstım saçma sapan, cogunluk araptı. ramazanda bastı gitti hepsi biz köyümüze gidiyoruz diye 1 ay bomboştu şirket. kaytarma falan degil direk iş bırakıyor adamlar şeriat ülkelerinde yarım gün mesai ramazan vakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 uyku da allahin verdigi bisi. öyle is sorun yok. bence daha büyük sorun sinir yapanlar acliktan dolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Daesu said: ben bi şirkette calısmıstım saçma sapan, cogunluk araptı. ramazanda bastı gitti hepsi biz köyümüze gidiyoruz diye 1 ay bomboştu şirket. kaytarma falan degil direk iş bırakıyor adamlar seriat gelsin abi ya. dört kari bide bunu istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Saeros said: Dworgian said: Orucu adam tutuyor, uyuyup bug bulduğunu düşünen kendisi, günahsa ve cezası varsa çekecek olan da o, sizin canınızı sıkan ne abi bu konuda? =) aptal olmaları senin canın bayağı sıkılıyordur o zaman. yazık ediosun kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 ben merak edip oruç tutmak istiyodum küçükken hep ailem izin vermiyodu sdfsfs bi kere sahura kalkmadan gizli gizli tutmuştum çok kolaydı lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Baggio said: İlk mesajda bunun cevabı yazıyor aslında. Günlük hayatta hizmet görevi olup, şahsi ibadetini yapacak diye görevini ihmal edenlerden şikayet ediliyor. Başlığı okuyup koşa koşa cevap yazmasaydın keşke. iyi de, olay sadece oruç ile alakalı gibi anlatılınca ve hani tr aslında çiçek gibi memleket ve herkes her an süper iş yapıyor da bir oruç olduğu için uyuyanlarda sorun var gibi ilk mesaj. yoksa heralde görevini yapmayan adamı dürteceksin uyanacak yapacak ne yapıyorsa. ama sadece ramazan ile ilgili değil bu tutum, genelde var. ramazanda bahaneleri oluyor işte kendilerince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Ramazan'da orucuz ve hakliyiz diyorlar. Oteki gunlerde oyle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 %99 müslüman olan bir ülkede evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Ben zaten yukarda farklı bişey demedim. Ama başlık direk "oruçluların uyuması". O başlık hepsini kapsıo. Ha uykuya oruç tutturmak bana göre de komik. Bug bulmuşlar gibi davranıolar ve inanç için ise oruç, o tutum yanlış. Ama başlık ve içerik farklı. Oruç tutarken uyuyandan başkasına ne? (bu başlığa cevap) Bahane ile işini yapmayan ise şikayet edeceksin aslında ama this is TR 2014 tabii. (bu da içeriğe cevap) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 bugun de uyumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 adam forgiver ama orucu bile affetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 çalışmak istemeyen kendine bahane ediyodur onu. ben tutuyorum ve zerre etkilemiyor. uyumadan fulltime aynı şekilde çalışıyorum. yoksa bi öğün yemedi diye kimse o kadar etkilenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Benim vücudum, benim uykum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 6 yıldır tutmuyordum, bu yıl tutayım dedim, susuzluk hiç sorun değil ama ben açlığın bu kadar zor olduğunu bilmezdim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 oruç tutanlar gizli gaymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 suBzer0 said: bi tutsana bu günlerde oruç sen :) nasıl düşüyo kafan ve farkında olmadan uyuyosun bi gör.. bekara karı boşamak kolay tutmasınlar niye tutuyorlar ki, ne gerek var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 tutman lazim. Yoksa 30 gun aradan sonra alkole abanmanin keyfi cikmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 su olsa oruç baya kolay ya. zor gelenlerin sağlığı bozuk muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Jaegerjaquez said: ben merak edip oruç tutmak istiyodum küçükken hep ailem izin vermiyodu sdfsfs bi kere sahura kalkmadan gizli gizli tutmuştum çok kolaydı lan ahah kışın tuttun di mi çagaaaaal şimdi tutsana bi de sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Nekro said: tutman lazim. Yoksa 30 gun aradan sonra alkole abanmanin keyfi cikmaz. bütün sene alkol alıp 30 gün içmemek tamamen 'tatlı su müslümanlığı' hatta bir grafik vardı, 'benim dedem hacı' müslümanı da diyebiliriz aha bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Jaegerjaquez said: adam forgiver ama orucu bile affetmiyor bugun sadece 3 post atmışım verginizi helal edebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 oruc tutmııyan bilmez ayağı yapmayın şimdi. sanki biz hic 2 gün uyumayıp 3. gün civi gibi mesai yapmadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 ilk ramazanınız galiba sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Cuce said: oruc tutmııyan bilmez ayağı yapmayın şimdi. sanki biz hic 2 gün uyumayıp 3. gün civi gibi mesai yapmadık. abi biz de yaptık onu ama aç ve susuz kalamam ben gibi gelio valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 dine saldırarak eğlenmeye çalışan insanlar çok zavallı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar