pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Seele said: ponti kendi hobisini yazmis hemen. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Magic the Gathering. X-Wing'e sardim ben de bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 hobiye üşenen insan mı olur lan? hobi satın al o zaman. Mesela bu da bi hobi. Git yapılmış maketler falan var al. Uçurtma satın al uçurtmak için çocuk tut. Runkeeper ya da nike + hesabını ver birine bisiklete binsin koşsun sonra senin hesabından paylaşım yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 hah beni sorarsan bu aralar en büyük hobim metrobüse binmek binene kadar eve gidince şuna başlayım buna başlayım eve gidiyorum 40dk lık dizi izlerken bile uyuyakalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 yapacağım hobinin sıradan bir insan kategorisinde yapılabilir birşey olması gerekiyor onu demek istedim yetenekli olmayan birisinin de yapabileceği bişey. spor olabilir çok mantıklı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Askerlik bitince bu dertlerden kurtulursun. Bir b.k yapmıycaksın çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Bir sürü hobi denedim,en eğlencelisi canlı bitkili akvaryumdu,yavsiye ederim. akvaryum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 ya direk akvaryum alsak olmaz mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Aynen ya direk hazır olarak alsak parası neyse veririz. Sonra oturup izlemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 ilgilenmezsen 2 ayda çöker akvaryum belli bi düzeyde bilgi ve tecrube istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 miyaw33 said: Bir sürü hobi denedim,en eğlencelisi canlı bitkili akvaryumdu,yavsiye ederim.akvaryum aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 akvaryum almadan nasıl tecrübemiz olacak ki o da var, hep hayalimdi lan alayım bi böyle uğraşayım falan diye. balık ölürse üzülmem heralde balık lan der geçerim kuş köpek gibi olmaz sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Yelkene başla bence ya en güzeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Kitesurf yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bekleriz http://www.extremeaddict.ro/wp-content/uploads/2012/05/role-rollerblade-twister-80-2012-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 yok skydiving yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bir hafta oku önce bitkili akvaryum forumunu,sonra git 60 litrelik ufak birşey ve ucuz limon,zetin,gül gibi fazla bakım istemeyen bitkilerle lepistes,kılıç gibi dayanıklı ve canlı doğuran balık at içine.1 ay sonra herseyi öğrenirsin,enaz 2-3 yıl hastası olursun. Çevrendeki arkadaşlarından da enaz 5-6 kişi akvaryum alır kesin 60 lt lik akvaryum sana 200 e patlar,verdiği keyif hissi inanılmaz,gözlerinin önünde doğum yapan balıkları görünce saatlerce izler durursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 tenise başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 miyaw33 said: bir hafta oku önce bitkili akvaryum forumunu,sonra git 60 litrelik ufak birşey ve ucuz limon,zetin,gül gibi fazla bakım istemeyen bitkilerle lepistes,kılıç gibi dayanıklı ve canlı doğuran balık at içine.1 ay sonra herseyi öğrenirsin,enaz 2-3 yıl hastası olursun. Çevrendeki arkadaşlarından da enaz 5-6 kişi akvaryum alır kesin 60 lt lik akvaryum sana 200 e patlar,verdiği keyif hissi inanılmaz,gözlerinin önünde doğum yapan balıkları görünce saatlerce izler durursun suyun altında limon- zeytin mi yetiştiriyorsunuz lan? buğday ekin bari sdfklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 kitap okumak müzik dinlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 lift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Ata bin evet ata! Hem çiftlikte tanışacağın at gibi bağyanlara da binersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Ata binmek iyi değil ya, birincisi zaman bulmak zor, çiftlikler genelde şehir dışında, ikincisi pahalı, üçüncüsü at binmeye alışkın olmadigindan ertesi günleri götun ve baldirlarin ağrıyor, şirkette dalga konusu olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Selam, Puzzle veya Lego. Sabah 5'lere kadar oturup onlarla uğraşıyorum şu sıralar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 veriyim oyna dememiş mi lan kimse ne biçim forum olduk ya neyse hobi bulamamakta entresan bişiymiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar