forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 http://www.yenilikleronline.com/wp-content/uploads/2012/11/asure-dr-oetker.jpg denedim yüzde yüz çalışıyor ma tadı baya tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 caiz mi? oetker falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 evde bulunan herşeyi çamur yapıp tatlı demek. Nasıl yiyorsunuz şunu. Damak tadı sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Kaşıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bundan 4-5 sene öncesine kadar görünce bile midem bulanırdı, şimdi canımın cektiği zamanlar bile oluyor, bu süre zarfında nasıl bir travma yaşadım da sever hale geldim gerçekten bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 fakirliğin tatlıyla buluştuğu nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Eşşek hoşaftan ne anlar? Ayrıca bakınız: Eşşek hoş laftan ne anlar? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 İçinde şunlar varsa ayıklıyorum; incir, kayısı, portakal kabugu. Onun dışında süper lezzet. Ama ötker fln hikaye. Evde pişecek arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bunun güzeli harbi güzel ya. ama cok rare pek yapamıyor benim etrafımdakiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Kusmuk gibi bişey bu. Ama zaten aşure yapmak dinli minli köylülükle alakalı bi olay olduğu için normal tadının köy kusmuğu gibi olması. Patide yapıp yiyen de vardır şimdi. Gidin bi banyo yapın ineğin kokusu üzerinize sinmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Dworgian said: İçinde şunlar varsa ayıklıyorum; incir, kayısı, portakal kabugu. Onun dışında süper lezzet. Ama ötker fln hikaye. Evde pişecek arkadaş. aynen bu, o incir, kayısı, portakal kabuğu bi de üzüm, bunları çıkar bol fındık fıstık üfff acaip güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bingildak said: fakirliğin tatlıyla buluştuğu nokta argh.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Capsule Falange da koyuyorlar illegal oluyorum. Edit... Aciklama soyle "fasulye Falan da koyuyorlar illet oluyorum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 ahahaha aşure gerçekten dünyanın en aptal yiyecek/tatlılarından biri. dolapta ne varsa atıyosun işte içine makarna yapmak bile daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 axedice said: Kusmuk gibi bişey bu. Ama zaten aşure yapmak dinli minli köylülükle alakalı bi olay olduğu için normal tadının köy kusmuğu gibi olması. Patide yapıp yiyen de vardır şimdi. Gidin bi banyo yapın ineğin kokusu üzerinize sinmiştir. Ciddi misin? Yani gerçekten bu şekilde düşündüğünü zannetmiyorum. Ağır troll var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 kötü aşure yiyenler belli etmiş kendini direk ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 tadının güzel olması yeterli bir sebep yemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Izmirde ice-mar vardi hazir asure cok guzeldi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Aşure yapmanın kolay olduğunu sanan ve/veya kötü yapılmış, becerilememiş aşure yiyenler toplaşmış gerçekten. fistan haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 cahilliğin forumla buluştuğu an desek şu yorumdan sonra yeridir... aşureye fakir tatlısı dedi adam... bingildak said: fakirliğin tatlıyla buluştuğu nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar