Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eve hırsız giriyordu

Biyik

Öne çıkan mesajlar

benim teorim sabaha kadar isik yandigini gordu evde (kediler korkmasin diye acik), beni de takip etti sakalli oldugumdan musluman sandi. dedi bunlar sahur etti sonra da yatmadilar, 8-9 gibi yatip orucu uykuya tutturacaklar, derin uykularinda girip mallari toparlayip kacayim. ama yanlis deduction sonucu basarisiz oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun.

Geçen gün TEM yanyolda giderken hıyarın biri tek şeritli yolda karşı şeride geçip oradan önüme kırdı, kornaya bastım ben de, durdurdu arabayı. Malum, vukuat varsa arabada durmak tehlikeli, tepeden döverler bişi yapamazsın, indim arabadan. Yalnız bi sorun var, ben tekim, bunlar 4 kişi. Herif zaten yakama yapıştı hemen, geri ittirdim. Ben adama napıyosun nasıl araba kullanıyosun derken herif habire küfür falan ediyor. Allahtan yanındaki üç kişi daha düzgün adamlardı. Biraz itiş kakış oldu, tam bunu tuttular, herif tükürdü. Bildiğin tükürdü. Allahtan yüzüme gelmedi. Vursa bile yine neyse. Sinirim boşaldı, ben de tükürüp bi tane de patlattım yüzüne. O arbedede iyi oturtamadım, öyle bi zarar falan gelmedi de gururuna yediremedi derken yanındakiler ayırdılar. Zaten iyi oturtabilseydim kavga büyürdü.

Şimdi bu ufacık olaya göre ayrımcılık yapmayayım diyorum da, o 4 adamdan aralarında sadece iki "esmer" vardı, biri saldıran, biri yanda olay çıksa dalacak şimdilik tepkisiz kalan. Diğer ikisi zaten ikimizi ayırdılar. Ondan sonra bunu söyleyince ırkçı oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Biyik said:
tam ayağını aşağıya atacak göz göze geldik. bi süre bakıştık düşündü muhtemelen napacağını daha sonra polis, hırsız var falan diye bağırdım refleks olarak kocakarı gibi.

abi şu tepkiyi ben hiç bir şekilde veremem ya. lan ıvrıdını silktigim varyasyonları küfürlerle peşinden koşardım boxer yarı çıplak combosu ile

bu yanımdan da nefret ediyorum belki doğrusu seninkidir. bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...