Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 benim teorim sabaha kadar isik yandigini gordu evde (kediler korkmasin diye acik), beni de takip etti sakalli oldugumdan musluman sandi. dedi bunlar sahur etti sonra da yatmadilar, 8-9 gibi yatip orucu uykuya tutturacaklar, derin uykularinda girip mallari toparlayip kacayim. ama yanlis deduction sonucu basarisiz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 CALL NAYN VAN VAN VAN DUUB WUB WUB WUB DİLİLİLİLİ WUB WUB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 kedilerin karanlıktan korktuğunu ilk kez duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 bunlar daha 1 aylik karanlik yerlerde rahatsiz oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Bizim buralardada çok hırsızlık vakası oluyor, geçmiş olsun. Bu arada yine girmeye çalışıcaklardır kesin. Bir girdiklerine birdaha giriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Tüfek al ve bir daha girdiginde yarim biraktigin isi tamamla. Gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Polis'i araman bir fayda etmez yalnız evinde bir sopa bulundur. Adam tekrar girmeye çalışabilir,adam korkak çıktı diye düşünür bu sefer sen uyurken girer,yatakta çakılı kalır kalkamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 flamebait nerde görsem tanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Theridone said: Tüfek al ve bir daha girdiginde yarim biraktigin isi tamamla. Gecmis olsun ucuzundan bi ak47 ayarlasana. vardır senin tanıdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 lol halkların kardeşligi diyor adam ama kürt diyemiyor neden kürt diye bir ırk yok mu birader gözü çekik biri evine girse japon gibiydi demicen yani ha? seyrek buji apo çabani başı ez bişem ez spas bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 k.rt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 ez rares scrub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Aluriel said: Theridone said: Tüfek al ve bir daha girdiginde yarim biraktigin isi tamamla. Gecmis olsun ucuzundan bi ak47 ayarlasana. vardır senin tanıdık molotof ayarliyim, çıtır çıtır yanar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Kafasına sıkaydın iki tane. Bak bir daha giriyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Geçmiş olsun. Geçen gün TEM yanyolda giderken hıyarın biri tek şeritli yolda karşı şeride geçip oradan önüme kırdı, kornaya bastım ben de, durdurdu arabayı. Malum, vukuat varsa arabada durmak tehlikeli, tepeden döverler bişi yapamazsın, indim arabadan. Yalnız bi sorun var, ben tekim, bunlar 4 kişi. Herif zaten yakama yapıştı hemen, geri ittirdim. Ben adama napıyosun nasıl araba kullanıyosun derken herif habire küfür falan ediyor. Allahtan yanındaki üç kişi daha düzgün adamlardı. Biraz itiş kakış oldu, tam bunu tuttular, herif tükürdü. Bildiğin tükürdü. Allahtan yüzüme gelmedi. Vursa bile yine neyse. Sinirim boşaldı, ben de tükürüp bi tane de patlattım yüzüne. O arbedede iyi oturtamadım, öyle bi zarar falan gelmedi de gururuna yediremedi derken yanındakiler ayırdılar. Zaten iyi oturtabilseydim kavga büyürdü. Şimdi bu ufacık olaya göre ayrımcılık yapmayayım diyorum da, o 4 adamdan aralarında sadece iki "esmer" vardı, biri saldıran, biri yanda olay çıksa dalacak şimdilik tepkisiz kalan. Diğer ikisi zaten ikimizi ayırdılar. Ondan sonra bunu söyleyince ırkçı oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Biyik said: tam ayağını aşağıya atacak göz göze geldik. bi süre bakıştık düşündü muhtemelen napacağını daha sonra polis, hırsız var falan diye bağırdım refleks olarak kocakarı gibi. abi şu tepkiyi ben hiç bir şekilde veremem ya. lan ıvrıdını silktigim varyasyonları küfürlerle peşinden koşardım boxer yarı çıplak combosu ile bu yanımdan da nefret ediyorum belki doğrusu seninkidir. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 gerilla ziyarete gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 hala aptal aptal ırkçılık yapıyosunz ya yazık, koca adamlarsınız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Yerleşmiş deyimle "göte göt demek" ırkçılıksa yapacak bir şey yok. Aman ırkçılık olmasın diye ortada olan şeyleri gözardı etmek saçma. Ortadoğu kültüründe bariz şekilde yer alan ve bu yörece benimsenmiş belli başlı kötü özellikler var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 yüze bakıp kürt olduğunu nasıl anlıyorsunuz kenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 yüz ırkın aynasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Kurde got dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 gote kurt dese daha mı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konu sartre a gelmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Benim eve hırsız girmez umarım çünkü sinirliyim ikimizden birisi sağ çıkamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar