Nako Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Pet shopa filan sallarsın anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 http://www.kayserikent.com/images/FirmaRehberi/L/MudurnuPilicRestaurant/mudurnupilicrestaurant6.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 kiza geri ver, salak misin lan sen evde tavuk mu beslenir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 cacodemon said: Bir ihtimal 12-13 Temmuz haftasonu için hanımın köye gidebiliriz. Eğer o vakte kadar hala civciv sende olursa ve biz de yola çıkacak olursak hayvancağızı alıp türlerinin arasına bırakabiliriz. paticik...never fails. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Jaegerjaquez said: tavuk olunca alırım sdfs ahaha pislik ya protein olarak bakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Besleyin olm benim gibi ilerde çok tatlı oluyolar. 2 ay sonra 300 gr protein hahah http://i.hizliresim.com/ElGXGZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 civciv besleye besleye civcive benzemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 lülz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 pazarda satılan civcivler tavuk değil horoz, o horozu da kimse almaz, bence kasaba ver sevaba girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Nişanlıma civciv seviyesindeyken iki ördek almıştı teyzesi, o da 1.5 aydır falan bakıyor neredeyse bembeyaz oldular, artık dedik bırakalım bir yere. İTÜ'nün içinde halihazırda bir sürü ördek olan ve öğrencilerin hep beslediği göletine bıraktık dün. Diğerleriyle kaynaşamadılar, oradaki çok daha küçük yavrular göleti baştan başa geçerken bunlar anca üstünde duracak seviyede yüzme biliyorlar, buğdaya bulgura yeme alıştıkları için ekmek yemiyorlar, koskoca göletin bir kuytu köşesinde kıyıdan ayrılmıyorlar. Bıraktığımız noktanın 10 metre çapında takılıyorlar sürekli. Üzüldük resmen. Yapılabilecek bir şey var mı, alışırlar mı zamanla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 aç kalınca öyle alışırlar ki sasdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Baggio said: Nişanlıma civciv seviyesindeyken iki ördek almıştı teyzesi, o da 1.5 aydır falan bakıyor neredeyse bembeyaz oldular, artık dedik bırakalım bir yere. İTÜ'nün içinde halihazırda bir sürü ördek olan ve öğrencilerin hep beslediği göletine bıraktık dün. Diğerleriyle kaynaşamadılar, oradaki çok daha küçük yavrular göleti baştan başa geçerken bunlar anca üstünde duracak seviyede yüzme biliyorlar, buğdaya bulgura yeme alıştıkları için ekmek yemiyorlar, koskoca göletin bir kuytu köşesinde kıyıdan ayrılmıyorlar. Bıraktığımız noktanın 10 metre çapında takılıyorlar sürekli. Üzüldük resmen. Yapılabilecek bir şey var mı, alışırlar mı zamanla? su kaplumbağası falan var mı orda bırakılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Baggio said: Nişanlıma civciv seviyesindeyken iki ördek almıştı teyzesi, o da 1.5 aydır falan bakıyor neredeyse bembeyaz oldular, artık dedik bırakalım bir yere. İTÜ'nün içinde halihazırda bir sürü ördek olan ve öğrencilerin hep beslediği göletine bıraktık dün. Diğerleriyle kaynaşamadılar, oradaki çok daha küçük yavrular göleti baştan başa geçerken bunlar anca üstünde duracak seviyede yüzme biliyorlar, buğdaya bulgura yeme alıştıkları için ekmek yemiyorlar, koskoca göletin bir kuytu köşesinde kıyıdan ayrılmıyorlar. Bıraktığımız noktanın 10 metre çapında takılıyorlar sürekli. Üzüldük resmen. Yapılabilecek bir şey var mı, alışırlar mı zamanla? Bundan seneler önce bende benzerini yaşadım. 2 tane minicik ördek evlat edinmiş yaz tatili boyunca yazlıkta bakmıştım. Epeyi büyümeye başladılar açıkçası çokta sevimlilerdi. Leğene girip bıcı bıcı yapıyor oradan mahalleyi turluyorlardı hatta komşu karpuz kabuğunu atıyor bunlarda bir güzel götürüyordu ki. Yazlık dönüşü apartmanda olmayacağı için arayışa başladık. Kuşadası'ndaki Değermen adlı yere bırakmıştım. Aynen orada da göl vardı. Oraya bıraktıktan sonra peşimizden gelmeye kalktılar, dönüp dönüp daha uzağa bırakmak zorunda kaldık. Gerçekten de çok üzülmüştüm ama bir süre sonra gittiğimde alışmış olduklarını gördüm hatta epeyi bi büyümüşlerdi. Bence sizinkilerde alışacaktır içiniz rahat olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 o bir süre sonra gittiğinde seni tanıdılar mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 benim komsulardan birisi bahcesinde tavuk besliyor. (neden diye sormayin). kumes falan da yok. oyle takiliyorlar. sokak 30 dan fazla kedi dolu ancak kediler hic dokunmuyor bunlara. kosuyolu civarinda isen vereyim adresi, salla duvardan iceri, arada kaynarlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 belgrad ormanina sal gitsin, hava sicak ztn, ki$a kadar evrim gecirip guneye dogru ucarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 sabonis said: o bir süre sonra gittiğinde seni tanıdılar mı :D Yok abi maalesef 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 bu sabah ofise gelirken detour yapıp yıldız parkına bıraktım sakin bir köşeye. peşimden falan koşturdu lan :'( sonra işe yetiştim derken yağmur yağdı öküz gibi, sonra bi daha yağdı, hala yağıyor. kalbim paramparça oldu. çok özür dilerim tüm tanrılardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 yukarda biri köye bırakalım falan demiş onlarla konuşaydın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 kediler yemiştir. o kadar üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 yıldız parkında sincap var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 sincap otçul hayvan abi kedi falan da olmuyor pek yıldız parkında da. inanilmaz üzdü kalleş kuş ya. görmedim de o köy mevzusunu önceden. arkamdan ciklemeleri kulaklarımda hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Oha lan öleceğini bile bile nasıl sokağa bırakıyorlar hayvancağızları. Ben yavru kedi bile bırakamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 DaidaFlu said: bu sabah ofise gelirken detour yapıp yıldız parkına bıraktım sakin bir köşeye. peşimden falan koşturdu lan :'( sonra işe yetiştim derken yağmur yağdı öküz gibi, sonra bi daha yağdı, hala yağıyor. kalbim paramparça oldu. çok özür dilerim tüm tanrılardan. yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 daha fazla uzerek vicdan yaralamak istemiyorum ama muhtemelen o gün bir ya da iki kedi baya güzel bir ziyafet çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar