Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

civcivi bırakacak yer/kuruluş?

DaidaFlu

Öne çıkan mesajlar

Nişanlıma civciv seviyesindeyken iki ördek almıştı teyzesi, o da 1.5 aydır falan bakıyor neredeyse bembeyaz oldular, artık dedik bırakalım bir yere. İTÜ'nün içinde halihazırda bir sürü ördek olan ve öğrencilerin hep beslediği göletine bıraktık dün.

Diğerleriyle kaynaşamadılar, oradaki çok daha küçük yavrular göleti baştan başa geçerken bunlar anca üstünde duracak seviyede yüzme biliyorlar, buğdaya bulgura yeme alıştıkları için ekmek yemiyorlar, koskoca göletin bir kuytu köşesinde kıyıdan ayrılmıyorlar. Bıraktığımız noktanın 10 metre çapında takılıyorlar sürekli. Üzüldük resmen. Yapılabilecek bir şey var mı, alışırlar mı zamanla?
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Nişanlıma civciv seviyesindeyken iki ördek almıştı teyzesi, o da 1.5 aydır falan bakıyor neredeyse bembeyaz oldular, artık dedik bırakalım bir yere. İTÜ'nün içinde halihazırda bir sürü ördek olan ve öğrencilerin hep beslediği göletine bıraktık dün.

Diğerleriyle kaynaşamadılar, oradaki çok daha küçük yavrular göleti baştan başa geçerken bunlar anca üstünde duracak seviyede yüzme biliyorlar, buğdaya bulgura yeme alıştıkları için ekmek yemiyorlar, koskoca göletin bir kuytu köşesinde kıyıdan ayrılmıyorlar. Bıraktığımız noktanın 10 metre çapında takılıyorlar sürekli. Üzüldük resmen. Yapılabilecek bir şey var mı, alışırlar mı zamanla?

su kaplumbağası falan var mı orda bırakılır mı
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Baggio said:

Bundan seneler önce bende benzerini yaşadım. 2 tane minicik ördek evlat edinmiş yaz tatili boyunca yazlıkta bakmıştım. Epeyi büyümeye başladılar açıkçası çokta sevimlilerdi. Leğene girip bıcı bıcı yapıyor oradan mahalleyi turluyorlardı hatta komşu karpuz kabuğunu atıyor bunlarda bir güzel götürüyordu ki.

Yazlık dönüşü apartmanda olmayacağı için arayışa başladık. Kuşadası'ndaki Değermen adlı yere bırakmıştım. Aynen orada da göl vardı. Oraya bıraktıktan sonra peşimizden gelmeye kalktılar, dönüp dönüp daha uzağa bırakmak zorunda kaldık. Gerçekten de çok üzülmüştüm ama bir süre sonra gittiğimde alışmış olduklarını gördüm hatta epeyi bi büyümüşlerdi. Bence sizinkilerde alışacaktır içiniz rahat olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

bu sabah ofise gelirken detour yapıp yıldız parkına bıraktım sakin bir köşeye. peşimden falan koşturdu lan :'( sonra işe yetiştim derken yağmur yağdı öküz gibi, sonra bi daha yağdı, hala yağıyor. kalbim paramparça oldu.

çok özür dilerim tüm tanrılardan.
Sosyal ağlarda paylaş

DaidaFlu said:

bu sabah ofise gelirken detour yapıp yıldız parkına bıraktım sakin bir köşeye. peşimden falan koşturdu lan :'( sonra işe yetiştim derken yağmur yağdı öküz gibi, sonra bi daha yağdı, hala yağıyor. kalbim paramparça oldu.

çok özür dilerim tüm tanrılardan.

yazıklar olsun
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...