Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 aktiftablet said: scorch said: aktiftablet said: KHaRoN said: 7 kisilik dodge journey alayim, ama servisi ucuz olsuncularin arabasi. böyle diyince gayet mantıklı geldi ?? almayın aldırtmayın. 1. araç çok çok ağır, 220HP "yetmiyor" seri olması için. gazı köklüyorsunuz WWRROOOOOOMM diye kükrüyor ama emekliyerek hızlanıyor, yani öyle 220hp bir araçta öyle gaza abandığınızda roket gibi fırlaması lazım sollamak vs. istediğinizde. imkansız öyle birşey yapamazsınız. Roket gibi fırlamasın zaten, piste çıkmayı düşünüyosan zaten bu arabayı alma . Trafikte de yavaş git. Ayar oluyorum "arabam büyük, benim yol hakkım daha fazla" kafasına o kafa ile söylediğimi nerden çıkardın? araç hantal diyorum. roket gibi fırlamak istiyorum demiyorum ki. ama o motorda bir araç alınıyorsa aracın seri olması beklenir "ki" seri araç iyidir. hiç hız yapmasan bile aktiftablet said: Bir de resimlerden gördüğüm kadarıyla direksiyon doblo değil. Eski alfa spider'a Ferrari testarossa'nın koltuklarını koduklarında "Bu Ferrari alınmaz alfa koltuğu var" diyen olmuş muydu merak ettim şimdi. 500L'de olduğu gibi konsept bir direksiyon konulabilirdi... standart ticarilerin direksiyonu (sadece düğme yerleri değiştirilmiş ki direksiyondan ayrı parça istenildiğinde değiştirilebilen bişey). hiç olmadı orjinal journey direksiyonu olaydı iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Ben gördüm bunu geçen gün. Milli servet israfı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 abi fiat amblemini sonradan monte etmişler gibi oraya. sdljsdfgdjkjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Dodge Journey işte. 300C'yi de Lancia'ya itelediler... Fiat Chrysler'ı satın aldı ya ondandır. Yakında Dodge Viper şaseli Alfa Romeo çıkarsa şaşırmayın. Gerçi yapılmışı var (Alfa Romeo TZ3 Stradale) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 SeaGle said: Ben gördüm bunu geçen gün. Milli servet israfı. niye öyle diyorsun? http://www.fiat.com.tr/modeller/ModelGorseller/ModelDetay/FREEMONT/GALERI/ORJINAL/05.jpg içine 2 koca 2 anne, biri yetişkin olmak üzere 2 çocuk ve bir adet köpek alabiliyor. 3 anneli olanını buldum. Nasıl bir aile yapısına hitap ediyor lan bu araç http://www.fiat.com.tr/modeller/ModelGorseller/ModelDetay/FREEMONT/GALERI/ORJINAL/06.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 mega swingers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 SeaGle said: mega swingers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Muhtemelen sevenler olacaktır hatta en kötü araçlardan birisi değil ama bende gidip bu kadar para vermezdim. Fiat'ın ücretlendirmesi baştan hatalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 ismi dodge journey olsa 200 e satarlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 7 kişilik araç olayı saçma, bende de 7 kişilik araç var, 5 yılda 5 kez arka koltuk açılmıştır. En arkada oturanlar kendilerini bagaja bağlanmış evcil hayvan gibi hissettiklerini söylüyorlar, on iki sırada yapılan hiçbir muhabbete katilamiyorlar, üstüne dizler toplanmış garip bir oturuş biçimi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Fistan said: ismi dodge journey olsa 200 e satarlardı zaten itiraz ettiğim nokta bu benimde. Aracı tanımam etmem, hatta yolda bile görmedim. Ama dodge olunca ok, fiat logosunu takınca ıyyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 miyaw33 said: 7 kişilik araç olayı saçma, bende de 7 kişilik araç var, 5 yılda 5 kez arka koltuk açılmıştır. En arkada oturanlar kendilerini bagaja bağlanmış evcil hayvan gibi hissettiklerini söylüyorlar, on iki sırada yapılan hiçbir muhabbete katilamiyorlar, üstüne dizler toplanmış garip bir oturuş biçimi vs. çocuklar için abi o bende birei 3 biri 6 yaşında 2 kız var o 3. sıra koltuklar olmasa yarım saat üstü yolculuklarda kafayaı yerim. 30 yaşında adamı sokamazsın zaten oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 bide bendeki ford grand cmax 3. sıra koltuklar kafadan savma deil, baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Selam, Ben eski Grand Scenic'de 3 defa kullandım. Birinde İkea'dan aldığım kütüphaneyi ileri doğru uzatmıştım. Hanım da arka 3üncü sıraya geçmişti. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Guvenipte çocuğu oraya oturtmam ben valla, arka kapılar aralarında nerdeyse mesafe kalmıyor, çocuk koltuğu takilı bilenhuseyin türkiyede arkadan gelip vuran okuzleri düşününce cesaret edemem. Verso almamdaki amaç zaten yan kapılarda ekstra güvenlik bari olması ve sağlam olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 selam, araç aslında dodge journey, meksika fabrikasından ithal ediliyor. FCA birleşmesinin ilk ürünü, test etmeden blind date takılmayın derim. bir fiat çalışanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 http://www.fiat.com.tr/modeller/sayfalar/FREEMONT/Galeri.aspx ayrıca karlı havada yokuş çıkabiliyor, lastiğinizi kontrol edin. biz 2 senedir uludağa shutter servis yapıyoruz winterfestlerde (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 http://www.fiat.com.tr/modeller/ModelGorseller/ModelDetay/FREEMONT/ICTASARIM/ORJINAL/01.jpg tasarımcı alın. cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ok,mr.marchionne ile konuşurum :D şaka bir yana, 2 kere test drive imkanım oldu, şöyle özetleyebilirim, 2.0 multijet II 170hp motor, tam otomatik şanzıman, deri koltuk, büyüklük, standart geri görüş kamerası, sınıfındaki diğer araçların ortak noktada buluşturamadığı bir çok özelliği uygun bir fiyata sunuyor. kullanımı çok rahat ve güven veriyor (euro ncap 5* - 2013 yılı) dediğim gibi, peşin yargılamadan denemenizi tavsiye ederim, test sürüşü için bana da ulaşabilirsiniz, yakınınızdaki bayiye ulaşıp durumu kolaylaştırabilirim :) sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 en sevmediğim adam tipidir bu da ha. ok söylerimmiş. zerre müşteri şikayetini kaale almayın arkadaş. hı hı tamam diyip kısın gözleri sonra bildiğinizi yapmaya, eleştireni o ne anlar ki diyip umursamamaya devam edin. nefret ediyorum sizin gibi insanlardan. aynı şeyi geçen spada yaptılar. adamlar bebek bezi takmış çocuğu havuza soktu çişli çişli. gittim dedim böyle böyle. temizleyin şunu buraya girilmez o da aynı işte hı hı söylerim sorumlu müdüre diyip kıstı gözleri. aradım 184 ü sağlık bakanlığına acil temalı şikayette bulundum, hemen müdehale etsinler diye de eğer şu anda gelemeyecekseniz bunu yazılı olarak gerekçeli şekilde beyan edin de dedim geldiler. çaktılar 5 haneli bir ceza. bok çıktı havuzda. ayrıca fiat sux. azıcık özsaygısı olan birinin seçeceği bir araç değil. nedeni de görünüşü ya da malzeme kalitesi değil. gidin bakın tasarım sürecine ait belgeselleri seyredin. ya da google a behind the facts fiat yazın. fiat modelleri için nasıl bir vizyon seyrettiklerini, insan hayatı ve sağlığına ne kadar önem verdiklerini görün. yine tercih ederseniz zaten muhtemelen sizi çocukken çokça aşağılamış bir aileden falan geliyorsunuzdur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Fistan said: gansta fiat :d aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Görece yenilerden Fiat Coupe 20v Turbo ve Barchetta bence güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 chrome said: en sevmediğim adam tipidir bu da ha. ok söylerimmiş. zerre müşteri şikayetini kaale almayın arkadaş. hı hı tamam diyip kısın gözleri sonra bildiğinizi yapmaya, eleştireni o ne anlar ki diyip umursamamaya devam edin. nefret ediyorum sizin gibi insanlardan. aynı şeyi geçen spada yaptılar. adamlar bebek bezi takmış çocuğu havuza soktu çişli çişli. gittim dedim böyle böyle. temizleyin şunu buraya girilmez o da aynı işte hı hı söylerim sorumlu müdüre diyip kıstı gözleri. aradım 184 ü sağlık bakanlığına acil temalı şikayette bulundum, hemen müdehale etsinler diye de eğer şu anda gelemeyecekseniz bunu yazılı olarak gerekçeli şekilde beyan edin de dedim geldiler. çaktılar 5 haneli bir ceza. bok çıktı havuzda. ayrıca fiat sux. azıcık özsaygısı olan birinin seçeceği bir araç değil. nedeni de görünüşü ya da malzeme kalitesi değil. gidin bakın tasarım sürecine ait belgeselleri seyredin. ya da google a behind the facts fiat yazın. fiat modelleri için nasıl bir vizyon seyrettiklerini, insan hayatı ve sağlığına ne kadar önem verdiklerini görün. yine tercih ederseniz zaten muhtemelen sizi çocukken çokça aşağılamış bir aileden falan geliyorsunuzdur kesin. şimdi şöyle ki, tasarım anlamında türkiyenin Linea, doblo ve fiorino dışında müdahele edebileceği bir model yok maalesef, keşke olsaydı ve gerçekten modeller hakkında fikir beyan edebilseydik, diğer tarafta satış sonrası için eleştiriler ciddiye alınıyor tabi ki süreçlerde iyileştirme yapılmak için geri bildirimler alınıyor. ben espri maiyetinde söylemiştim umursamaz bir tonda değil yanlış anlaşılmasın. sinirlenme abi hemen : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar