Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok fena kitlendim

KidLazer

Öne çıkan mesajlar

moncici said:

Biyik said:

neoliberal öznellik

bıyık sen vasat lisans eğitiminden sonra yeni açılan bir vakıf üniversinde sosyoloci yüksek lisansa kabul edilen biriymişsin gibi geliyor bana hep ya.

sosyoloji kelimesini sosyoloci diye yazan birinden bu eleştiriyi almak benim için çok değerli.
Sosyal ağlarda paylaş

Biyik said:

moncici said:

Biyik said:

neoliberal öznellik

bıyık sen vasat lisans eğitiminden sonra yeni açılan bir vakıf üniversinde sosyoloci yüksek lisansa kabul edilen biriymişsin gibi geliyor bana hep ya.

sosyoloji kelimesini sosyoloci diye yazan birinden bu eleştiriyi almak benim için çok değerli.

Bak iste sosyoloci, psikoloci gibi kullanimlarin dalga gecmek amaciyla oldugunu anlayamiyor, fakat neoliberal oznellik kavramini kullanabiliyorsun. Boyle bir olmamislik, sonradan olmaya calismacilik, absurdluk tam da vakif universitesi yuksek lisans ogrencilerinde var.

Biraz sudoku coz kanka, ikinci sinif akademisyenlerin iletisim-dipnot yayinevlerinden basilan postmodern tostmodern kitaplarinin 30 sayfasini okumakla olmuyor her sey.
Sosyal ağlarda paylaş

moncici said:

Biyik said:

moncici said:

Biyik said:

neoliberal öznellik

Bak iste sosyoloci, psikoloci gibi kullanimlarin dalga gecmek amaciyla oldugunu anlayamiyor, fakat neoliberal oznellik kavramini kullanabiliyorsun. Boyle bir olmamislik, sonradan olmaya calismacilik, absurdluk tam da vakif universitesi yuksek lisans ogrencilerinde var.

Biraz sudoku coz kanka, ikinci sinif akademisyenlerin iletisim-dipnot yayinevlerinden basilan postmodern tostmodern kitaplarinin 30 sayfasini okumakla olmuyor her sey.

ahahahaha galiba istediğin bölümü okuyamadın, hep içinde kaldı bi şeyler entel dantel ortamlarında konuşulanlardan bi şey anlamayınca. herkes her şeyi bilemez kendini bu kadar üzme.
Sosyal ağlarda paylaş

Tuor_annare said:

asıl engellilerle dalga geçmeyelim diyip engellileri ötekileştiren sensin yalnız.

saçma sapan bir yorum. engellilerle fiziki olarak ya da zeka olarak tam olan insanlar eşit mi? bence değil. olmamasının sebebi de negatif yönde değil. kolları olmayan birinden 'o da insan ne farkımız var' diyip önümdeki kapıyı açmasını mı beklemeliyim.

nasıl ötekileştirdiğimi cidden anlamadım. down sendromlu bir bireyin resmini kullanıp 'hehauha slayer dinleyen bundan farksız' demek mi ötekileştirmek yoksa benim yaptığım mı?

@fistan
ne tür müzik dinlersin bilmiyorum ancak gerçek anlamda metal müzik yapan gruplar senin (sanırım) sandığın gibi 'pantolonnu çok sevdim çıkar onu bebeeim' tarzında şarkılar yazmıyorlar. toplum bilincine sahip bir tür bu ki bence tartışılması da komik değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Biyikcim kisisele actigim basliktan kopya cekip tespit sallaman da vakif uni yuksek lisans ogrencisine yakisan bir hazircilik olmus.

Tarih, felsefe, mantik bilmeyen Liberal veya laclau solcusu lafazanlarin, teori ruhbanlarinin muhabbetlerini anlamiyorum evet. Zaten kuyruklarina basinca, 2 nesil once koyden kente goc etmisligin getirdigi o asagilik kompleksi hemen kendini belli ediyor, postmodern literaturden mahalle uslubuna gecis oluyor sekil 1a. Ben de daha kolay anliyorum hdhjdj
Sosyal ağlarda paylaş

yazık ezmeyin bu kadar sosyal bilimleri. üzülüyoruz.

bir de engellilerle dalga geçene kadar tonla konu var. her şeyle dalga geçilebilir ama bu doğru bir halt yediğiniz anlamına gelmiyor. azıcık sağduyu

prensip olarak insanların kendileri hakkında değiştiremeyecekleri, üzerlerinde kontrolleri olmayan özellikleriyle dalga geçmemeyi öğrenmek gerek. bilinçli yapılan saçmalıklar için hodri meydan zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...