k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 moncici said: Biyik said: neoliberal öznellik bıyık sen vasat lisans eğitiminden sonra yeni açılan bir vakıf üniversinde sosyoloci yüksek lisansa kabul edilen biriymişsin gibi geliyor bana hep ya. sosyoloji kelimesini sosyoloci diye yazan birinden bu eleştiriyi almak benim için çok değerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Bu başlıkta zeka geriliği tespit edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 bence engelli insanlar normal, siz gerizekalısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 engelli insanla dalga geçmeyi ünlü ve engelsiz biriyle dalga geçmek ile eşlemek de süper kafaymış. ayıp gerçekten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 metal müzik paylaşılan facebook grubunda engelli insanlar hakkında kavga çıkmış lan asdasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 @kinjo: haklısın bazı noktalarda. @kinjo2: ben video koymadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Biyik said: moncici said: Biyik said: neoliberal öznellik bıyık sen vasat lisans eğitiminden sonra yeni açılan bir vakıf üniversinde sosyoloci yüksek lisansa kabul edilen biriymişsin gibi geliyor bana hep ya. sosyoloji kelimesini sosyoloci diye yazan birinden bu eleştiriyi almak benim için çok değerli. Bak iste sosyoloci, psikoloci gibi kullanimlarin dalga gecmek amaciyla oldugunu anlayamiyor, fakat neoliberal oznellik kavramini kullanabiliyorsun. Boyle bir olmamislik, sonradan olmaya calismacilik, absurdluk tam da vakif universitesi yuksek lisans ogrencilerinde var. Biraz sudoku coz kanka, ikinci sinif akademisyenlerin iletisim-dipnot yayinevlerinden basilan postmodern tostmodern kitaplarinin 30 sayfasini okumakla olmuyor her sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 bize marx dan bahset bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 moncici said: Biyik said: moncici said: Biyik said: neoliberal öznellik bıyık sen vasat lisans eğitiminden sonra yeni açılan bir vakıf üniversinde sosyoloci yüksek lisansa kabul edilen biriymişsin gibi geliyor bana hep ya. sosyoloji kelimesini sosyoloci diye yazan birinden bu eleştiriyi almak benim için çok değerli. Bak iste sosyoloci, psikoloci gibi kullanimlarin dalga gecmek amaciyla oldugunu anlayamiyor, fakat neoliberal oznellik kavramini kullanabiliyorsun. Boyle bir olmamislik, sonradan olmaya calismacilik, absurdluk tam da vakif universitesi yuksek lisans ogrencilerinde var. Biraz sudoku coz kanka, ikinci sinif akademisyenlerin iletisim-dipnot yayinevlerinden basilan postmodern tostmodern kitaplarinin 30 sayfasini okumakla olmuyor her sey. ahahahaha galiba istediğin bölümü okuyamadın, hep içinde kaldı bi şeyler entel dantel ortamlarında konuşulanlardan bi şey anlamayınca. herkes her şeyi bilemez kendini bu kadar üzme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Tuor_annare said: asıl engellilerle dalga geçmeyelim diyip engellileri ötekileştiren sensin yalnız. saçma sapan bir yorum. engellilerle fiziki olarak ya da zeka olarak tam olan insanlar eşit mi? bence değil. olmamasının sebebi de negatif yönde değil. kolları olmayan birinden 'o da insan ne farkımız var' diyip önümdeki kapıyı açmasını mı beklemeliyim. nasıl ötekileştirdiğimi cidden anlamadım. down sendromlu bir bireyin resmini kullanıp 'hehauha slayer dinleyen bundan farksız' demek mi ötekileştirmek yoksa benim yaptığım mı? @fistan ne tür müzik dinlersin bilmiyorum ancak gerçek anlamda metal müzik yapan gruplar senin (sanırım) sandığın gibi 'pantolonnu çok sevdim çıkar onu bebeeim' tarzında şarkılar yazmıyorlar. toplum bilincine sahip bir tür bu ki bence tartışılması da komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Biyikcim kisisele actigim basliktan kopya cekip tespit sallaman da vakif uni yuksek lisans ogrencisine yakisan bir hazircilik olmus. Tarih, felsefe, mantik bilmeyen Liberal veya laclau solcusu lafazanlarin, teori ruhbanlarinin muhabbetlerini anlamiyorum evet. Zaten kuyruklarina basinca, 2 nesil once koyden kente goc etmisligin getirdigi o asagilik kompleksi hemen kendini belli ediyor, postmodern literaturden mahalle uslubuna gecis oluyor sekil 1a. Ben de daha kolay anliyorum hdhjdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 yazık ezmeyin bu kadar sosyal bilimleri. üzülüyoruz. bir de engellilerle dalga geçene kadar tonla konu var. her şeyle dalga geçilebilir ama bu doğru bir halt yediğiniz anlamına gelmiyor. azıcık sağduyu prensip olarak insanların kendileri hakkında değiştiremeyecekleri, üzerlerinde kontrolleri olmayan özellikleriyle dalga geçmemeyi öğrenmek gerek. bilinçli yapılan saçmalıklar için hodri meydan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Neoliberal oznellikten dem vuran birinin iki mesaj sonra herkes her seyi bilemez ezik seni noktasina gelmesi cok eglenceli ya. Ay lav sosyal bilimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 kafalar gitmiş gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 darkwingduck said: prensip olarak insanların kendileri hakkında değiştiremeyecekleri, üzerlerinde kontrolleri olmayan özellikleriyle dalga geçmemeyi öğrenmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ne kadar çok "ne kafalar var" "ne insanlar var" denmiş topikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Neoliberal öznellik falan denmiş ya gerçekten akjfdshkdajd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Bi "AD HOMINEM YAPMA" furyası vardı seneler önce, onu geri getirsenize müsait olursanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 sosyalcilerin uydurdugu kavramlari ve kelimeleri topladiklari bi yer var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 http://sebpearce.com/bullshit/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 tesekkurler sozelci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 aquila said: sosyalcilerin uydurdugu kavramlari ve kelimeleri topladiklari bi yer var mi? kafam kadar kitaplarda topluyorlar genelde. okuması da bir dert zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ben hiçbir şey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar