KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 fb'ta bir grupta elemanın tekiyle tartıştım. engelli bir çocuğun resminin üzerine bişeyler yazmışlar aşağılayıcı değil ancak yazıya katılan engelli çocuktur yorumu hakim resme. kışkırtıcı bişe yazmadım sadece engelli bir çocuğu gülünecek malzeme görülmesinden rahatsız olduğumu söyledim eleman ki 30 yaşında muhtemelen belki daha fazla başladı yok ben bu engellilere çok yardım ettim fame mi olmak istiyosun sen (?!) bilmemne.. her attığı postta engellilere ne kadar yardım ettiğinden bahsediyor en son 'yaptığım yardımları anlatsam facebook'unu kapatırsın' demiş. profiline bakınca eğitimli biri olduğu da anlaşılıyor .. ayar oldum gece gece. yardımları anlatınca facebook kapatmak ne la?! engellilere yardım edenin elini öperim niye utanayım?! saçma salak konuştu gecenin bi körü. ulan ne değişik adamlarla aynı havayı soluyoruz ya. yapılan yardım anlatılır mı arkadaş hele ki bi engelliye yardım etmişsin. ben yaptım BEEEEN YAPTIM BEEEEEEEEEEN YAPTIM diye haykırmasını bekliyorum birazdan. midemi bulandırdı resmen. hof, bu da böyle işte içimi dökeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 neoliberal öznellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 facebook grubunda insanlarla tartışmak ne garip insanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 fistan +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Fistan said: facebook grubunda insanlarla tartışmak ne garip insanlar var nalaka? kaç gündür postlarıma giydirip duruyosun ben de buna karşı 'ne garip insanlar var' demek istiyorum. facebooktakiler sana tuhaf geliyor da forumda ota boka tartışınca adam mı oluyoruz afedersin? hakkaten ne adamlar var. ayrıca siyasi bir grup vs de değil. metal müzik paylaşılan bir grup sadece. sizin dünyanızda kimle nerde nasıl tartışılıyor hakkaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 resmi koy da biz de gulelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 vaay internette savaş, tanklar gelsin, Capslock açılsın: ░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄ ▂▄▅█████████▅▄▃▂ Il███████████████████ ◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 gerek yok yardım ettim beni alkışlayın tribine giren bu arkadaş gibi resmi koydum la gülün beni pohpohlayın tribine girmeme gerek yok :P gerdi sadece boş laflarla lise yıllarımı hatırlattı resmen. gel istanbulda buluşalım anlatayım sana ne hayırlar işlediğimi diyor. ya hay allahım güleyim mi ağlayayım mı bilemedim:) almanyada açık adres verdim 'al la 5 eleman topla emanetsiz gelin he' mesajı çakarak. akıl hakkaten yaşta değil ya 30 yaşına da gelsen liseli triplerini atlatamıyosun bazen. gel istanbula anlatayım ne la lan hala gülüyorum sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 TONKLOR GÖLSÖN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 http://i.imgur.com/bx9SzlN.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 olmamali hic bir sebep hic bir bahane forum gayet troll gerisi bahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 şu troll'ü hazırlayan en yakın zamanda ölür inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 asıl engellilerle dalga geçmeyelim diyip engellileri ötekileştiren sensin yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 yürüme engellilere tekerlekli sandalye verenlere de tekerlekli sandalye verdikleri için yürüme engellileri ötekileştiriyorsun diyor musun ? ne garip insanlar var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 muhtesem bir karsilastirma olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 biri düşünce, biri eylem. senin hayatta yaptığın her şey eylem demekki. edik: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ne alakası var? engellilerin sırf siz vicdan mastürbasyonu yapasınız diye sahte gülümsemelerinize ihtiyacı yok. onları da bir birey olarak kabul etmeniz lazım diyorum. k1nJo said: yürüme engellilere tekerlekli sandalye verenlere de tekerlekli sandalye verdikleri için yürüme engellileri ötekileştiriyorsun diyor musun ? ne garip insanlar var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ha yani dalgamı geçerim samimi gülerim mi diyorsun ? engelsiz bi insanın nesiyle dalga geçiyorsan, engelli bir insanla da benzer şeyler üzerinde dalga geçebilirsin. bu her şey olabilir. ama tutup üstüne basa basa özrüyle dalga geçmek normal mi sence ? moriartynin paylaştığı şey çok mu gerekli mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 çok mu gereksiz? m. cyrusla dalga geçilmesi çok mu normal? belki onunda psikolojik sorunları var? neden herşeyi abartıyorsunuz onu anlamıyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 abi görmeyenleri, duymayanları, elleri olmayanları, kolları olmayanları, her ikisi de olmayanları falan aynı fabrika çıkışlı görmek saçma. birisi dalga geçilmesine üzülürken diğeri kendi de aynı dalgayı geçip kendisini rahat hissedebilir. yani senin benim gibi. sen ne kadar üzerine düşüp "aman lan yapmayın manyak mısınız" dersen o kadar uzaklaştırırsın onları "insanlıktan" gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 moriarty said: http://i.imgur.com/bx9SzlN.png sayfaları çevirmesi için yalayacak parmağı yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 gonul parmagiyla ceviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Biyik said: neoliberal öznellik bıyık sen vasat lisans eğitiminden sonra yeni açılan bir vakıf üniversinde sosyoloci yüksek lisansa kabul edilen biriymişsin gibi geliyor bana hep ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Lectre said: çok mu gereksiz? çok gereksiz. Lectre said: m. cyrusla dalga geçilmesi çok mu normal? belki onunda psikolojik sorunları var? olabilir abi. geçmesinler zaten. bi insanla sırf farklı diye dalga geçmek dünyanın en sığırca hareketi bence. hatta miley cyrus onlarla dalga geçse daha normal olur. Lectre said: neden herşeyi abartıyorsunuz onu anlamıyorum şahsen. ben abartı olduğunu düşünmüyorum. sadece diyorum ki -ben, senin engelinle dalga geçip eğleniyorum -sen de, seninle dalga geçtiğim için normal insanlardan farklı olmuyorsun. win-win. şu yanlış bana göre. hem pişmiş kelle gibi ağzın kulaklarına varıncaya kadar gül, önce engelini adamın gözüne sok sonra da normal insandan farkın yok de. he oldu. Laraken said: birisi dalga geçilmesine üzülürken diğeri kendi de aynı dalgayı geçip kendisini rahat hissedebilir. yani senin benim gibi. şu çok doğru ama engelli olup kendisiyle bile dalga geçenler herhalde dünyanın en alçakgönüllü insanlarıdır ve bu yüzden onlar da kendi kendilerine engelim olmasa diyordur mutlaka. o yüzden, koyduğun videodaki gibi engeli yokmuş gibi davranılması gereken insanların engelleriyle dalga geçip gülmek bana hayvanlık gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 eskiden uoda ağız dalaşına girip çar silmesine pvp yapan tiplerdenmiş heralde herif sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar