GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=MFBRv9xmKmc&app=desktop asdasd dışardan görsen şu kadının şöyle arabası var dermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 teyze neyse de adam tam bir sığırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 adam tipik türk esnaf,gövde göstersi stayla neyine tribe giriyosa o kadar dsfsdf,kadın sanki vermicek parasını menike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 tezgahtarlar da sinirlenmiş e tabi iş çıktı fazladan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 allahtan bayansın ha ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Şu ekonomik durgunlukta amcanın yerinde olsam dükkanın yarısını kitlerdim teyzeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 AHAHAHA UFLETTILER TEYZEYE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 teyzenin cebinden tek kuruş çıkacağını sanmıyorum sigortadır kaskodur hallolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Abi spoiler yap onu o kısımda sandalyeden düştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 yaaa ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 canim alman arabasi hasat oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 En basit arabayı kullanması bile büyük başarı hikayesi olan 100 yaşındaki teyzeye görgüsüz gibi OTAMATİG CİB alma klasiği bir kaza daha işte. "Allahtan kadınsın yani" diyip durması dışında bir ayılığı yok adamın açıkçası. Herkesin otomatik arabada boş bulunup geri yerine ileri (ya da tam tersi) taktığı olmuştur da, parktan çıkarken neden gaza durduramayacağın kadar fazla basıyorsun, o da mı çocuklarının suçu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 X3'lü teyze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 teyze sahurdan kalmaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 teyze oruç belli esnafda.. ben en çok o teyzede o otomotig fitesli cipin ne işi var ona takıldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Vay teyzeye bak ya, yurumesi bile basari lan. Ama olur oyle bence, adam okuz iste. Yaninda calisan tezgahtar da kraldan cok kralci amk. Iste tayyibi secenler bublar. Tayyipten daha cok tayyipci olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 adam haklı ya da haksız, dövmek istedim. tezgahtar yüzünden biraz kustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Fistan said: teyzenin cebinden tek kuruş çıkacağını sanmıyorum sigortadır kaskodur hallolur kasko arabanın masrafını öder, trafik sigortası da "trafik kazası değil bu der" o da ödemez arabayı yaptırıp satar öderler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 öyle değil o işler ama :) bilmeden konuşmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 abi çok iyiymiş hahahahahahahafsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 inşallah adam ölür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 herif öküz ya kamera görünce götu kalkmış atarlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 abi... AHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ahaha teyze direk trafik canavari yanliz. İyiki birine zarar vermemis. Bundan sonrada araba falan kullanmaz umarim. Hadi yanlislikla fren yerine gaza bastinda araba haşat olana kadar nerdeydin be teyze asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 sıradan bir kadın söför. teyzenin gunahı yok. belki düz viteste kral şöfördür bilemicez ama kadın en nihayetinde. 10'da 7'si bindiği arabayı tanımaz bile. ehliyet sınavlarında kızlara nasıl goygoy yapıldığını görmemiş olsak neyse ama iki şirinlik yapan karıya basıyorlar direksiyon sınavında ehliyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar