Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SELAM Paticik


erdem23

Öne çıkan mesajlar

öncelikli olarak sitenin ismine sığınarak hayalet isimli köpeğimi köpek çiftliğine bırakmaktansa ilgilenebilecek ve sevebilecek bir hayvan dostuna (hayvansever değil!) köpeğimi seve seve ona sahiplendirebilirim. köpeğimin türünü cinsiyetini özelliklerini alt bilgilerde vericem merak etmeyin soran olduğunda fotoğraflarınıda yollayabilirim.


24 yaşında ihtiyar delikanlı tadında bir insanım.siteyi geliş amacım ilk başta sadece tek bir amaç içindi ama sitenin içeriği ruhumun içeriğine paralel boyutta gidince birden burada kendimi selam paticik konusu içerisine attım.

Korax'a çok acil olmasada uzun soluklu,zorlu ve heyecan verici sorularım var sabırsızlıkla iletişime geçmeyi dört gözle bekliyorum.

mtg (magic the gathering) zibil gibi rare mytic unccommon ve common kartlarım ve bir ara deli gibi oynuyodum ama proxy decklerin muhabbetinden ve deli gibi masraf ettiğimden oynmayi bıraktım ama genede elime oldukça fazla kart ve deck mevcut ( her ne kadar deckler dağilmış olsada...)

sc1 ve sc2 (starcraft) sc1 oynamayalı uzun zaman oldu ama sc başlıklarınıda gördüm. eğer takım arkadaşı arayan 2v2 3v3 4v4 hepsi uyar isteyen arayan olursa iletişime geçebilir hardcore oynayamam ama gelmeye çalışırım akşam saat 20.00dan ve gece 01.00'e kadar.

diablo 2-3 diablo 2'de elime su dökecek adam tanımıyorum ama kibirlendiğimi düşünmeyin sakın :) sadece çok ciddi ve bilgiliyimdir fantazi amaçlı diablo 2 takılan varsa fantazilerini sonuna kadar gerçekleştirebilirim. diablo 3 yeni gelen eklenti paketinde baya bir iyileşmiş ve güzelleşmiş diyolar bilmiyorum eğer güzel bir guruh varsa diablo 3'e başlayabilirim.

wow (world of warcraft) pek bir şey söylemek istemiyorum ama oynadım bu oyunu 3-4 sene kadar en çok beğendiğim dönemi en fazla oynadığım dönem olan wotlk dönemi güzel bir aktivite varsa ve disiplinli ve ciddi ise herkes oynayabilirim.

frp (fantasy role playing) hakkında birşey görmedim ama mtg,wow,diablo ve sc'nin bu kadar ilgili olan bir toplulukta frpde oynandığını düşünüyorum istanbulda oynayan bir kesim varsa katılmak isterim.(iş saatlerim ve çalışma saatlerimden dışında pek bir saat kalmıycak ama genede içimde ukte kaldığı için oynamak istiyorumm)

***köpeğim hakkında bilgi
öncelikle olarak şunu tüm köpeklerden anlayanlar bilir köpek sahibine çeker.
köpeğin ismi: hayalet
cinsiyet: dişi
türü: pitpull ve arjantin dogo melezi
yaşı: 1.5
kimliği var.
dış görünümü: beyaz renkli dalmaçyalı gibi derisinde siyah benekleri var ama tüyleri beyaz olduğu için benekleri silik görünüyor dili normalden biraz büyük o yüzden çok şirin,şapsal ve sevimli oluyor sırıtınca.gözleri kahverengi.
karakteri (huyu): kesinlikle uysal ve sakin ama enerji seviyesi yüksek ve çok duygusal olduğu için sürekli sevdirmek için kendini her zaman oturduğunuz yere doğru kıçını devirerek yatırıp kuyruğunu yere vurur dışarıda gezdirirken biraz sorun yaşayabilirsiniz ama gücünüz ve kuvvetiniz yerindeyse ve otoriterseniz hemen alışır ve hiç sorun çekmezsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere nickten kaybediyo.

• şekil : √
• kalite : √
• estetik : √
• duruş : √
• zerafet : √
• letafet : √
• uyum : √
• herbişi : √
test edildi, onaylandı √ kusursuz

şeker oranı...
██████████████ 100%
tatlı oranı...
██████████████ 100%
karizma oranı...
██████████████ 100%
sempati oranı...
██████████████ 100%
toplam sonuç...
██████████████ 100%

nazar duasi

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا""

şunuda yazsaydın tam olurdu bence.

hg bb
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...