moncici Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 canım çok sıkkın ya. liseden sondan üçüncü mezun olmuştum. sene 2009 dersaneye gitmeden öss'ye hazırlandım 2000. falan oldum. ortaöğretim puanı beni 4000 lere attı. boğaziçi sosyolojiyi 0.2 puanla kaçırdım. gittim boğaziçi turizme girdim. işletmeci oluruz para kazanırız kanki falan diyerek. aşırı mutsuz oldum. okuyamadım bölümde. bir sürü şey geldi başıma. nihayet kafayı topladım. okulu tam anlamıyla bıraktım. yeter lan sosyal bilimci olmalıyım ben diyerek lys'ye girmeye karar verdim 23 yaşında. hedef ilk 100'e girip kyk'dan ve okuldan burs alıp boğaziçi tarih okumaktı. demin sonuçlar açıklandı 158. oldum bölümü kazandığıma bile sevinemiyorum. ne yapsam bilemiyorum. çalışıp okumak da zor tarihi. böyle her şey ucundan kaçıyor gibi. napsam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 of sene 2014 olmuş daha yeni başlayacaksın üniversiteye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Hiç bir şey için geç değildir. Eğer gerçekten istediğinin bu olduğuna inanıyorsan peşinden git derim. Hem mutlaka turizm okurken aldığında ortak birkaç ders vardır onları da saydırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 benimki senin kadar basarili degil ama bende anlatam ilk oss calismadim cok 14k olmustum itu kimya yazdim ordan genetige atlarim diye. sonra kimyaya girdim ortalama falanda iyiydi. Ama trde fen edebiyat mezunu olmanin ne kadar zor oldugunu gorunce vazcaydim. ITU biraktim. Bi sonraki sinavda amacim doktor olmakti. Cok calistim cabaladim ama sinava girdigimde hayvan gibi hastaydim. 5k oldum. eee doktorluk yalan tabi. gittim eve yakin olsun diye GYTE Bilgisayar muh. girdim. Ama motivasyon sifirdi. Aslinda eskiden istedigim genetige girebiliyordum ama iste... Neyse okuldan bi bok beklemiyordum. Ama cok guzel cikti. Cok net ebemize atladilar hocalar bolumde ama su anki kariyerimde cok yardimci oldu atlamalari cidden. Cok buyuk sans olarak goruyorum. Hatta bi ara sansim olursa yuksek lisans yapmak isterim hocalarimla Okuldayki zorluktan yakin arkadaslarima zaman ayiramaz oldum aramiz acildi coguyla. Neyse okuldan 2.lik ile mezun oldum. Is falan derken su an amerikadayim. Sunu diyeyim senin adina hersey icin daha cok erken. Puanin iyi guzel okullara girebilirsin. O puanlada ozel burs bulabilirsin biraz zorlarsan. Bence ilk sene git hazirlik oku gerek olmasada bursu falan ayarla kafani dinlendir. Umutsuzluk icin daha cok erken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 sen böyle derece yapıp duruyorsan üniversiteye gitmektense sınava girecekleri çalıştırsana. para kazanırsın, sonra çok istersen o parayla da özel ünviersiteye gidersin. bunu düşünemiyor musun abi? bu öss derecesi yapanlar hep robot lan. bitirip bitirip bizim gibi türkiye 43543543.lerinin yanında işe giriyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 SenariouS eyvallah. normalde mutlu olurdum ama 5 senedir yaptığım hataları aşamıyorum bir türlü. çoğu arkadaşım benden daha kabiliyetsiz ve niteliksiz olmalarına rağmen bir şeyler yapıyorlar, para kazanıyorlar. bi işin ucundan tutup devamını getiriyorlar. ben ise sıçtım batırdım resmen. annemler bu sene mezun olacağımı düşünüyorlardı. bi sene daha uzattım dedim. halbuki şimdi mezun olmadan gidip tarihe kayıt olacağım. işin bu boyutu da var. ama mesajın motive etti beni. çalışırım, mütevazi yaşarım falan artık ne yapalım. 4 sene sonra ya harvard ya oxford aha buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 burs kas ailenden maddi anlamda kurtart kendini onemli olan ailenin senin icin ne dusundugu degil abi kendinin ne kadar mutlu oldugu. Aileye karsi mahcubiyeti salla bende ituyu birakmadan aynisini dusunuyordum simdi iyiki birakmissin diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 abi 158. sırayla özel okulu da burslu okuyamıyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 özel değil boğaziçinde okumak istiyorum tekrar. kadir has filan veriyor baya para ama okumam oralarda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Ya ömür boyu çalışacaksın zaten. Sen şimdi daha olgun biri olarak götürebileceğin hatunlara odaklan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 E said: sen böyle derece yapıp duruyorsan üniversiteye gitmektense sınava girecekleri çalıştırsana. para kazanırsın, sonra çok istersen o parayla da özel ünviersiteye gidersin. bunu düşünemiyor musun abi? bu öss derecesi yapanlar hep robot lan. bitirip bitirip bizim gibi türkiye 43543543.lerinin yanında işe giriyorlar işte. ne kadar güzel bir mantık şu ya beynim eridi resmen. başarısızlığını silah olarak kullanma dedikleri bu olsa gerek ahah. oldu adamın işi gücü yok sağa sola ilan yapıştırsın inanan olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Yaşıtlarının çoluk çocuğa karistigi yasta okumak ve hala kendi branşinda calismiyor olmak can sıkıcı baya ama en çok istediğin sosyal bilim okumaksa kıt kanaat yaşayıp yine de gir yeniden bogazicine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 ne güzel başarılısınız lan. ben üç kere öss'ye girdim, sonuncuda da özeli kazanabildim anca ucundan. fen matematik diyince kendi kendimi iğfal edesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Abi 158. olsam 5 sene tatil kazanırım annemlerden ben.Merak etme ya potansiyel de var çalışma azmi de var.Deneme yanılma yoluyla elbet bulursun mutlu olacağın uğraşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Milletin üni maceraları emmeli gömmeli cff li oluyor. Bizim macerelara bak. Gelde isyan etme . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 muhendislik yazarsan olmaz tabi cff sapsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 cff ne be? Google da taradım hastalık isimleri falan çıktı Edit: haa ok aşağılarda uludağ sözlük açıklamış. ULEN üniversite seçim kriteri olur mu bu? Yuh! hayatının 4 yılı sadece okulda geçecek geri kalan 60 yıl o okulun verdiği etiketle yaşaycaksın - alemlere akacaksın. Miyop musunuz olm siz. 60 > 4 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Pascal in uni bitirme teziydi sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 sostizm said: cff ne be? Google da taradım hastalık isimleri falan çıktı Edit: haa ok aşağılarda uludağ sözlük açıklamış. ULEN üniversite seçim kriteri olur mu bu? Yuh! hayatının 4 yılı sadece okulda geçecek geri kalan 60 yıl o okulun verdiği etiketle yaşaycaksın - alemlere akacaksın. Miyop musunuz olm siz. 60 > 4 . Bende okulun son yarısı marmaraya geçiş yapacaktım ama gözüm yemedi. Ne güzel diploma da marmara üni yazacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 moncici said: canım çok sıkkın ya. liseden sondan üçüncü mezun olmuştum. sene 2009 dersaneye gitmeden öss'ye hazırlandım 2000. falan oldum. ortaöğretim puanı beni 4000 lere attı. boğaziçi sosyolojiyi 0.2 puanla kaçırdım. gittim boğaziçi turizme girdim. işletmeci oluruz para kazanırız kanki falan diyerek. aşırı mutsuz oldum. okuyamadım bölümde. bir sürü şey geldi başıma. nihayet kafayı topladım. okulu tam anlamıyla bıraktım. yeter lan sosyal bilimci olmalıyım ben diyerek lys'ye girmeye karar verdim 23 yaşında. hedef ilk 100'e girip kyk'dan ve okuldan burs alıp boğaziçi tarih okumaktı. demin sonuçlar açıklandı 158. oldum bölümü kazandığıma bile sevinemiyorum. ne yapsam bilemiyorum. çalışıp okumak da zor tarihi. böyle her şey ucundan kaçıyor gibi. napsam ya ABİ nasıl türkiye 158.si oldun ya nasıl çalıştın naptın tavsiye plx bu arada eğer temel bilimler okursan, matematik fizik kimya biyoloji vs., tübitak aylık 2000 tl net mayış verecek sana aylık. aylık 2k lan >:D< http://www.tubitak.gov.tr/tr/duyuru/tubitaktan-yeni-temel-bilimler-lisans-burslari boğaziçi temel bilimlerden bi yer yazsan 2k gelirin olcak, özel bi okulda temel bilimler yazarsan aylık gelcek para 2+2 falan 4k olur ortalama vay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 158, 5k, Amerika, burs, özel okul... Ne hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 moncici said: Liseyi sondan 3. bitirip dershaneye gitmeden sınavda nasıl 2000. sonra 158. oluyorsun. Nasıl bir varlıksın sen ya. Seni yakından tanımak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Gerçi bende 2007 de 4 yıllık üniyi bitirip hem kpss hem öss dershanesiz çalışıp hem memur olmuştum hemde öss den ilk 10,000 lerdeydim. Hacettepe fizik tedavi bölümü tutuyordu ama 4 yılın yorgunluğu ve memur olma ihtimalinden dolayı tercih bile etmemiştim.m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 4000. oldum odtü inşaatı bitirdim. inşaatın yanından geçmek istemiyorum şimdi. gitti yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Ben kızımla tekrar gireceğim sınava ahanda buraya yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar