Ragefreakyo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Accountuna WoD beta çıkan ve işim olmaz diye düşünen talihli varsa eğer Twisting Nether Horde'da gold karşılığı kullanmak isterim accountu PTR clientte. Goldda anlaşırız, ty. Battletag Ragefreak#2223 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Yıl olmuş 2014 hala wow oynuyorlar asdxasdxadxcas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Başka düzgün oyun varda biz mi oynamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 10 dakikada bir dc, acele etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Nessaftw said: Yıl olmuş 2014 hala wow oynuyorlar asdxasdxadxcas gel su çok güzel ilk başta biraz serin ama girince alışıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 wod betayı streamerlardan takip ediyorumda pvp hızı düşmüş geldi bana siz nasıl buldunuz pvpyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Beta invite gelip gelmedi nerden görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 battlenette yazar, mail gelir ama gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Lulz. Beta gelmiş bana, bugün account'u uzun bir aradan sonra açarken fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Len adamlar 1 kere bile beta yollamadı pintiler =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Wod beta beklerken alpha Heroes of the storm yollamışlar. hayatımda oynamadığım oyun tipi arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 emre3877 said: Wod beta beklerken alpha Heroes of the storm yollamışlar. hayatımda oynamadığım oyun tipi arkadaş. Off aynen ya blizzard dan mailı görünce hah tamam dedim sonra heroes of the storm u gördüm, hüsran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 her gördüğümde hasiktir world of darkness beta mı diye tıklayıp sona farkediyorum dreanor geyiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 İnvite gelmiş bana demin gordum :P Bunu sıfırdan mı kuruyruz 26Gb yoksa nasıl anlatın bakem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Absolut said: İnvite gelmiş bana demin gordum :P Bunu sıfırdan mı kuruyruz 26Gb yoksa nasıl anlatın bakem :P aynen launcher açıyosun komple indiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Bana da gelmiş konunun başlıgından WTB silinebilir wod beta diye topice devam edelim istenirse sadfdddfs binicem üstüne vurucam kırbacı. Zaten chaosbreed paylaşmıştı betasını hayrına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Ok basladım ama US serverda ve char tasımıyor :( Peki EU beta diye bişi var mı varsa nasıl ayarlıyacagım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Bu blizzard bir bana kıl herhalde ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Bana da hiç bir xpack'in betası gelmedi henüz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 bana MoP PTR gelmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 EU beta serverı var mı? Ve Livedaki charları tasımayı becerebildiniz mi herhangi bi betaya? Birde addonlar çalışmıyor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 EU beta var, char taşınmıyor, addon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 EU betaya girmek için bir ayar lazım mı yoksa ilk ekrendan ister EU ister US seçip girilebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 connected da takılıyor abi. girebilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 yeni modellemelerle oynamak çok keyifli. baya bir değişiklik var irili ufaklı. garrison olayı fena olmayacak gibi. benim gibi farmer adamların derdi olan aoe loot lag ını sonunda düzeltmişler. güzel gibi duruyor,gerçi 92 oldum daha oynamak lazım anlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar