darkageman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Öncelikle Selam arkadaşlar 3 gün önce ssd aldim bilgisayarima oyun vs indirecektim ona atarim diye kurdum sabit disk bölümü oluşturdum ntfs vs vs ama oyuna vs girdiğimde bir anda kitleniyor anlamadim neyi yanliş yapiyorum sistemim hdd'de yüklü c ve d hdd yeni bölüm actim A diye o da ssd'de nedir problem neyi yanliş yapiyorum acaba ? Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Windows'u ve oyunları SSD'ye kur, diğerleri yancı HDD olsun. En verimli öyle kullanılıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 eywallah öyle yapayım ya anlayamiyorum oyunu aciyorum 2-3 saniye hareket ediyorum bi anda kasiyor delirecektim sonunda oyunu gittim c ye attim da iyi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Sistemi hdd de kullancaksan niye aldın ki ssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Rerore said: Sistemi hdd de kullancaksan niye aldın ki ssd Oyun kurarim diye sırf içine ya hata yapmişim sistem kurdurmayarak öyle anliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Markası 120GB LS Serisi SATA 3.0 SSD (560MB Okuma / 535MB Yazma) birde şey dediler amd ile uyumlumu vs vs ne alaka abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 sorunun çözümünü bilmiyorum ama ssd nin olayının 80% i sistemi hızlandırması zaten, oyunda hiçbir performans artışı sağlamaz, sadece loading süreleri düşer. 45 sn de load ettiği şeyi 15 sn de eder ama aktif oynarken performans artışı sağlamaz. diğer yanda sistemi uçuruyor, herşey daha hızlı tepki veriyor vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Rerore said: Sistemi hdd de kullancaksan niye aldın ki ssd Bir de sistemine ssd alıp /temp klasörü yolunu hdd'e ayarlayan hödükler var. İnsan gerçekten hayret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Ben de tam bu konuda bişey soracaktım iyi denk geldi(:D Şimdi Lenovo Y570 var, 32gb SSD ve 500gb HDD var. Alalı 2sene oluyo ve aldığımda sistem HDD de kuruluydu hiç dokunmayım şimdi dedim öylece kullandım ama şimdi biraz ağırlaşmaya başladığını hissediyorum. Sistemi SSD ye kursam başka bişey kuramayacam oraya, oyunları programları HDD ye kuracam hep, sistem illaki hızlanır hızlı çalışır da oyunlara programlara(autocad genelde) bi etkisi olur mu? Bi de sistem için de 32gb az olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Selam ya yine ben. Şimdi baktım da 32gb SSD Mantıksal Sürücü'ymüş, normal SSD işini görür mü yine win7yi oraya kursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Donanım Guruları nerde abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 logic drive = mantıksal sürücü. ben hala onun şokunu yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 sorun ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Esh said: logic drive = mantıksal sürücü. ben hala onun şokunu yaşıyorum. Microsoft Türkiye ekibi iyi çevirememiş demek ki 8-) Sorum şu,32gb SSD'ye win7 kurduktan sonra programlar oyunlar HDD'de olacaklar, SSD'nin nimetlerinden faydalanmak için oyunların ve programların SSD'de yüklü olmasına gerek var mı, yoksa sadece windows SSD'de yüklü olsa yeterli performansı sağlar mı bu bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 o windows 32gb la kalacak mı önemli olan o. genelde şişiyo windows üstüne back up falan kapatman lazım. ama iş yapar mı yapar. bu yeni nesil hybrid ssd-hdd kullanıyor olmasın? ama o da 32gb olmaz. genelde 8-16 falan yapıyorlar sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Alet bu Lenovo Y570 59-316634 Intel Core i7-2670QM 4GB DDR3-1333MHz 750GB 5400rpm HDD + 32GB SSD 2GB nVidia GeForce GT 555M GDDR5 15,6" HD LED Backlight (1366x768) DVD Super Multi Windows 7 Home Premium SP1 64-bit İşte o dediğinden korktuğum için direk formatı basıp yapmaya cesaret edemedim. Şimdi baktım mesela bu 2 yıllık windows olmuş 30.4 gb, zaten ssd de 29.2gb gözüküyor sdf galiba sıkıntı olacak böyle bişey yapsam :S Peki o zaman şunu sorayım, çok rahat wow,d3 oynadığım alet şimdilerde kasmaya başladı, civ5 de özellikle felaket kasıyor hatta aşırı ısınıp kapatıyodu bi aralar. LoLde de uzun süre oynayınca baya kasıyor. Ne yapmak gerekir ? (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 içini açıp fan giriş çıkışını temizlemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 SSHD olsa hdd uzerindeki nand bellek depolama alani olarak gozukmez Windows'da. Bi de 7200 RPM oluyor onlarin mekanik kisimlari. Icini acip kompresor tutmak disinda CCleaner yukleyip gereksiz dosya parcaciklarindan kurtulabilirsin, bi de Malwarebyte's Anti-Malware calistir belki abzurt bisiler kacmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Esh said: o windows 32gb la kalacak mı önemli olan o. genelde şişiyo windows üstüne back up falan kapatman lazım. ama iş yapar mı yapar. bu yeni nesil hybrid ssd-hdd kullanıyor olmasın? ama o da 32gb olmaz. genelde 8-16 falan yapıyorlar sanırsam. baktım şimdi 2 senelik w7 15 küsür gb olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar