Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fitness a baslıyalım 10 gün oluyor ancak biceps harici hareketleri 35-40+ ağırlıkla giderken biceps 10-15 zorlanıyorum yahu, spor hocası daha dambıl falan göstermedi şu technogym aletleriyle yapıyorum tüm hareketleri, ne yapsam amacım yüzme için kondisyon zaten
Mesaj tarihi:
Adamım Dennis Wolf.Tam bir alman nazi panzeri herif.Amerikalı olsa phil'in şansı yokta neyse...Kai'yide yıllardır gay diye 1. yapmıyorlar phil ekmeğini yiyor bu işin.

Phil bu yıl Arnold'la baya bir laf dalaşına girdi.Arnold Weider'in oğlu gibi.Bana Phil'i 1. yapmazlar gibi geliyor bu yıl.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
2.2 kiloluk wheyprotein tozu 270 tlye çıkmış. daha ucuza satan hiç bi yerde de stokta kalmamış. yurt dışından falan mı getirtmeli? ne diyosunuz
Mesaj tarihi:
barbu said:

sen zaten az kaslı değil misin? Brad Pitt'in fight club hali gibi. Boşver yemek ye gitsin.

Hatta gel seni spora başlayamayanlar klubune alalım.

amaci sasti klubun. herkes spora basliyo
Mesaj tarihi:
Yok ya. kimsenin başladığı yok. Senko'da mesela güya spora gidiyor da gitmiyor hani. Bir ara atsam mı klupten dedim de sonra zaten şişko bu, kalsın nolcak dedim.
Mesaj tarihi:
barbu said:

sen zaten az kaslı değil misin? Brad Pitt'in fight club hali gibi. Boşver yemek ye gitsin.

Hatta gel seni spora başlayamayanlar klubune alalım.

abi ben geri dönebileceğim eşiği çoktan geçtim, siz diğerlerini kurtarın
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bingildak said:

arcane said:

yeterince kaslıyım şimdi ne yapsam diyen varsa çaresini bulmuşlar:

http://www.youtube.com/watch?v=k4TJkPLN_g8

(ingilizce altyazısı var)

off fazla iyi hahahaha

Aynen :D
  • Yeni Oluştur...