Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 güvenilir tavuk yok ya , günlük getiren yer bulursan al ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Abi o kadar da micromanage etmeyiverin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Abi protein almam lazım. Nerden nasıl besleneceğim? :D edit: ha cheaz için diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Defensive said: moriarty said: hangi hareket nereyi çalıştırıyo: http://www.exrx.net/Lists/Directory.html program: http://www.muscleandstrength.com/workouts/phul-workout Çok teşekkür ederim. İnceleyip dönücem. Arayada bir soru sıkıştırayım. Full body çalışıyordum haftanın üç günü, ağır basmaya başlayınca programı ikiye böldüm. Şimdide ağır gelmeye başladı çünkü performanslı çalışıyorum. üçe bölüp dördüncü gün tekrar yapmayı planlıyorum ilk günü. Tavsiye eder misiniz. Ağır geliyorsa upper body'yi 3'e böl. Haftada bir leg yeterli, iyi çalıştırırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 beyler yulafı nerden tedarik ediyorsunuz? toptan bildiğiniz yerler var mı? kesin vardır şöyle 5-7 kilo pakette ucuza satan. Malum yulafın raf ömrü çok uzun, batch halinde alınıp uzun sürede tüketilebilir. lifalif ve diğer alternatifinin 500 gramına 4 tl vermeyelim. saygılar, elma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Oha iyi kazık yiyor muşum ben o zaman. Kilosunu 8.90a alıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 ben evde kendim yetiştiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Sağlam beygir kanalım var, oradan çözüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Bizim at ölmeseydi onun tedarikçisine sorabilirdim aslında ya at gevreği nede olsa :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Fare basmasın evi dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Eti tavuğu mahalle kasabından mı alıyosunuz olm söylesenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Hastavuk diye bir firmanın dağıtımcısı var tanıdığım. Ondan alıyorum ben. Bir kolisi 90 liraya geliyor. (Son 3 ayda inanılmaz zamlandı tavuk, eskiden kolisine 65-70 veriyordum) Türkiye'de tek kuru yolum yapan firma Hastavuk bu arada. Diğerleri suya gömüyorlar tavuğu. Bu iki sorun yaratıyor: 1- Aynı su tankından hepsi geçtiği için o su çok kirleniyor 2- Tavuk su tutuyor Bu yüzden nispeten biraz daha sağlıklı Hastavuk, tadı da aynı oranda iyi. Ama dediğim gibi o kadar micromanagement'a gerek yok. Benim işime geldiği için öyle alıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 eti kasaptan alıyorum valla adam güzel yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Ben hep 50 liralik aliyorum o yuzden sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 metro grossmarkt'ta 3 küsür kg gelen kutular halinde var, kilosu 8tl ye geliyor. Bu kutulardan 5 tane alıyorum gitmişsem donduruyuca atıyorum. Dondurucuda tavuk yoksa, kesmeye marine etmeye ya da baharatlamaya üşeniyorsam bir markanın 500 grlık direk tavaya atmalık çöp şiş gibi ürünleri var 6 tl onu veriyorum bünyeye yemek kasmak istemiyorsam ton balığı hayat kurtarıyor. aç ye basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 oğlum oldu, 3 aydır gidemiyorum salona. 11 kilo aldım, göbeğim çıktı, kollar küçüldü... yarın başlıyorum tekrar, şans dileyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Kollar önemli abi :) bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Neden Çocuk Sahibi Olmamalıyım isimli çalışmama bir madde daha eklediğin için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 çocuk kaç kilo curl yapaydın çocukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 reyizler bir sorum olacak. normalde kahvaltı - spor öncesi ve spor sonrası olmak üzere 3 ana öğünle geçiriyorum günü. diyorum ki sabah erken kalkıp sağlam bir kahvaltı üzerine sporumu yapsam, dolayısıyla spor sonrası 2 sağlam öğünüm olsa çok mu yağlanırım? edit: ya da yağlanır mıyım? bu tür bir değişikliğin etkisi ne olur acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Kahvaltı sonra minimum 1 saatlik vaktin varsa çalışmak için öyle yap. Yoksa kahvaltını yaptın, 10 dakika sonra çalıştın; bunun bir enerji faydası olmaz. O kadar sürede sindiremezsin, besinlerin etkisi olmaz. Sabah çalışmak istiyorsan intermittent fasting yapsana, aç çalış. Hemen ardından da kahvaltı niyetine devasa bi yemek ye. Mis gibi de lean gain'in olsun. Xexke ben de sabah çalışabiliyor olsam, muhakkak fasted training yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 yok öğün sonrası 2 saat kadar bekliyorum zaten spor için. bak onu düşünmedim. ben IF için 2. öğünden sonra idman yapılıyor diye biliyordum. evet araştırayım onu tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Örnek veriyorum; 0800 uyandın 0830 BCAA'ni içtin, 0900 idmana başladın 1030 idman bitti 1045 BCAA+Dev öğün 1200 Pump'ın etkisiyle en güzel kızı tavladın 1230 Kızla sinemaya gittin 1600 Kıza alışveriş yaptın 1830 Kızı güzel bi yemeğe götürdün, son öğününü yedin Ondan sonrası yemek harici her şeyi yedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 gece 2. idmanı yazmayı unutmuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Bu spor salonundaki eğitmenler bir halta yarıyor mu? yoksa netden de bir araştırmak gerekiyor mu? net biraz garip haliyle.. her kafadan ses çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar