hunty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Programa sadece deadlift, Barbell row ile Dumbell row ekliycem. Bunlar daha onceden yapmadigim hareketler. Ayrica Row'lar tam da bench press'i guclendiren hareketler. Tam dogru gunlere ve siralamaya koymam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Scapular retraction ararken buldum. Kadinmiymis lan bu! Melissa Sarah Wee http://www.youtube.com/watch?v=AEvWG37NVkQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 hunty said: Programa sadece deadlift, Barbell row ile Dumbell row ekliycem. Bunlar daha onceden yapmadigim hareketler. Ayrica Row'lar tam da bench press'i guclendiren hareketler. Tam dogru gunlere ve siralamaya koymam lazim. dediğim gibi db row eklediğinde omuz-sırt günün yeterince kalabalık olcak. deadlift gibi baba hareketi de oraya koyarsan göğüs günün çocuk parkında oynamaya gitmişsin gibi olcak. barbell row da beli yoruyo onu ekliyceksen bunu da dikkate alcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 3 hareket ekleyince guzel oldu. Her gune bir hareket. 1. ve 3. gun Benchpress gunleri baba hareket o oldugundan o gunlerden 1.ye dumbbell row 3. gune Barbell row koydum. 2. gun omuz agirlikli o gune deadlift koydum, o baba haraket oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 sırt günündeki hareketler sikkoymuş harbiden deadlifti oraya koyabilirmişsin. kafamda kurduğum sırt gününe göre yorum yapmışım mal gibi. rowları bicepsten önce yaparsın inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bi sorum olacak. şimdi ben büyük kas gruplarına 4 er setten 4 veya 5 hareket bindiriyorum. antrenman programım 1. gün göğüs biceps, 2. gün omuz bacak, 3. gün sırt triceps ve haftada 1 bazen 2 gün karın+HIIT yapıyorum. sorunum şu idmanlar uzun sürüyor. 50 dakika ideal diye düşünüyorum ama idman 1 saatten az sürmüyor. acaba bölge olarak kaçar setten kaç hareket yapmalıyım tavsiye verirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 hunty said: Scapular retraction ararken buldum. Kadinmiymis lan bu! Melissa Sarah Wee http://www.youtube.com/watch?v=AEvWG37NVkQ bunlara kalkınıyorsanız umarım tehlikenin farkındasınızdır asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 gg hatuna sapla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 beyazı yok mu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 50 kişiye göstersek şunu kimse kadın demez adam nsfw tagine koymuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Tekrar baktim hic benzemiyor kadina :P Zaten ondan ilk video dikkatimi cekmisti. Yarisina kadar elemanin kollar omuzlar iyimis diye izlemistim video'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Günde 2 spora gitmeye başladım, haftada 10 olacak şekilde. Pazartesi: cross train (bisiklet + eliptik) / chest + biceps Salı: koşu (5-8 km) / sırt + triceps Çarşamba: hızlı koşu (8-13 km) / omuz Perşembe: koşu (5-8 km) / bacak Cuma: dinlenme Cumartesi: hızlı koşu (8-13 km) Pazar: uzun koşu (13-32 km) Şeklinde maraton + strength training yaptım ama kas kaybı yaşar mıyım? Görüşlerinizi alalım :P. Daha ilk 2 gün yaptım, efor olarak çok yormuyor aslında, ağırlık çalışmasında yine istediğim seviyede çalışabiliyorum. Bir de öğlen işe yetişeceğim diye zaman kısıtı vardı, o kalkınca sanki ağırlık çalışması daha bir etkili olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 maraton hazirliklari boyle yapilmiyor, kas kaybi eninde sonunda yasarsin da, daha beteri eklem agrilari ve sakatliklar olur. Boyle bir kosu calisma sekli yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ahhaha nereye koşuyorsun ya öyle hızlı koşu 8-13 km ok asdf uzun koşu 32km kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 seigen said: Günde 2 spora gitmeye başladım, haftada 10 olacak şekilde. Pazartesi: cross train (bisiklet + eliptik) / chest + biceps Salı: koşu (5-8 km) / sırt + triceps Çarşamba: hızlı koşu (8-13 km) / omuz Perşembe: koşu (5-8 km) / bacak Cuma: dinlenme Cumartesi: hızlı koşu (8-13 km) Pazar: uzun koşu (13-32 km) Şeklinde maraton + strength training yaptım ama kas kaybı yaşar mıyım? Görüşlerinizi alalım :P. Daha ilk 2 gün yaptım, efor olarak çok yormuyor aslında, ağırlık çalışmasında yine istediğim seviyede çalışabiliyorum. Bir de öğlen işe yetişeceğim diye zaman kısıtı vardı, o kalkınca sanki ağırlık çalışması daha bir etkili olacak. istersen bi dene sen biz ellemeyelim. uzaktan bi izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 KHaRoN said: maraton hazirliklari boyle yapilmiyor, kas kaybi eninde sonunda yasarsin da, daha beteri eklem agrilari ve sakatliklar olur. Boyle bir kosu calisma sekli yok. Peki usta, internetten bulduğum 18 haftalık program bu. Eleman da boş değil, nasıl yapılıyor sen birşey yaz karşılaştıralım. http://www.halhigdon.com/training/51139/Marathon-Intermediate-1-Training-Program Şu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 koşuyu çok mu seviyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Neyse 1-2 ayın sonunda yazarım, bu 18'i 20 haftalık program yaptım. Gayet de olası gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Jaegerjaquez said: koşuyu çok mu seviyosun :D Aynen koşuyu seviyorum, o değil de maratona gireyim diyorum ya, şimdi değilse ne zaman :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 seviyosan yap hacı gir maratona da boşa gitmesin o kadar koşu :D ben sıkılıyorm koşudan falan ya sprint yapıyorum sadece toplasan haftada 2km falandır koşu bi o kadarda incline yürüyüş 500m falanda sprint fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Once verdigin linkte adam intermediate diyor, intermediate dedigin bildigin yarisir pozisyonda , kondisyonunu daha ileri goturmeyi hedeflemis, 10k falan rahat cikartan ve suresini arttirmaya calisan adam. ikincisi senin yazdigin, said: Pazartesi: cross train (bisiklet + eliptik) / chest + biceps Salı: koşu (5-8 km) / sırt + triceps Çarşamba: hızlı koşu (8-13 km) / omuz Perşembe: koşu (5-8 km) / bacak Cuma: dinlenme Cumartesi: hızlı koşu (8-13 km) Pazar: uzun koşu (13-32 km) ile bu programda kritik farkliliklar var. Carsamba kosusunda uzun mesafe recovery kosusu yapacakken hem fast paced hem de daha uzun mesafeli bir kosu yaparak sakatliklara davetiye cikartiliyor. Bir de ustune 3 gun , biri cok agir olmak uzere kosup persembe gunu bacak calisiliyor. Profesyonel bir sporcunun boyle bisey onerecegini hic sanmiyorum. Bir de genelde mesafe denemesi ve benchmark cikartilcak haftalarda onceki gun pace run kosulmasi tavsiye edilmez, burada tam tersi 2 haftada 1 pazar uzun mesafeleri pace runlarin ardina konmus. ne diyelim, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 seigen said: KHaRoN said: maraton hazirliklari boyle yapilmiyor, kas kaybi eninde sonunda yasarsin da, daha beteri eklem agrilari ve sakatliklar olur. Boyle bir kosu calisma sekli yok. Peki usta, internetten bulduğum 18 haftalık program bu. Eleman da boş değil, nasıl yapılıyor sen birşey yaz karşılaştıralım. http://www.halhigdon.com/training/51139/Marathon-Intermediate-1-Training-Program Şu işte. üstüne strength eklemişsin bi de sen. hayır strength de eklememişsin, body building eklemişsin. koşu önceliğinse ve güç, kas korumak istiyosan haftada 3 gün 3x5 compoundlu bi program yapaydın. koşudan çakmıyorum. eklemlerin kaldırabiliyosa ve recover etmek için gereken kaloriyi alıyosan olması lazım. koşudan anlayanlar eklem işine pek sıcak bakmıyo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 KHaRoN said: Bir de genelde mesafe denemesi ve benchmark cikartilcak haftalarda onceki gun pace run kosulmasi tavsiye edilmez, burada tam tersi 2 haftada 1 pazar uzun mesafeleri pace runlarin ardina konmus. şurdaki mantıksızlığı ben bile anladım. ertesi gün squat 1rm deniycekken kalkıp high volume squat çalışmak gibi bir şey heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 KHaRoN said: Once verdigin linkte adam intermediate diyor, intermediate dedigin bildigin yarisir pozisyonda , kondisyonunu daha ileri goturmeyi hedeflemis, 10k falan rahat cikartan ve suresini arttirmaya calisan adam. ikincisi senin yazdigin, said: Pazartesi: cross train (bisiklet + eliptik) / chest + biceps Salı: koşu (5-8 km) / sırt + triceps Çarşamba: hızlı koşu (8-13 km) / omuz Perşembe: koşu (5-8 km) / bacak Cuma: dinlenme Cumartesi: hızlı koşu (8-13 km) Pazar: uzun koşu (13-32 km) ile bu programda kritik farkliliklar var. Carsamba kosusunda uzun mesafe recovery kosusu yapacakken hem fast paced hem de daha uzun mesafeli bir kosu yaparak sakatliklara davetiye cikartiliyor. Bir de ustune 3 gun , biri cok agir olmak uzere kosup persembe gunu bacak calisiliyor. Profesyonel bir sporcunun boyle bisey onerecegini hic sanmiyorum. Bir de genelde mesafe denemesi ve benchmark cikartilcak haftalarda onceki gun pace run kosulmasi tavsiye edilmez, burada tam tersi 2 haftada 1 pazar uzun mesafeleri pace runlarin ardina konmus. ne diyelim, kolay gelsin. 10K rahat çıkarabiliyorum ya, koşu kondisyonum iyidir. O yüzden direkt intermediate başladım ama ilerleyen haftalarda yorarsa novice'e çekebilirim, ama direnirim sonuna kadar :D. Gün sırasında bir sıkıntı var evet, bacak gününü koyacak yer bulamadım, cuma olabilir ama o zaman da boş gün kalmıyor. Yani öğlen 5-8 km koşudan sonra, akşamı bir bacak günü çıkartırım ya, bir deneyip olmadı cumaya taşırım onu. Bir de evet, çarşambayı hızlı yazmışım ama hatalı. Orada da aynı hız giderim, süreyi uzatıp. Cumartesi pazar pace run ve uzun sırasına bakmalı, ben bu amcanın programı direkt aldım, pek irdelemedim. Tabi programı yazarken aslında link versem iyiydi, tek kelime yazınca direkt yanlış anlaşıldı. Şöyle feedback'le gelin kırmayın beni :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar