Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
µh said:

tam olarak neresini begendin

işin ilginc kısmı da sadece idman yaparken tempoyu arttırıyor.. Yoksa böyle dinleyince aynen dediğin gibi...
Mesaj tarihi:
eregorn said:

TheGreatWall said:

eregorn said:

Birbirine karıştır da, nasıl? Muzu püre mi edeyim? Yulafı suda bekleteyim mi? İkisini blendera mı koyayim? Süt eklesem mi? Karıştır kolay cevap, bana detay lazım. Üşeniyorsan linkde olur. Okuruz dert değil (madem üşenme konusu açıldı, google kullan lan der gibisin ama olsun, bir bilene danışmak daha iyi bazen googledan)

Yulaf ile süt içine de muzları dilimle.
Çok istiyosan içine biraz yüksek proteinli fıstık ezmesi de katabilirsin.

sonra blender mı?

Walla ben direk bi kasenin içine hepsini koyup yiyorum.
Kaşık ile.
Gayet yenebilir ve lezzetli oluyor.
Mesaj tarihi:
Protein ilacı (tozu?) almayın beyler öldürüyor............

said:
Adana'da protein ve kas ilaçları kullanan milli sporcu Cengiz Aydoğan, antrenman yaparken hayatını kaybetti. 2012 yılında bilek güreşi müsabakasında Türkiye birincisi olan Aydoğan, önümüzdeki günlerde yine Türkiye genelinde yapılacak bilek güreşi turnuvasına hazırlanıyordu.

http://www.internethaber.com/milli-sporcu-antrenmanda-oldu-nedeni-ise-1853570h.htm

Cahillik akmış yine paçalardan.
Mesaj tarihi:
gerçi bu bilek güreşçisiymiş bunlar cheque drop tarzı saçma sapan ilaçlarda alabiliyo muhtemelen anlık agresyon arttıran ilaç falan da almış olabilir zaten tr de steroid kullanmayı bilen yok bilinçsiz alıyor herkes
Mesaj tarihi:
olm primobolonaın amacı o zaman :D yaşlı insanlarda azalan kırmızı kan hücre sayısı ve protein sentezini arttırmak ayrıca aidsli insanlarda kullanıoyor çünkü immune sistemi deli gibi güçlendiriyor
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

bu arada dasaaa yı özlemişim ya shitposter falan ama sevimli kerata

adam kendi bile inanmıyor mesaj atarken birinin düşüp cevap vereceğine asdsdf
  • Yeni Oluştur...