dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 cok kilo vermis, standard birisi olmus gitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 senko said: programi ne kadar zamanda bir degistirmek gerekti 1.5 ay oldu benim yeni programa gerek var mi eskisiyle mi devam? programına göre değişir o ama genelde 6-8 hafta programlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 program buydu Antreman A Leg Press + Burpee 4 set 5-Squat 10-burpee Lunge + Kettlebell Swing 4 set 5-lunge 10-swing Chest Press Machine 5 set 8 tekrar Side Plank + Oblik Twist Antreman B Deadlift Machine (yoksa deadlift) 5 set 5 tekrar pulldown 4 set 8 tekrar cable row 4 set 8 tekrar dambil curl + tricep pushdown 4 set 8er tekrar Antreman C Chest Press Machine + Plyo Lunge 4 set 8-press 5-lunge Overhead Press Machine 5 set 8 tekrar cable fly 5 set 8 tekrar Abdominal Crunch + Leg Raise 4 set 8 tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 O nası antreman lan? Hayatımda görmedim öyle bir şey. Ne için verdiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 bisi icin vermediler internette buldum spor salonu bugun 40kisiye yonlendirdi bi program yapilcak diye o dersim var diyo o bilmemne var diyo sikerim istemiom programinizi diyip geldim zaten. burdan cikar belki program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 bodybuilding. buradan baya güzel şeyler çıkıyor bir bak. beslenmeden planlamaya baya kapsamlı oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Senko artık gerçek erkek programına geç bahane ediyordun bişileri. Bi beginner LP program seç aralara bikaç iso ekle dengeyi bozmadan sonra da ağırlıklarla beraber büyüt vücudunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 bu nası: http://www.bodybuilding.com/fun/lee-labrada-12-week-lean-body-trainer-training-overview.html direk fat burninge odaklanmış sanki, ki istediğim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Olm sen kaç kilosun boyun ne bi ara kıl gibi olmuştun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 73kilo 1.8 boy ama yağ çok, göbek fln taşmış durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 senko ben de senin gibi başlayıp 80 kiloya çıktım hajum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 hala laf anlatmayamı çalışıosunuz adama yıl 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 ya o da var adama tonla şey yazıyoruz yazabiliriz de daha umursamıyor dediklerimizi sdfjgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 senko said: bu nası: http://www.bodybuilding.com/fun/lee-labrada-12-week-lean-body-trainer-training-overview.html direk fat burninge odaklanmış sanki, ki istediğim o. 73 kilo 180 boyla nasıl bayağı yağlı oluyorsun lan ya abartıyorsun ya efsane kısa üste sahipsin ya da lordosis var bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 lol ne alaka gayet dinliyorum/uyguluyorum dediklerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Spor yaptığını varsayıp söylüyorum bunları tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 ad3m said: senko said: bu nası: http://www.bodybuilding.com/fun/lee-labrada-12-week-lean-body-trainer-training-overview.html direk fat burninge odaklanmış sanki, ki istediğim o. 73 kilo 180 boyla nasıl bayağı yağlı oluyorsun lan ya abartıyorsun ya efsane kısa üste sahipsin ya da lordosis var bariz. lordosis yok abi kas çok az işte vücudda üst tarafta yağ yok ama göbek var direk skinny fat işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 bugün şu saçma sapan aletler oluyor ya, ellerinle bişiyi tutuon tartı da ona göre body fat %16 çıktı ama pek inandırıcı gelmedi sonra, bende %16 olması. kaçtır bilmiyorum ama 20den fazladır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 senko said: lol ne alaka gayet dinliyorum/uyguluyorum dediklerinizi. hacı öyleyse kilo al ilk yaz da bitiyor. bak ciddi söylüyorum gainerlar inanılmaz fayda sağlıyor ama belli olanları. mesela http://www.protein7.com/dymatize-super-mass-gainer-5433-gr-193.html bunu al sadece ağırlık kaldır gelecek yaza kadar. ağırlığıda çok ağır kaldırmana gerek yok. -tabi istersen kaldırırsın- araştırmalar gösteriyor ki 10 kiloluk ağırlığı 30-40 kere kaldırdığında 50 kiloluk 10 tekrara denk geliyor kasların için. sadece daha fazla çalışman gerekiyor ki ağırlık kaldırdıkça kasların gelişcek yağların değil. düzgün bir beslenme ilede 80 kiloya ulaşman çok uzun sürmez. sonra zaten lean programınıda eklersin mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 O aletler yanlış ölçüyor. Fotoğraf atarsan yorumlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Bi foto atsana utanıyorsan özelden at merak ettim makinalar sallama bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 özelden atarım da buraya koymam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 olm onu soruyorum zaten nasıl bir programa göre ağırlık kaldırayım diye. Shean said: senko said: lol ne alaka gayet dinliyorum/uyguluyorum dediklerinizi. hacı öyleyse kilo al ilk yaz da bitiyor. bak ciddi söylüyorum gainerlar inanılmaz fayda sağlıyor ama belli olanları. mesela http://www.protein7.com/dymatize-super-mass-gainer-5433-gr-193.html bunu al sadece ağırlık kaldır gelecek yaza kadar. ağırlığıda çok ağır kaldırmana gerek yok. -tabi istersen kaldırırsın- araştırmalar gösteriyor ki 10 kiloluk ağırlığı 30-40 kere kaldırdığında 50 kiloluk 10 tekrara denk geliyor kasların için. sadece daha fazla çalışman gerekiyor ki ağırlık kaldırdıkça kasların gelişcek yağların değil. düzgün bir beslenme ilede 80 kiloya ulaşman çok uzun sürmez. sonra zaten lean programınıda eklersin mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 o programı uygulaması zor özellikle düzenli çalışan işi gücü olan adam için. 2+1 şeklinde gidiyor ve hafta tek sayılı günden oluştupğu için her hafta 1 gün kayıyor. daha haftadaki günü sabit programlara bak. Aslında sercan gibi yakın olsan beraber giderdikte senin saatler zor baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 2+1 olayını hallederiz de ordaki tekrarlar az geldi bana diğer programlar hep 5x8 iken bunun 2x12 olması hoş adamlarında bi bildiği vardır da öyle yapmışlardır gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar