forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 hareket etmeyince anca kamyon devirri o kadar kaloriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 adam aşçı, iş saatlerinde yapsın o zaman. saol karabuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 nası gidiyo gençler vucutlar gelişiyomu sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 3 haftadır saldım ben. 10 dk bile çalışmadım. kilo aynı. ramazandan sonra divam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 tiLi said: 1 sene yapmışsın, beginner seviyesini geçmiş olman lazım kaldırdığın ağırlıkları yaz yargılayalım Mmmhh yargı en sevdiğim. Son sette çıktığım ağırlıkları yazıyorum 8-10 tekrar falan. Başlarken genelde ısınma için az takıyorum çünkü. Bench press: 50 Incline dumbbell : 17,5 Dumbell fly : 12,5 (bu 15 de olabilir ya emin olamadım) dips : bunu ayakta yapamıyorum ya 4 tekrar anca çıkıyor, iki bench arası yapıyorum eller bitişik =/ Bent over barbell row : 30 dumbell row : 17,5 standing barbell curl : 20 =/ dumbell curl : 10 =( Shoulder press (smith) : 45 lateral raise : 10 Gibi gibi. Hergün 5dk eliptikte ısınmaca var, 3 dakikası min 7-8 zorlukta depar şeklinde. İmanım gevriyor ama iyi kondisyon kattı o yüzden devam ediyorum. Her antremanın sonunda da şu yatay mekik aletinde en yükseğe getirip 15*3 mekik çekiyorum, bide yine 15*3 asılıyken ayakları 90 derece havaya kaldırmaca yapıyorum. Boy 190, kilo 80 civarı. Günde 400 gr falan bi et öğünüm var akşam tavuk balık et bişey. Sabahları vaktim olursa sütlü protein shake + antreman sonrası shake. Öğle yemeği dandik şirket yemeği, kendimi aç-enerjisiz hissedersem spora gitmeden önce kuruyemiş yiyorum az bişey. Az göbeğim var ama yağlı vs. yemediğim zaman gidiyor, bu aralar çok sallamıyorum. Durumum budur hakim beğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 kamyon falan devirmez. yağ oranı insani seviyelere ulaşınca vücut geliştirmeye başlayacak. ve YAĞLARINI KASA ÇEVİRİCEK. dassdf yağ kilosuyla bir bok olmaz. onu tutmak da zor vücutta zaten. düzenli spor hayatı olucak, kas kütlesi kazanıp onları muhafaza edecek. kas yaparken de hayvan gibi yiyecek, ama yağ oranını insani yerlere çektiği için kas kütlesi koyabilmesi 50 kilo halindekine göre daha kolay olacak. ha 50 kilo ile badiye de başlayabilir. ama çok yemesi lazım, evet herkesin çok yemesi gerekir body yaparken ancak ektomorf bir gün bile yeteri kadar yiyemezse sonuçları hüsran olur. çok denedim, zor. ektomorfun kas kütlesi koyması çok zor, diğer vücut tiplerinden çok daha fazla emek ve sabır istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 spor++hayvan gibi yemeyle oluyor işte yemek hazır önüne gelmeyince üşeniyor insan tek sorun o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Askerde tüm kaslarin beslenememekten dolayi erimesi ve 10 kilo vermenin dayanılmaz hafifliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Black-ice said: kamyon falan devirmez. yağ oranı insani seviyelere ulaşınca vücut geliştirmeye başlayacak. ve YAĞLARINI KASA ÇEVİRİCEK. dassdf yağ kilosuyla bir bok olmaz. onu tutmak da zor vücutta zaten. düzenli spor hayatı olucak, kas kütlesi kazanıp onları muhafaza edecek. kas yaparken de hayvan gibi yiyecek, ama yağ oranını insani yerlere çektiği için kas kütlesi koyabilmesi 50 kilo halindekine göre daha kolay olacak. ha 50 kilo ile badiye de başlayabilir. ama çok yemesi lazım, evet herkesin çok yemesi gerekir body yaparken ancak ektomorf bir gün bile yeteri kadar yiyemezse sonuçları hüsran olur. çok denedim, zor. ektomorfun kas kütlesi koyması çok zor, diğer vücut tiplerinden çok daha fazla emek ve sabır istiyor. hacı 2 günde yada 3 günde bi kısa ve sert idman yapılsa daha iyi olmaz mı vucudu anabolic evreye daha hızlı ve güzel sokarsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 askere protein tozu falan götürebiliyoz mu ya sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Jaegerjaquez said: nası gidiyo gençler vucutlar gelişiyomu sdfsds rapor veriyorum http://i.imgur.com/ZTuSxxK.jpg http://i.imgur.com/UziZ90R.jpg assisted pistol squatlar 2 set yüksek tekrar azcık pumplama amaçlı sldl stiff legged deadlift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Jaegerjaquez said: hacı 2 günde yada 3 günde bi kısa ve sert idman yapılsa daha iyi olmaz mı vucudu anabolic evreye daha hızlı ve güzel sokarsın bence öyle zaten abi en iyi ektomorf antremanı. haftada 3 gün, 30-45dk'yı geçmeyecek compound hareketlerle dolu antreman. bulk yapmadan direk başlamak açısından mı diyosun? onu da açıkladım işte tabi ki normali bile o belki ama zor, riskli, motivasyon açısından çok kırılgan oluyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 bende şu askerlik olayı yüzünden çok tırsıyorum. o kadar uğraşcam etcem gitçek lan hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 axedice said: tiLi said: 1 sene yapmışsın, beginner seviyesini geçmiş olman lazım kaldırdığın ağırlıkları yaz yargılayalım Mmmhh yargı en sevdiğim. Son sette çıktığım ağırlıkları yazıyorum 8-10 tekrar falan. Başlarken genelde ısınma için az takıyorum çünkü. Bench press: 50 Incline dumbbell : 17,5 Dumbell fly : 12,5 (bu 15 de olabilir ya emin olamadım) dips : bunu ayakta yapamıyorum ya 4 tekrar anca çıkıyor, iki bench arası yapıyorum eller bitişik =/ Bent over barbell row : 30 dumbell row : 17,5 standing barbell curl : 20 =/ dumbell curl : 10 =( Shoulder press (smith) : 45 lateral raise : 10 Gibi gibi. Hergün 5dk eliptikte ısınmaca var, 3 dakikası min 7-8 zorlukta depar şeklinde. İmanım gevriyor ama iyi kondisyon kattı o yüzden devam ediyorum. Her antremanın sonunda da şu yatay mekik aletinde en yükseğe getirip 15*3 mekik çekiyorum, bide yine 15*3 asılıyken ayakları 90 derece havaya kaldırmaca yapıyorum. Boy 190, kilo 80 civarı. Günde 400 gr falan bi et öğünüm var akşam tavuk balık et bişey. Sabahları vaktim olursa sütlü protein shake + antreman sonrası shake. Öğle yemeği dandik şirket yemeği, kendimi aç-enerjisiz hissedersem spora gitmeden önce kuruyemiş yiyorum az bişey. Az göbeğim var ama yağlı vs. yemediğim zaman gidiyor, bu aralar çok sallamıyorum. Durumum budur hakim beğ yaptığın boktan program yüzünden 1 senedir yerinde saymışsın abi üzgünüm :( bi 3-5 ay güçlenseydin keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ben inceciğim, ektomorfum diyenlere scrawny to brawny en iyi başlangıç noktalarından biri bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Off ya ben biktim bu proteinden. Cikolatali, cikolatali 2kg aldim okuz gibi. Ic ic bitmir. Tiksindim artik. Bu cikolatalar(protein bar) da iyi midir? Protain bar yemeyi seviyorum. Spordan cikinca yuruken falan cok iyi gidiyor. Sirf protain bar ile idare edilebilir mi? Ben zaten proteini sadece calsimadan sonra haftada 3 iciyorum. 3 ay daha icecem bu b.ku. pffff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Şişkoyum diyenlere de yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ben de diyete başladım bakalım hayırlısıyla bulkda 87kg görmüştüm packler falan gitmemişti hiç hehe, geçen kış 86 civarıydı bulkda ama packler baya bi gitmişti, bakalım şimdi 85kg yavaş yavaş düşüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Black-ice said: kamyon falan devirmez. yağ oranı insani seviyelere ulaşınca vücut geliştirmeye başlayacak. ve YAĞLARINI KASA ÇEVİRİCEK. dassdf yağ kilosuyla bir bok olmaz. onu tutmak da zor vücutta zaten. düzenli spor hayatı olucak, kas kütlesi kazanıp onları muhafaza edecek. kas yaparken de hayvan gibi yiyecek, ama yağ oranını insani yerlere çektiği için kas kütlesi koyabilmesi 50 kilo halindekine göre daha kolay olacak. ha 50 kilo ile badiye de başlayabilir. ama çok yemesi lazım, evet herkesin çok yemesi gerekir body yaparken ancak ektomorf bir gün bile yeteri kadar yiyemezse sonuçları hüsran olur. çok denedim, zor. ektomorfun kas kütlesi koyması çok zor, diğer vücut tiplerinden çok daha fazla emek ve sabır istiyor. ağırlığa başlamayı ertelemenin hiç manası yok o konuda anlaşamıycaz senle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Bana bi intro tutosu linklesenize, terimlere falan aşinalık kazanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 bence de ertelenmemeli hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Arnold gibi olmak istemiyorum hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 hunty said: Off ya ben biktim bu proteinden. Cikolatali, cikolatali 2kg aldim okuz gibi. Ic ic bitmir. Tiksindim artik. Bu cikolatalar da iyi midir? Protain bar yemeyi seviyorum. Spordan cikinca yuruken falan cok iyi gidiyor. Sirf protain bar ile idare edilebilir mi? Ben zaten proteini sadece calsimadan sonra haftada 3 iciyorum. 3 ay daha icecem bu b.ku. pffff.. içme arkadaş zorla mı? sütle falan iç, puding yap tarifler bul bitir bi şekilde. daha da alma sanki çok elzemmiş gibi yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Jaegerjaquez said: askere protein tozu falan götürebiliyoz mu ya sdfsd Şaka maka bu tamamen gittiğin yer ile alakalı. Acemide unut tabi. Sonra yoklarsın durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ben bi ara protein tozu kullanmadım hiç bitti diye 2-3 gün falan o ara daha çok geliştim lan sanki nedense ama kullanmadan da edemiyorum ya sdfdsfsdfs BROTEIN BROTEIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar