senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 bi de zengin olanları var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 şöyle bir göz gezdiriyordum ki şuna rastladım. imamizer said: altın kural 1- çok sık tartılmayacaksın. 1 ay sonra tartıl, sürekli tartılma, yanıltır seni. SDFSDAFSDFDSD yazın yaklaştığı nasıl belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 tiLi said: ayakkabımı çözerken belimi incittim... o kadar beli zorladıktan sonra dikkat etmem gerekirken bok gibi eğildim. 1 hafta makinelerle geçer şimdi neyse 5 dakka sürdü acı. normalde 2 gün geçmez falan. bi kere fıtık oldun mu hep dikkat etmek lazım da işte olduğu kadar. ömrümde ilk spor salonuna ayak bastığım gün al şu barbelli yerden dedi hoca ve gitti bel. faturası ağır oldu. ağırlığa başlarken ilk öğrenilmesi gereken şey neutral spine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 imam belediyenin ihalelerine bakıyordu galiba ya. akçeli işlerden parsayı kaldırmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 kullandığınız güzel bir telefon app'ı var mı tavsiye edebileceğiniz? programımı gireyim workouttan sonra bastığım kiloları falan yazayım hatta günlük yemek programımı falan da gireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Fitocracy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 http://www.deprogramyourself.org/2016/04/heres-what-been-discovered-about-people.html e yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 simple workout+fat secret kullanıyorum. Simple workouta elle manuel giriyorum hareket isimlerini sonra da ağırlık takibi yapabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 app kuruyorum 2 gün kullanıyorum sonra bidaha el sürmüyorum unutuyorum falan hiç disiplinli değilim o konuda. Yediğimide yazmıyorum zaten. Bunları yapsam bir nebze daha düzene girer ama olmuyor işte. Zaten kollarda dal gibi kaldı, 24kg lik dumble ile 3 rep yapabildim ancak. kuvvetlenmem lazım çok cılız kaldı kol ve göğüsler. Göbekten zaten umudu yitirdik. //app için bodyspace ve freeletics kullandım. Track etmek için 1. hareketler için 2. bodyweight ve gym versiyonları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 24 kg dumble nedir abi asdaf niye öyle birşey yapıyorsun ki. Hareket nedir bilmiyorum da 8-10kg ile 3-4 setli yapsana onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Dragonfire said: Abi şuna bi bak istersen. Belki yardımcı olur. Masticore'unda dediği gibi düşük başla. 6 al eline 8 al. Madem 3 repi zor yapıyorsun, niye 24 alıyorsun :) Geçmiş yazı eregorn said: Salon düzenim Pazartesi: Chest - Triceps Bench Press 4 set 8 - 12 tekrar Incline Dumbell Press 4 set 8 - 12 tekrar Macihne Flies 3 -4 set 8 - 12 tekrar Dips 4 set yapabildiğim kadar Triceps extensions(Cable, straight bar) 4 set 8 - 12 tekrar Triceps extensions(Cable, curved bar) 4 set 8 - 12 tekrar Skull crusher 3 - 4 set 8 - 12 tekrar Çarşamba: Back - Biceps Wide grip pullups 4 set yapabildiğim kadar Deadlifts 4 set 5 - 8 tekrar Lat pulldowns 3 - 4 set 8 - 10 tekrar Cable rows 3 set 8 - 12 tekrar DB curls 4 set 8 - 12 tekrar Close grip chinups 4 set 8 - 12 tekrar Hammer Curls 3 set 8 - 12 tekrar Cuma: Shoulders - Abs Military press 4 set 8 - 10 tekrar Dumbell Shoulder Press 4 set 8 - 10 tekrar Lateral raises4 set 8 - 10 tekrar Front Raises 3 set 8 - 10 tekrar Situps 4 set yapabildiğim kadar Crunches 4 set yapabildiğim kadar Planks 4 set yapabildiğim kadar Pazar: Legs - Abs Squats 4 set 8 - 10 tekrar Leg press 3 set 8 - 10 tekrar Leg curls 3 set 8 - 102 tekrar Calf raises (standing) 4 set yapabildiğim kadar Calf raises (sitting) 4 set yapabildiğim kadar Ball oblique twist 4 set yapabildiğim kadar Leg raises 3 - 4 set yapabildiğim kadar Bicycle kicks 3 - 4 set yapabildiğim kadar Salı ve Perşembe Bu günlerde salonun içinde yer alan GFX programını yapıyorum. Güzel hızlı ter atma oluyor Cumartesi günleri vücut dinlendirmesi yapıyorum. Yatıyorum yani :D Çalışma planı yoğun gibi gözüksede en yavaş çalıştığımda 1 saati geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Lütfen artık yeni başlayanlar Starting Strength ve türevlerini çalışabilir mi? Dilimizde tüy bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Masticore said: 24 kg dumble nedir abi asdaf niye öyle birşey yapıyorsun ki. Hareket nedir bilmiyorum da 8-10kg ile 3-4 setli yapsana onun yerine. dumbble bench press. yeni başlayan değilim bu arada eskide değilim. senemi tamamladım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 24x3 ilk sene sonrası için kötü bir rakam. Tekrar ediyorum, güç çalışın. Kendi ağırlıınızı bench edemiyorsanız (dumbbell ile kendi ağırlığınızın 80%'i bölü iki) "starter" oluyorsunuz bir nevi. Bir de bu gif'teki db bench'ten ziyade fly press gibi bişi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 şimdi 10kg*10, 14kg*10, 18kg*10, 20kg*10, 22kg*10, 24kg*3 gücüm tükenmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Sorieno said: Lütfen artık yeni başlayanlar Starting Strength ve türevlerini çalışabilir mi? Dilimizde tüy bitti. ben şu görüşten uzaklaştım baya. bazı insanlar ne kadar çalışırsa çalışsın vücut yapıları nedeniyle squat yapamıycak. kişiyi harekete uydurmak çok zor olduğunda hareketi kişiye uydurmak gerek artık. hedeflere göre daha iyi çözüm üretmem gerekirdi. SS türevleri derken compound hareket ve linear progression(yavaşlayana kadar) buna katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Dragonfire said: şimdi 10kg*10, 14kg*10, 18kg*10, 20kg*10, 22kg*10, 24kg*3 gücüm tükenmişti. yüksek tekrarlarla ısınayım derken asıl setine güç bırakmamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 tiLi said: Sorieno said: Lütfen artık yeni başlayanlar Starting Strength ve türevlerini çalışabilir mi? Dilimizde tüy bitti. ben şu görüşten uzaklaştım baya. bazı insanlar ne kadar çalışırsa çalışsın vücut yapıları nedeniyle squat yapamıycak. kişiyi harekete uydurmak çok zor olduğunda hareketi kişiye uydurmak gerek artık. hedeflere göre daha iyi çözüm üretmem gerekirdi. SS türevleri derken compound hareket ve linear progression(yavaşlayana kadar) buna katılıyorum. Squat özelinde katılıyorum. Hakikaten de bazı vücut yapılarına çok uygun bir hareket değil. (Benim gibi 120 santim bacağı olan adam için mesela vücut ağırlığımla squat yapmak ölümcül bir challenge'dı) Öte yandan her gün squat mantığı bana her halükarda yanlış geliyor SS'de. Her halükarda SS konseptine uygun hareket etmek elzem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Sorieno said: 24x3 ilk sene sonrası için kötü bir rakam. Tekrar ediyorum, güç çalışın. Kendi ağırlıınızı bench edemiyorsanız (dumbbell ile kendi ağırlığınızın 80%'i bölü iki) "starter" oluyorsunuz bir nevi. Bir de bu gif'teki db bench'ten ziyade fly press gibi bişi olmuş. 3 yıldır aralıklarla (3ay 3ay gibi) son 6 aydır düzenli gidiyorum ama 3 aydır ağırlıklar gram oynamıyor. Arttırınca setleri tamamlayamıyorum 6-8 arası kalıyor. örnek olarak dumbell presste 30ar lıkla çalıştığım zaman 8 den fazla olmuyor. (8*4 çıkıyor) salondaki hocalar ilgisiz soruyorum olur olur çalış sen diyor. Var mı bu işin bir programı? 5*5 programını denedim ama progamın mantığında her hafta ağırlık arttırma var ama ağırlığı arttırınca hareket düzgün olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 body mody yaptigim yok ..da sirf surada takila takila tr yabanci fitness body beslenme diet kitaplarin indirip okumaya basladim..abi ne bos seyler onlar ya..direkt cop..hele dergiler..uff.. 50 sayfa dergi..10 sayfasi editor ve tayfasi salonlu kaslilarin reklamlari .. arada 4 5 sayfa kadar kaynak *otum bilgileri..10 sayfa kadar yabanci arak esdeger sayfalar..bolbol bronz boyali kaslilar..sonlara dogru 4-5 sayfa kadar testesteron yuklu bunyeler icin civirlar ..fit bayan bunyeleri..10 sayfa ve daha fazlasi kafadan acik reklam..hatta yabancilarda direkt fuhus telefonu hatlari vs bile var..cok vahim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 sponc said: Sorieno said: 24x3 ilk sene sonrası için kötü bir rakam. Tekrar ediyorum, güç çalışın. Kendi ağırlıınızı bench edemiyorsanız (dumbbell ile kendi ağırlığınızın 80%'i bölü iki) "starter" oluyorsunuz bir nevi. Bir de bu gif'teki db bench'ten ziyade fly press gibi bişi olmuş. 3 yıldır aralıklarla (3ay 3ay gibi) son 6 aydır düzenli gidiyorum ama 3 aydır ağırlıklar gram oynamıyor. Arttırınca setleri tamamlayamıyorum 6-8 arası kalıyor. örnek olarak dumbell presste 30ar lıkla çalıştığım zaman 8 den fazla olmuyor. (8*4 çıkıyor) salondaki hocalar ilgisiz soruyorum olur olur çalış sen diyor. Var mı bu işin bir programı? 5*5 programını denedim ama progamın mantığında her hafta ağırlık arttırma var ama ağırlığı arttırınca hareket düzgün olmuyor. 8 rep iyi bir range aslında, arttırabilmen lazım. Ancak db bench çok iyi değil progressive overload için. Onun yerine bench press'te 3x5 gibi bir başlangıçla progressive overload gitsen, db bench'i 4x10 ile daha iyi bir ağırlıkla (25 kg gibi) yapsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Barbell bench 3x5 DB bench 4x10 Incline DB bench 4x10 Flye 3x12 mesela. Sorun dietinde de olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 O kadar kilo verdik, dayanamadım. Önce ve sonra yapim dedim. Çok daha sonra yapacaktım. (Adam akıllı bir önce fotosu bulamadım :D çekmemişim de :D) Çoook önce... Gerçi bir de bunun üzerinden 5 yıl geçti ve ben kilo almaya devam ettim sonra başladım spora. Sen düşün artık Tam olarak sonra değil. Henüz büyük kasların olduğu "uuu çok değişmiş abi" sonra fotosu değil. Mid-Sonra desek olur gibi... Bu ayın sonunda rejim 5. ayını ve salona gidişim 2. ayını tamamlamış oluyor. (Evet arka fonda seks var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Helal. Göğüs kıllarından kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Ağustosu bekliyorum kurtulmak için. Niye bilmiyorum ama kendime bi kere ağustos dedim :) Sadece göğüs kılından değil, hepsinden kurtulcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar