senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 genetik yok diye spor yapmamak saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 klasik şişman bahaneleri qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Kilo vermek isteyenlere ilginç öneri: Naneli sakız çiğneyin http://www.ntv.com.tr/saglik/kilo-vermek-isteyenlere-ilginc-oneri-naneli-sakiz-cigneyin,VICt1BGUWEqj1ELP5IjT1Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 teşekkürler generic içerik link paylaşımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 buraya da mı paylaştı ya, adam nezle gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 imamizer said: goldbären said: şaka bir yana 115 kiloda kardiyo yapmayayım da napayım cidden? öyle bi termojenik kokteyl yapsak, yanında iki menü mcdomals yemeye devam etsek yok mu böyle bir kestirme yol :))))) genel bi başlangıç programı yap 3x12 şeklinde işte şu hocanın yenilere yaptırdığından. set araları en fazla 30-40 saniye falan olsun, nabzını düşürme. bitince bi kaç dakika dinlen 20 dakika hiit yap. kasın yok zaten şu programla bırak olanı korumayı kas bile yaparsın. ha bi de şu salona telefonla gelmeyin. ben salona gitmiyim diyorum sen ne diyorsun ya imam :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Git abicim bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 ahah yalniz belli bir boyuta ulasmadan agirlik calismak buyuk gerilim spor salonunda bi makineye gittiginde herkes tip tip sana bakio, kalem pil genisliginde kol ile agirlik kaldirmaya calisio bu mal diye. sen 20de gotunden ter akitirken adam alayci alayci gelip 43453 takio oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Yok ya o senin karaktersizliğin. Ben barbell curlu 2,5 + 2,5 5kg takıp yine de zar zor yaparken böyle 30+30 falan takan adamlar gelip formunu şöyle düzelt sırtını böyle dik tut diye tavsiye veriyor. Ezik ezik dolanırsanız eziklenirsiniz normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 adamlarda o vucud varken ister istemez ezikleniyorsun orda zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 ben de yardımcı oluyorum genelde. şefkatli alfa. daha bi eziyorum aslında asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 memurdan alfa mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 niye ezikleniyorsunuz ki onlarda kaslı doğmadı analarından. gayet hepsiye muhabbetim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 ahh çocuklar... diğer tüm niteliklerden yoksun olunca meseleyi sadece paraya indirgemeyi anlayabiliyorum. bi şekilde tutunacak dal lazım tabiki (:P) kendinize yatırım yapın. kültürlü, bakımlı ve fit olun, güzel bir işiniz de olsun size her kapı açılır. ceo olmanıza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 salona gidip gordugu ilk kasliya abi gunde kac yımırta yiyosun diye soranlardansaniz girmeyin topige :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 para değil mevzu 657 ye tabilik dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 olay para değil, ki zaten memurlar fena da kazanmıyor ki hourly olarak bakarsan. kpss'ye giren alfa erkek başlı başına komik ama sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 ayakkabımı çözerken belimi incittim... o kadar beli zorladıktan sonra dikkat etmem gerekirken bok gibi eğildim. 1 hafta makinelerle geçer şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 her memur alfadir..her sene 650 000 kisi alfa olabilmek icin cesitli uzuvlarini yirtmaktadir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 nasil adrenalin de bir artis oldu mu ?? 2 set daha fazla yaptirtti mi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 makinelere dua et. sol ayak baş parmağımı kırdım, yapabildiğim hareketler o kadar sınırlı ki gitmeye değmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 dana22 said: nasil adrenalin de bir artis oldu mu ?? 2 set daha fazla yaptirtti mi ?? ayakkabıyı çözerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 imamizer said: ahh çocuklar... diğer tüm niteliklerden yoksun olunca meseleyi sadece paraya indirgemeyi anlayabiliyorum. bi şekilde tutunacak dal lazım tabiki (:P) kendinize yatırım yapın. kültürlü, bakımlı ve fit olun, güzel bir işiniz de olsun size her kapı açılır. ceo olmanıza gerek yok. hahaha biz parasıyla senin gibi on tane adam tutar seni dövdürürüz be !!!:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 ahah beyler imam bildiğiniz memurlardan değil zengin memurlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 müsteşarmıymış? diplomattır belki yada ataşe. Memur dediğin iski'de getirdiğin faturayı 2 saate halledemeyen, bilgisayarında solitare(fal niyetine) oynayan adam/kadın geliyor benim aklıma. mesela eşimde memur ama hiç memurmuş gibi gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar