deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 O standartlar hikaye direk. Untrained 82kg adam 60kg squat yapabilmeliymiş, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Untrained An individual who has not trained on the exercises before, but can perform them correctly. Novice An individual who has trained regularly for up to several months. Intermediate An individual who has trained regularly for up to a couple years. Advanced An individual who has trained multiple years. Elite An athlete competing in strength sports. Keep in mind, the standards shown in the tables do not represent the highest level of strength performance possible. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 daha önce squat çalışmamış olup da hareketi düzgün yapabilmek nası oluyosa? untrained ömründe ilk defa ağırlık kaldıran değil burda muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Bence biz anlayacagimiz sekilde ayiralim: Caylak, acemi: Aletlerle garip hareketler yapan, dumbell, barbell elinden dusuren. Abuk subuk sorular soran tipler. Yeni yetme: Bir kac aydir spor salonu gelen. Herseyi bilen, surekli akil veren tipler. Bunlar hala naptiklarini bilmediklerinden sik sik kendilerini sakatlarlar. Salonda car car konustugu yetmez gibi internette forum ortamlarini da kasip kavururlar. Memurlar: Bunlar yillarca duzenli spora gider. Ne etlisine ne de sutlusune dokunurlar. Sorarsan yardimci olurlar ama oyle kalabaliktan falan kacarlar. Bunlarin cok azi gelisir cunku tek alacagi supplement spordan once baklava yada cikolata yemektir. As Solistler: Bunlar yeni yetmenin upgrade cakilmis halidir. Dunyalari ben yarattim tribinde gezip, kendilerine hayrandirlar. Her turlu ilac, doping pislik cikar bunlardan. Kitabina uygun yaptigin hareketi bile onu oyle yapma boyle yap diye sana ogretirler. Bunlarin havasi bir kac sene surer sonra obez olup spora b.k atarlar. Azmiler: Bunlar cok azimlidirler o yuzden azmi koydum bu sinifin adini. Arastirir kendi programlarini yazarlar, gelistirirler. Herkesten gizli formullerini uygularlar. Sessiz, sinsi, alttan gelirler. Olumune calisirlar. Sanki Olimpiyatlara girecek. Iyi de gelisirler ama nasil calistiklarina bakarken insanin ici acir. Iyi bi hoca bulamazlarsa, yardimsiz fazla yasamazlar. Chick Magnet:Bunlar en guvenilmez siniftir. Muhabbetleri falan iyidir ama aslinda kendini begenmis olduklarindan kimseyi sevmezler. Yardim ayagina paso kari kiza asilirlar. Hergun gelirler k.dumun salonuna. Her turlu aktiviteye katilirlar. Paso dar tayt, compress body vb. giyerler. Gay olan modelleri de mevcuttur. O yuzden guvenilmezdir. Eve cagirirsin sana da surter, kiz arkadasina da asilir. Evlerden irak olsun. Naptiklari belli olmadigindan belli bir vucut tipleri de yoktur. Azinliklar: Bu benim dahil oldugum azinlikta ki normal siniftir. Kapici:Bunlar gizli sporcudur. Tipe baksan ne isi var bunun burda dersin ama insan ustu gucleri adami soke eder. Gercek Kara Murat Bunlar gercek Body'cidir. Seruvenlerini ilgiyle izler, vay a.k deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 brad pittleri eklememişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 hunty sen yazmadın dimi bunu yargılamıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Litminov said: yav ben de kendi başıma bişeyler yapmaya çalışıyorum tatmin olamıyorum yaptığımdan. Şu 5x5'e başladım ama birkaç sorum olacak. şu sitedeki reg park 5x5 programına göre çalışıyorum sizce iyi mi? http://www.muscleandstrength.com/workouts/reg-park-beginner-workout.html - squat hareketini smite'ta hack squat olarak yapıyorum. - assisted chin dip makinasında 25 kg assistle 3x10 pull up yapıyorum. daha 5x5'i tamamlayamadığım için gelişene kadar böyle yapayım dedim. - yine aynı şekilde 3x10 dips yapıyorum 25 kg assistle Sizce uygun mu bu hareketler? Ön kol ve bilekler için 100 tane hareket var tavsiye edebileceğiniz en iyi hareketler hangisidir hacim arttırmak için? Bu hareketler dışında hiçbir kol, göğüs hareketine ihtiyacım yok mu? benim bildiğim reg parkta biceps curl vardı. yalnızca dips yapmayı ben denedim, benim bile memelerim az gelişti. sana da tavsiye etmiycem o yüzden. bench press yap onun yerine sen bu reg park 5x5 tavsiye ettiğimiz zamanı hatırlıyorum ortada bi 5x5 konuşması dönüyodu. sen de beginner olarak bilek hareketleri olan bi program istiyodun. aha reg park bu adama gider dedim. ancak squat yapmadığını görüyorum o yüzden pek ideal gelmiyo artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 hunty said: [b]Azinliklar: Bu benim dahil oldugum azinlikta ki normal siniftir.[/b] bu eklenmeseydi olmazdi elbette. Negatif modifier almayan tek sinifa elbetteki yazar dahil olucak. asfasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 uzun kollu ama terletmiycek bi üst lazımdı sporda. kharon arkadaşımız saolsun nike pro aldım. bicepsteki damara kadar görünüyo öyle bi darlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Absolut said: Bu senede gelişemedim ( Kızlarla beraber antreman yap sende abi gelişirsin o zaman ^_^ Ha bir de rakıyı kısman lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 tiLi said: Litminov said: yav ben de kendi başıma bişeyler yapmaya çalışıyorum tatmin olamıyorum yaptığımdan. Şu 5x5'e başladım ama birkaç sorum olacak. şu sitedeki reg park 5x5 programına göre çalışıyorum sizce iyi mi? http://www.muscleandstrength.com/workouts/reg-park-beginner-workout.html - squat hareketini smite'ta hack squat olarak yapıyorum. - assisted chin dip makinasında 25 kg assistle 3x10 pull up yapıyorum. daha 5x5'i tamamlayamadığım için gelişene kadar böyle yapayım dedim. - yine aynı şekilde 3x10 dips yapıyorum 25 kg assistle Sizce uygun mu bu hareketler? Ön kol ve bilekler için 100 tane hareket var tavsiye edebileceğiniz en iyi hareketler hangisidir hacim arttırmak için? Bu hareketler dışında hiçbir kol, göğüs hareketine ihtiyacım yok mu? benim bildiğim reg parkta biceps curl vardı. yalnızca dips yapmayı ben denedim, benim bile memelerim az gelişti. sana da tavsiye etmiycem o yüzden. bench press yap onun yerine sen bu reg park 5x5 tavsiye ettiğimiz zamanı hatırlıyorum ortada bi 5x5 konuşması dönüyodu. sen de beginner olarak bilek hareketleri olan bi program istiyodun. aha reg park bu adama gider dedim. ancak squat yapmadığını görüyorum o yüzden pek ideal gelmiyo artık. abi smith machine squat yapsam. dips yerine de bench press yapsam bir de biceps curl eklesem olur mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 smith machine kullanıldığı zaman squatın bi anlamı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 erkek adam aletsiz çömer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 kullanıldığı zaman squatın yararının neredeyse %90'ını falan götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Bir de Cons gibi soyledigini yapip, yaptigini yapmamaniz gereken tipler var. Ekleyin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 popona bisey sokmaman gerektigini kendin cozebilmen lazim, orcun yapiyo diye yapmakla olmaz bu isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Hihihi Yok oyle degil. Surekli serbest calis, dumbelle calis, barbelle calis diyip de her bos birakildiginda makinalara kosanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 moriarty said: kullanıldığı zaman squatın yararının neredeyse %90'ını falan götürüyor. üstüne dize shear forcelar bindirip zarar veriyo. başlığa yazmaya başladığın iyi oldu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 squat yapmak istemeyen adama adam gibi program verememek de benim ayıbım. kafamda dengeler mükemmel olmayınca yazamıyorum programı abi. hadi quadları leg press leg extensionla çalıştırdın yeterince. hip extension nasıl çalışcan? hip hinge, yani deadlift türevleri. leg curlle olcak iş değil. e vücudun en önemli fonksiyonlarından biri eksik olan bi programı kağıda dökmek hoşuma gitmiyo. ama bi şekilde yardım etmem lazım hyperextensionı düzgün yaparsa hip extension çalışır da yapılışını gösteren video lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 deadlift yapamayan adama şunu yaptırmak AAHAHA http://www.youtube.com/watch?v=nuHJYKUapZw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Air squat varyasyonlariyla koordinasyonu iyice oturtup sonra normal squata gecmek en iyisi bence yeni baslayanlar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 tiLi said: deadlift yapamayan adama şunu yaptırmak AAHAHA http://www.youtube.com/watch?v=nuHJYKUapZw Ben bunu deneyim. Guzel bir hareketmis. Bel agrilarima iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 aman alt tarafta belin round olmasın, tepede de hyperextend olmasın. kıçını kullanarak tepe noktasına ulaştığında yani belin hareketi sağlayan değil stabilizer olduğunda vücudun düz olcak kafadan ayağa. burdan sonrasını kalkmak için hareketi belinin sağlaması lazım tavsiye etmem. bu dediğim şekilde çalışınca da belin hayvan gibi çalışcak zaten. yani videodaki klokov gibi yapma hele ki bel ağrısı dedin türkçe anlatmak çok garip geliyo bazen galiba beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 benim gittiğim spor salonunda squat yapabileceğim şu barı tutan aletten yok. Yerden kaldırıp yapabilir miyim ya da başkasından yardım istesem? Power Rack'miş adı ondan yok bizim spor salonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ben beceremediğinden yapmıyosun sanıyodum. o zaman leg press ve deadlift yeter ya. şu nasıl? 2 saat didinip yazmadım tartışarak oturtalım A: bench row leg press B: overhead press chin up deadlift bunlara yorucu olmayan yani güçlenmeni yavaşlatmıycak ve saf estetik amaçlı hareket ekleyelim parantez içinde ve yapması zorunlu olmasın. bi de her güne hanging leg raise tarzı karın. az kol da koyalım A: bench (incline cable fly falan) row face pull 3x8-12 leg press dips veya lying triceps extension hanging leg raise B: overhead press (lateral raise) chin up biceps curl deadlift weighted plank bu tarz bir şey işte. calf istersen eklenir ama çok da hareket eklemeyelim. ağır hareketler ısınma hariç 3x5 ve her geldiğinde ağırlık artacak, ağırlık tıkanınca tekrar sayısı 3x7-8e kadar çıkacak sonra ağırlık artacak. o biçim izolasyonlar arasında kısa dinlenmece 1-2 dakka ağırlar arasında uzun gücün azalmıycak şekilde yettiği kadar dinlenmece soru sor yorum yap falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar