kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 kralsın be baba :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ay ay ay ne tatlı uykusuzluktur o ay. Darısı bütün patilerin başına.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 baba pati ve bebişe mutluluklar.. sevgi dolu bi yuvada büyür umarım. agulu bugulu çok da tatlı.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 aman camiye bırakmayın ha =)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Allah analı babalı büyütsün inşallah şirin Duruyu... Mutluluklar dilerim...[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Becerebilirsem doğum videosunu nete koyucam birazdan. Yani 1-2 saat içerisinde tabi hanımefendi uyanmaz ise :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bol bol alasın abso cigerleri acılsın susturmayın falza sonra ilerde zorluk çeker benim gibi. dogum vidyosunu bekliyoz hade :D[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Allah analı babalı büyütsün, maşallah, tebrik ederim![signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 hayırlı olsun daha yeni farkettim başlığı =) analı babalı büyüsün[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Aman aman bende görmemiştim. Hayırlı olsun Absolut. Her yerde gösterdiğin babalığını artık kendi yavruna göstericek olman çok güzel. Mutluluklar ailenize.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 İyi Çalışma :D Üretimde hangi malzemeleri kullandınız zamanı gelince bizde faydalanalım :D[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Videolar eklendi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Doktor gösteriyo kızı, sen mutluluktan ne diyeceğini bilemiosun; "Kakalı çıktı kıçı" diosun, mutluluk böle bişi olsa gerek.. :utaniem: :tebrikz:[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Allah mutluluğunuzu bozmasın çok güzel bi tablo gerçekten çok imrendim bebiş süper zaten maşallah, vidyoya almanız falan çok güzel olmuş tebrik ederim.Absonun kardeşi=bi abso daha ( o yemekte oturan masanın başındaki kardeşin dimi):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Doğum detaylarını anlatmadım o yüzden kakalı çıktı kıçı dedim :) Normalde Salı günü 16.30 sezeryen saatiydi kızımızın. 1 hafta geçiktiği ve doğmaya niyeti olmadığından sezeryene karar verilmişti. Fakat pazartesi saat 4.05 sancılar başlayınca hastaneye gittik ve beklemeye başladık. Saat 6gibi epidural takıldı fakat 10 dakika sonra eşimin su kesesi patladı ve suda kaka olduğu görüldü ve beklemeye gerek olmadan sezeryene başlandı. O yüzden kıçı kakalı diyorum :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Video'nun linki nedir?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 amin valla çok ii...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: fedaykin, 25 Nisan 2004 17:06 tarihinde demiş ki: Video'nun linki nedir? Doğum Video[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Meks >> Arkadaş çevresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 tebrikler abso![signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Absolut abim baba olmak nasıl bir duygudur paylaşırmısın bizimle onu ilk gördüğünde neler hissettin :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Absolut ne denir bilmiyorum ama tanrı analı babalı büyütsün =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Evet işe geri döndüm :) Baba olma duygusu ilginç bir duygu yani daha ne oldugumuzu anlayamadık :) Ama bebegi ilk elinize aldıgınızda "bu ne? yani bu benimmi artık? gibi sorular bir anda kaplıyor beynini insanın . Daha sonra biraz alışınca yani onu kırılcak kristal gibi değilde canınızdan bir paça gibi tutmaya başladıkça hem o hem siz duygu olarak yüklenmeye başlıyorsunuz. Gerçekten çok sıcak bir his, hele de ağlamadan bir kaç saniye size boş boş bakınca insan hemen "hah tamam beni tanıyor havasına giriyor :) Artık annemlerin neden beni hep bebek olarak görüp üyle davrandıklarını daha iyi anlıyorum yani Duru benim gözümde hiçbir zaman şu ankinden daha büyük olamaz. O her zaman bebeğimiz olacak. Görüldüğü üzere duygu anlatımı çok karmaşık. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Absolut, 26 Nisan 2004 11:52 tarihinde demiş ki: Artık annemlerin neden beni hep bebek olarak görüp üyle davrandıklarını daha iyi anlıyorum yani Duru benim gözümde hiçbir zaman şu ankinden daha büyük olamaz. O her zaman bebeğimiz olacak. şimdi anlaşıldı işin sırrı, bu açıdan bakınca çok mantıklı geliyor. imaj baştan öyle yani, dünyanın hakimi olsan değiştiremezsin.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Yani düşünsene sen gidip ben artık büyüdüm ayrı eve çıkıcam diyorsun o seni bir anda altını değiştirirken hayal ediyor veya ilk anne dediğin anı hatırlıyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ozur dilerim absolut yeni gordum allah analı babalı buyutsun cooooooooooooook tatlı bir kız...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar