Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BABA oldum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vaallaa.. iyi bakmış annesi kıza :)[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Mesaj tarihi:
düğününü de görürüz davetlisi olarak inşallah, :) gerçi düşündüm de ben de 40'ımda filan olacağım o vakte, birden yaşlanmış hissettim kendimi.. :-p

ilk doğumgününde paticik camiası toplanır herhalde 20000 kişi, guinness'e bile girilebilir.. :)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid..
Mesaj tarihi:
Valla 1 yaşına girdiğine otobüs kaldırırz istanbuldan.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Mesaj tarihi:
Su Baba Adayı yazısını degıstırırsınız artık ...
analı-babalı vatana mıllete hayırlı omur boyu mutlu saglıklı basarılı olsun,buyusun ...
kulaga ezan okuyacak yaslı amca sıkıntınız varsa gelıp okuyayım ezanı ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ...
Vampire Hunter D
Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ...
Mesaj tarihi:
o işi karakedi yapar artık :)[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Mesaj tarihi:
şimdi 25 yaşında evlense .. 16 da benden koy... 25 e 41.. ı ıh olmaz valla :)[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Mesaj tarihi:
Allah analı babalı büyütsün. Süper şirin bişimiş bu ya çok tatlı. 40 güne kalmaz çiğ et de yemeye başlar ;)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Ay ay ay çok sevindim ya allah analı babalı büyütür işallah.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

• Admin
Mesaj tarihi:
oyy oyy oyyy

tebrikler abso

*!Boyu 51cm ve kilosu .4kg 50gr Maşallah kime çektiyse. :)
*

hey maşallah , Allah bağışlasın hakikaten tosuncuk

Abso bol bol resim çekin valla çok güzel , çok şeker
nazar deymez inşallah
*!tahtaya vurur*

artık annenin ve tosuncugun saglıkları hakkında bilgi verirsin ara sıra merakımız gider.[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
[01:36] olm nickimi alanı bulursam
[01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan
[01:36] oyacam
Mesaj tarihi:
title ne yapıyoruz kız babası ? duru'nun babası ? BABA(buda cok mafya vari kaçtı )

darısı abimlerin başına :)) amca olmak istiyorum artık

saglıklı ve analı babalı büyür umarım[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

Pre UO:R Shard
Mesaj tarihi:
cok guzel birsey, en buyuk mutlulugunuz omur boyu sizinle olacak, allah anali babali buyutsun, kaderi de adi gibi olsun
*!ben de istiyorum boyle diye hayiflanir*
edit: heyecandan unutuvermisim *!guzel bebege bi nazar boncugu ilistirir*
[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj edi tarafından 21 Nisan 2004 05:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
allah analı babalı buyutsun cok seker bişey[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Mesaj tarihi:
Oy oy oyyyyy... Yigen doğmuş demek :) Valla ne diyim alllah analı babalı büyütsün, hayatının ilk ve son ağlayışı bu olsun hep yüzünde gülücükler açsın.

Ya hakkaten benim annemde torun torun diye tutturdu da benim sultanlık sultanlık tutturmalarımı hala bastırabilmiş değil. Evet bir yaş hesabına da biz girersek; 25 yaşında evlense, 27'de benim yaşı koy etti mi sana 52. Bebekte evlilikten 3 yıl sonra doğsa etti mi sana 55. Bu arada annemle aramda 28 yaş olduğunu düşünürsek o zaman 83 yaşında olacak. Hımmm bu fikre pek sıcak bakacağını sanmam annemin :P Abso seninle akraba olma planlarını biz bir başka bahara erteleyelim :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
  • Yeni Oluştur...