Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BABA oldum

Absolut

Öne çıkan mesajlar

düğününü de görürüz davetlisi olarak inşallah, :) gerçi düşündüm de ben de 40'ımda filan olacağım o vakte, birden yaşlanmış hissettim kendimi.. :-p

ilk doğumgününde paticik camiası toplanır herhalde 20000 kişi, guinness'e bile girilebilir.. :)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid..
Sosyal ağlarda paylaş

Su Baba Adayı yazısını degıstırırsınız artık ...
analı-babalı vatana mıllete hayırlı omur boyu mutlu saglıklı basarılı olsun,buyusun ...
kulaga ezan okuyacak yaslı amca sıkıntınız varsa gelıp okuyayım ezanı ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ...
Vampire Hunter D
Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
oyy oyy oyyy

tebrikler abso

*!Boyu 51cm ve kilosu .4kg 50gr Maşallah kime çektiyse. :)
*

hey maşallah , Allah bağışlasın hakikaten tosuncuk

Abso bol bol resim çekin valla çok güzel , çok şeker
nazar deymez inşallah
*!tahtaya vurur*

artık annenin ve tosuncugun saglıkları hakkında bilgi verirsin ara sıra merakımız gider.[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
[01:36] olm nickimi alanı bulursam
[01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan
[01:36] oyacam
Sosyal ağlarda paylaş

cok guzel birsey, en buyuk mutlulugunuz omur boyu sizinle olacak, allah anali babali buyutsun, kaderi de adi gibi olsun
*!ben de istiyorum boyle diye hayiflanir*
edit: heyecandan unutuvermisim *!guzel bebege bi nazar boncugu ilistirir*
[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj edi tarafından 21 Nisan 2004 05:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oy oy oyyyyy... Yigen doğmuş demek :) Valla ne diyim alllah analı babalı büyütsün, hayatının ilk ve son ağlayışı bu olsun hep yüzünde gülücükler açsın.

Ya hakkaten benim annemde torun torun diye tutturdu da benim sultanlık sultanlık tutturmalarımı hala bastırabilmiş değil. Evet bir yaş hesabına da biz girersek; 25 yaşında evlense, 27'de benim yaşı koy etti mi sana 52. Bebekte evlilikten 3 yıl sonra doğsa etti mi sana 55. Bu arada annemle aramda 28 yaş olduğunu düşünürsek o zaman 83 yaşında olacak. Hımmm bu fikre pek sıcak bakacağını sanmam annemin :P Abso seninle akraba olma planlarını biz bir başka bahara erteleyelim :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...