Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Vaallaa.. iyi bakmış annesi kıza :)[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 düğününü de görürüz davetlisi olarak inşallah, :) gerçi düşündüm de ben de 40'ımda filan olacağım o vakte, birden yaşlanmış hissettim kendimi.. :-p ilk doğumgününde paticik camiası toplanır herhalde 20000 kişi, guinness'e bile girilebilir.. :)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Valla 1 yaşına girdiğine otobüs kaldırırz istanbuldan.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 walla ölede abso kolay değil :P Önce sevcek birini bulcan ,onu bulsan o seni sevcek sonra o olcak bu olcak sonrada hediyeyi alıcaksında :=) neyse sana mutluluklar walla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 hehey ! çok sevindim Absobaba.Tebrik ederim :D[signature][hline]oyunuzu bana verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Su Baba Adayı yazısını degıstırırsınız artık ... analı-babalı vatana mıllete hayırlı omur boyu mutlu saglıklı basarılı olsun,buyusun ... kulaga ezan okuyacak yaslı amca sıkıntınız varsa gelıp okuyayım ezanı ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Hayırlı Olsun :) Tebrikler... Allah Analı babalı büyütsün inşallah... Nice yıllara Durucuk... Hehe Abso bislete ne zaman binebilir bu? :tebrikz:[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 o işi karakedi yapar artık :)[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ehuehue ankaraya gitmek lazım görmek lazım :P böle uzakdan resimle olmazda biz toplanıp gidersek absonun hanım bizi direk kovar kapıdan oda var :P kim bunlarrrr diye :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 TEBRIKLER! Çokta lokum bir kız bu arada =).[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 şimdi 25 yaşında evlense .. 16 da benden koy... 25 e 41.. ı ıh olmaz valla :)[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Allah analı babalı büyütsün. Süper şirin bişimiş bu ya çok tatlı. 40 güne kalmaz çiğ et de yemeye başlar ;)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ay ay ay çok sevindim ya allah analı babalı büyütür işallah.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Valla ben bile sevindim yaa:)[signature][hline]haaaaaaaaaaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Tebrikler abicim :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Tebrikler![signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ehehe çok şirin yaw =D allah analı babalı büyütsün =D :tebrikz:[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 oyy oyy oyyy tebrikler abso *!Boyu 51cm ve kilosu .4kg 50gr Maşallah kime çektiyse. :) * hey maşallah , Allah bağışlasın hakikaten tosuncuk Abso bol bol resim çekin valla çok güzel , çok şeker nazar deymez inşallah *!tahtaya vurur* artık annenin ve tosuncugun saglıkları hakkında bilgi verirsin ara sıra merakımız gider.[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 title ne yapıyoruz kız babası ? duru'nun babası ? BABA(buda cok mafya vari kaçtı ) darısı abimlerin başına :)) amca olmak istiyorum artık saglıklı ve analı babalı büyür umarım[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Gratzzzzzz :) Allah analı babalı büyütsün...[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Helal olsun...tebrıkler... :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 cok guzel birsey, en buyuk mutlulugunuz omur boyu sizinle olacak, allah anali babali buyutsun, kaderi de adi gibi olsun *!ben de istiyorum boyle diye hayiflanir* edit: heyecandan unutuvermisim *!guzel bebege bi nazar boncugu ilistirir* [signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj edi tarafından 21 Nisan 2004 05:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 allah analı babalı buyutsun cok seker bişey[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 valla bayağı kilolu doğmuş benim gibi :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Oy oy oyyyyy... Yigen doğmuş demek :) Valla ne diyim alllah analı babalı büyütsün, hayatının ilk ve son ağlayışı bu olsun hep yüzünde gülücükler açsın. Ya hakkaten benim annemde torun torun diye tutturdu da benim sultanlık sultanlık tutturmalarımı hala bastırabilmiş değil. Evet bir yaş hesabına da biz girersek; 25 yaşında evlense, 27'de benim yaşı koy etti mi sana 52. Bebekte evlilikten 3 yıl sonra doğsa etti mi sana 55. Bu arada annemle aramda 28 yaş olduğunu düşünürsek o zaman 83 yaşında olacak. Hımmm bu fikre pek sıcak bakacağını sanmam annemin :P Abso seninle akraba olma planlarını biz bir başka bahara erteleyelim :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar