Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi parçayı değiştirsem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
intel 2600k işlemci,
ga-z68xp-ud5 anakart,
xfx 2gb 6950 ekran kartı,
corsair dominator ram 2x4gb 2k hz.
seasonic x series 760w

parçalar bunlar. Babam amerikadan gelecek. hazır gitmişken birşeyler mi sipariş versem diyorum. Aslında hala yetiyor gibi parçalar ama wildstarda hafiften kasacak gibi sanki raidlerde filan. 3 sene olmuş. ömrü sona yaklaşmadan satarım değiştirdiğim parçayı.

işlemci, anakart, ekran kartı kombinasyonu yaparsam göte girer gibi duruyor. o yüzden sadece ekran kartı mı değişsem? ya da ekran kartın iyi, işlemci + anakart değiştir, sonra ekran kartı alırsın mı dersiniz?

ramler iyi gibi. o konuda sıkıntım yok. şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum.
Mesaj tarihi:
işlemci i7 4 çekirdek 3.4ghz sandy bridge. çok kötü değildir sanırım. eskidi biraz ama oyun için yeterli olur diye düşünüyorum.

bu durumda paramı gtx 780'e mi gömsem diyorum. şuan ki düşüncem bu. ne dersiniz?
Mesaj tarihi:
değiştir ekran kartını ve ramleri eskilerini sat burada arada vereceğin çok para olmaz.

ya da pazar alanına git isteyen varsa 2x ekran kartından getir biri daha ucuza gelir vs.

herhangi bir sıkıntın olduğunu sanmıyorum mevcut sistemle otur oyna ya da :P

bence parça getirt kar varsa arada çok satmaya çalış satamazsan takarsın :P

telefon falan getirt onun yerine ya da ne bileyim.
Mesaj tarihi:
telefon filan dubaiden alıyorum ben kendim gittiğimde. maksat kar etmek değil. ama 2 ekran kartı getirebilirim belki. donanım haberde filan satılır.
Mesaj tarihi:
benim de 8gb ram + 2500k 4.5ghz de + seasonic 760x var çok yakınlar. oyunlarda henüz ram ve işlemci kısıtına takılmadım. 7970 var ekran kartı da hala ultra her şey. alacaksan dediğin gibi ekran kartı aldır sadece. gerisinin hala gideri var.
Mesaj tarihi:
ramleri okut, 2x8 kit al. Amerikada ram ucuz.

bir de 6950 artik eninde sonunda degisecek ama alinacak high end ve problemsiz kart yok. Garantisi olmayan ekran karti nasil olur turkiyede bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
anakart max 2133hz ram destekliyormuş :( bunu satıp gene 2x8 de olabilir. bir araştırayım.

ekran kartında son 2 ekran kartımı da amerikadan aldım. tık demediler valla. şansım var o konuda.
Mesaj tarihi:
ram hizinin dramatik bi etkisi yok 2133 gayet hizli ztn. uygun fiyata 1866 sweet spot ztn , cl9 ve alti, dusuk voltajla calisabilen bi kit gayet is gorur.

Bu donem hem gtx 770 ve ustu, hem de amd R9 serisinde devamli bi problemler cikiyor. Sansin yaver gider umarim.
Mesaj tarihi:
Oyum ekran kartina. EVGA'nin 6GBlik 780ni guzel bir secenek olabilir. Islemci sana bir kac sene daha sikinti cikarmaz, dar bogaz yapmaz. OC de yaparsan yurur gider Skylake cikana kadar.
Ayrica yazmamissin ama SSD var mi kasada? Yoksa mutlaka onu da ekle. Samsung 840Pro serisi olabilir.
Mesaj tarihi:
Ya çok fiyat farkı yok ki. kart başına 250-300tl kazanıcam. kart 1200-1400TL lol. 4-5 tane satmam lazım anca öyle. o kadar da getiremez adam yani. ram getirtirim ama. ramler çok farklı hmms.
  • Yeni Oluştur...