barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 intel 2600k işlemci, ga-z68xp-ud5 anakart, xfx 2gb 6950 ekran kartı, corsair dominator ram 2x4gb 2k hz. seasonic x series 760w parçalar bunlar. Babam amerikadan gelecek. hazır gitmişken birşeyler mi sipariş versem diyorum. Aslında hala yetiyor gibi parçalar ama wildstarda hafiften kasacak gibi sanki raidlerde filan. 3 sene olmuş. ömrü sona yaklaşmadan satarım değiştirdiğim parçayı. işlemci, anakart, ekran kartı kombinasyonu yaparsam göte girer gibi duruyor. o yüzden sadece ekran kartı mı değişsem? ya da ekran kartın iyi, işlemci + anakart değiştir, sonra ekran kartı alırsın mı dersiniz? ramler iyi gibi. o konuda sıkıntım yok. şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 işlemci i7 4 çekirdek 3.4ghz sandy bridge. çok kötü değildir sanırım. eskidi biraz ama oyun için yeterli olur diye düşünüyorum. bu durumda paramı gtx 780'e mi gömsem diyorum. şuan ki düşüncem bu. ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 sen 2-3 mesaj at daha kendin bulacaksın cevabı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ya aklımda birkaç şey var zaten. ama başkalarının fikirlerini de duymak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 şu da bir seçenek. ne para veriyorsun. o ekran kartı bile herşeyi çalıştırır hala.. ama kasacak 1 seneye gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 değiştir ekran kartını ve ramleri eskilerini sat burada arada vereceğin çok para olmaz. ya da pazar alanına git isteyen varsa 2x ekran kartından getir biri daha ucuza gelir vs. herhangi bir sıkıntın olduğunu sanmıyorum mevcut sistemle otur oyna ya da :P bence parça getirt kar varsa arada çok satmaya çalış satamazsan takarsın :P telefon falan getirt onun yerine ya da ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 kafan karıştı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 telefon filan dubaiden alıyorum ben kendim gittiğimde. maksat kar etmek değil. ama 2 ekran kartı getirebilirim belki. donanım haberde filan satılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 aynen elbet satılır yani. arada %30 falan oynasa tr fiyatıyla diğerine çok masraf yapmamış olursun en azından için rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 benim de 8gb ram + 2500k 4.5ghz de + seasonic 760x var çok yakınlar. oyunlarda henüz ram ve işlemci kısıtına takılmadım. 7970 var ekran kartı da hala ultra her şey. alacaksan dediğin gibi ekran kartı aldır sadece. gerisinin hala gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 hmm. o zaman sorumu yenileyim. 2gb 6950 değiştirilmeli mi sizce? hazır böyle giden biri varken? yoksa daha gideri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Sli yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Sli cok para ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 6950'i değiştir. gideri falan yok mid tier kart artık bu. bütçene göre bir nvidia ekran kartı al işte. yazmışsın işte paranı 780'e göm gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 yani böyle imkan varken değiştir bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ekran kartı direk.. her zaman iyi yatırımdır oyun oynuyorsan özellikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ramleri okut, 2x8 kit al. Amerikada ram ucuz. bir de 6950 artik eninde sonunda degisecek ama alinacak high end ve problemsiz kart yok. Garantisi olmayan ekran karti nasil olur turkiyede bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 anakart max 2133hz ram destekliyormuş :( bunu satıp gene 2x8 de olabilir. bir araştırayım. ekran kartında son 2 ekran kartımı da amerikadan aldım. tık demediler valla. şansım var o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ram hizinin dramatik bi etkisi yok 2133 gayet hizli ztn. uygun fiyata 1866 sweet spot ztn , cl9 ve alti, dusuk voltajla calisabilen bi kit gayet is gorur. Bu donem hem gtx 770 ve ustu, hem de amd R9 serisinde devamli bi problemler cikiyor. Sansin yaver gider umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Oyum ekran kartina. EVGA'nin 6GBlik 780ni guzel bir secenek olabilir. Islemci sana bir kac sene daha sikinti cikarmaz, dar bogaz yapmaz. OC de yaparsan yurur gider Skylake cikana kadar. Ayrica yazmamissin ama SSD var mi kasada? Yoksa mutlaka onu da ekle. Samsung 840Pro serisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ssd var ya. 2 tane ssd var. hatta bir tane de boşta kullanmadığım duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Pedere kart getirt burada sat. Seninki bedavaya gelmis olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Ya çok fiyat farkı yok ki. kart başına 250-300tl kazanıcam. kart 1200-1400TL lol. 4-5 tane satmam lazım anca öyle. o kadar da getiremez adam yani. ram getirtirim ama. ramler çok farklı hmms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar