senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ben beğenmedim yani çerezlik film olarak güzel ama anca çerezlik aksiyon filmi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 lan baya güldük filmi izlerken eğlenceliydi sdsfdsd herkes aynı şeyleri yazmış yani birebir aynı noktalarda nasıl yeaa falan oldum. ama o ablalarla evdeki sahneleri güzeldi baya muhabbetler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 düştü mü? dvdscr izleyen zevksizlerden misin yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 sacma sapan amerikan propagandası, gozumde brad pitt in ozcan denizden farkı kalmadı dlşksfhşlsjdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Seru said: savaşda iki tarafında iyi ve kötü hallerini göstermişler, saf bir amerikan propagandası değil film. fakat bayağı kötü bir filmdi, anlamsız sahneler, çekim hataları, özellikle son çarpışmada doruğa oluşan dramatizm. daha uzman birine yazdırsalarmış senaryoyu çok daha iyi bir film olurmuş. yani çok şey yazarım da gerek yok, izleyip iki gün sonra unutacağınız bir film. rip bekleyin. spo abi nasıl degil allahını seversen, oooo amerikalılar bizi ozgurlestirdi hadi cılgınlar gibi seviselim, nerede amerikanın kocyigit conileri gelin mememi kalcamı elleyin diyen alman kız mı olur ? savas bu amk hele son sahneyi hee amk hee diye izledim, 93405680934590435 tane alman bi tankı alamicak, en komik sahnelerden biriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 olur ölmiyelim diye veriyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 o karının orospu olma ihtimalini neden düşünmedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Vulcan_Lionheart said: dün izledim gayet başarılıydı ... sonundan spo..izlemediysen açma.. arkadaş o sonda tankın altına kaçan elemanı nazi askeri gördüğü halde niye vurmadı? saygı mı duydu? yoksa o nazi askeri gizli yahudi falanmıydı hitleri haksız mı buluyodu savaşta falan? işte savaştan ve insan öldürmekten bıkmış bir almanı temsil etmiş orda,hitler delirdi bizi ölüme gönderiyo goygoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 kendisinin ilk hali gibiydi işte eleman herhalde ben öyle düşündüm sddfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Filmde baya saçmalık vardı. Ama bir iki güzel çatışma sahnesi var. İçinde aşk hikayesi olmadığı için kanaat notu verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 wut siege tanka niye zergling rush yapıyorlar, attack vermeyip etrafında dönüyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 film o kadar kötü ki aklıma gelmişken yazayım dedim. o kadar kötü dramatize etmişler ki filmin sonundaki çatışmaya gelmeden kapasam mı diye 30 kere düşündüm. son gelen askerler arasında panzerfaust'lu dayılar vardı dedim koyarlar bi tane de patlar alet kendimce katarsis yaşarım dedim, adamlar tüfeklerle zerg rush çektiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 ben sonuna gelene kadar beğenmiştim baya, ama HAYIR SAVAŞICAZ deidğinde face palmı çektim. ondan sonra da bir saniyesi şaşırtmadı. 2 yerde kafası koptuğu halde çığlık atarak ölen alman var bir de sfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 ya zaten filmin sonu fail, onun dışında star wars tracerları dışında bana kalırsa filmde hata bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 tracer'lar gerçek, hatta filmin diğer holivot klişelerine kafa tutan en gerçek yanı. http://www.youtube.com/watch?v=15IB5pFrZNA yeşil de kullanılıyordu fosforlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 sorun gerçek olup olmaması değil, Almanların belirli bir renk atmasına karşılık ABD'lilerin belirli bir renk atması vs. sorun benim için Star Wars kafası bu direkt işte asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 gerçek olan oydu zaten. almanlar yeşil, amerikalılar kırmızı kullandı. said: A tracer projectile is constructed with a hollow base filled with a pyrotechnic flare material, often made of phosphorus or magnesium or other bright burning chemicals. In NATO standard ammunition (including U.S.), this is usually a mixture of strontium compounds (nitrate, peroxide, etc.) and a metal fuel such as magnesium. This yields a bright red light. Russian and Chinese tracer ammunition generates green light using barium salts. Some modern designs use compositions that produce little to no visible light and radiate mainly in infrared, being visible only on night vision equipment. hepsinin aynı renk olması esas holivot acemiliği, bunu 50 yıl millete yedirdikten sonra düzeltilince tepki vermemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 vayak renk farkı olayını bilmiyordum. Benim bildiğim izli mermilerin tamamı kırmızı, turuncumsu renkti. Böyle filmlerde yeşil vs. görünce hollywood saçmalığı sanıyordum sadfsda neyse o zaman benim için film an itibariyle boktan sonlu film sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 scienceful evil: sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Alman demiyor ki orada Rus ve Cin yesil diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 evil işte. alakasız bilimsel gerçek verip konuyu çarpıtır hep... tek başına referandumdan evet çıkardı 2011'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 ya arkadaş biraz da kendiniz araştırın. kaldı ki farklı renkler de kullanılabiliyormuş kalibrelere göre. alın sarı alman tracer'ı: https://www.libertytreecollectors.com/productcart/pc/viewPrd.asp?idproduct=3362&idcategory=12 https://www.libertytreecollectors.com/productcart/pc/catalog/7.92gleb.JPG said: Yellow tracer was best seen in blue sky, tested more visable than red and favored by the Luftwaffe. http://www.wehrmacht-awards.com/forums/showthread.php?t=635610 said: Tracer colors were yellow (gelb), orange, white (Weiss), green to red (grun-rot). "ülkemizin rengi bu, ileride filmlerde karıştırmasınlar" kafasıyla tasarlanmıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 filme gidince eğlenebiliyor musunuz çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 brad pitt'in sarı kaşına mavi gözüne gitmiyoz, tracerın sarısına gidiyoz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 hah tracer kullanan adam geldi, o anlatsın nasıl rengarenk. bütün ww2 uçaklarını uçurdu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar