Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fury (2014)

progamer

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Seru said:

savaşda iki tarafında iyi ve kötü hallerini göstermişler, saf bir amerikan propagandası değil film. fakat bayağı kötü bir filmdi, anlamsız sahneler, çekim hataları, özellikle son çarpışmada doruğa oluşan dramatizm. daha uzman birine yazdırsalarmış senaryoyu çok daha iyi bir film olurmuş. yani çok şey yazarım da gerek yok, izleyip iki gün sonra unutacağınız bir film. rip bekleyin.

spo

abi nasıl degil allahını seversen, oooo amerikalılar bizi ozgurlestirdi hadi cılgınlar gibi seviselim, nerede amerikanın kocyigit conileri gelin mememi kalcamı elleyin diyen alman kız mı olur ? savas bu amk

hele son sahneyi hee amk hee diye izledim, 93405680934590435 tane alman bi tankı alamicak, en komik sahnelerden biriydi

Sosyal ağlarda paylaş

Vulcan_Lionheart said:

dün izledim gayet başarılıydı ...

sonundan spo..izlemediysen açma..

arkadaş o sonda tankın altına kaçan elemanı nazi askeri gördüğü halde niye vurmadı? saygı mı duydu? yoksa o nazi askeri gizli yahudi falanmıydı hitleri haksız mı buluyodu savaşta falan?

işte savaştan ve insan öldürmekten bıkmış bir almanı temsil etmiş orda,hitler delirdi bizi ölüme gönderiyo goygoyu

Sosyal ağlarda paylaş

film o kadar kötü ki aklıma gelmişken yazayım dedim.

o kadar kötü dramatize etmişler ki filmin sonundaki çatışmaya gelmeden kapasam mı diye 30 kere düşündüm.

son gelen askerler arasında panzerfaust'lu dayılar vardı dedim koyarlar bi tane de patlar alet kendimce katarsis yaşarım dedim, adamlar tüfeklerle zerg rush çektiler..

Sosyal ağlarda paylaş

gerçek olan oydu zaten. almanlar yeşil, amerikalılar kırmızı kullandı.
said:
A tracer projectile is constructed with a hollow base filled with a pyrotechnic flare material, often made of phosphorus or magnesium or other bright burning chemicals. In NATO standard ammunition (including U.S.), this is usually a mixture of strontium compounds (nitrate, peroxide, etc.) and a metal fuel such as magnesium. This yields a bright red light. Russian and Chinese tracer ammunition generates green light using barium salts. Some modern designs use compositions that produce little to no visible light and radiate mainly in infrared, being visible only on night vision equipment.

hepsinin aynı renk olması esas holivot acemiliği, bunu 50 yıl millete yedirdikten sonra düzeltilince tepki vermemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaş biraz da kendiniz araştırın. kaldı ki farklı renkler de kullanılabiliyormuş kalibrelere göre. alın sarı alman tracer'ı:
https://www.libertytreecollectors.com/productcart/pc/viewPrd.asp?idproduct=3362&idcategory=12
https://www.libertytreecollectors.com/productcart/pc/catalog/7.92gleb.JPG
said:
Yellow tracer was best seen in blue sky, tested more visable than red and favored by the Luftwaffe.

http://www.wehrmacht-awards.com/forums/showthread.php?t=635610
said:
Tracer colors were yellow (gelb), orange, white (Weiss), green to red (grun-rot).

"ülkemizin rengi bu, ileride filmlerde karıştırmasınlar" kafasıyla tasarlanmıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...