kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 güzel film yok ki yukardaki güzel ama izlesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 korku mu o? korkarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 yok abi mis gibi hacker filmi.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Maggie http://movies.inquirer.net/files/2015/04/MAGGIE-_poster.jpg Senarist amca The Last of Us oynayıp 3 günde karalamış senaryoyu. Baya baya kötü. Arnold amca, senin de parayı mı ihtiyacın var ake. Bi' bak oynadığın film ne, ne değil. Yakışmamış hiç. Bunun yerine açıp TLoU gameplay serisi izleyin kat be kat daha iyidir. 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 fena değil 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 pattisliborek said: Maggie http://movies.inquirer.net/files/2015/04/MAGGIE-_poster.jpg Senarist amca The Last of Us oynayıp 3 günde karalamış senaryoyu. Baya baya kötü. Arnold amca, senin de parayı mı ihtiyacın var ake. Bi' bak oynadığın film ne, ne değil. Yakışmamış hiç. Bunun yerine açıp TLoU gameplay serisi izleyin kat be kat daha iyidir. 2/10 Bu arada afişle film bu kadar mı alakasız olur yaw. Ben de sevmemiştim filmi ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 http://img01.imgsinemalar.com/images/afis_dev/p/pek-yakinda-1410439007.jpg sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 arkadaşlarla gittik onlar biraz sıkıldı ama ben sevdim. belgesel tarzı değil. 7 puanı var rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 8.5/10 süper bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 james gandolfini hatırına izledim, tom hardy nin en çok konuştuğu film de olabilir. yazarı, mystic river, boardwalk empire ve the wire da gözüküyor ama, kısa filmin uzatılmış hali olmuş. killing them softly seven sevebilir.4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 devam filmiymiş emenike ilk filmi kaçırmıştım. hatun illa gidelim diye tutturunca girdik artık filme. o yüzden yorum yapmak haksızlık olur yine de en tanıdık yüz Bary Pepper, Save Pr. Ryan Jackson' ı awpci sevindim böyle bir yüzü görünce zira fazla filmde göremedim ben bu abiyi ya da ben kaçırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 9/10 kesinlikle izlediğim en iyi filmlerden birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Jeeztro said: 8.5/10 süper bir film. görünce izledim. iyi ama bence 8.5'luk değil. senaryoda kopukluklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 güzel başlıyor ama biraz baydı beni sonra. bence solid 7 verilir. yine de değişik olsun iskandinav bunalımı olsun ve atmosferi karlı olsun derseniz gayet şeker bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 oha çok kötüydü lan. ceysın filmlerinden zaten pek bişe beklemiyorum ama bu harbi hiç olmamış. zaten çok az göründü desem yeridir. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/ee/13_poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 http://www.aksu.net/wp-content/uploads/relatos_salvajes_xxlg.jpg 8.5/10 lokanta olan hikayeyi pek sevmedim. mühendis olan favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Ben arabada geçene bayılmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 8/10 güzel devam filmi olmuş. ilk filmde oluşturduğu sorulara güzel cevaplar vermiş, tabi yine bazı sorular ile bitirdiler filmi =) kitabı okumadım bu arada 3 cıkmadan önce okumayı dusunuyorum ilk 3 kitabı. çekim olarak ilk filme göre daha üstündü, daha güzel kamera açıları ve görüntüler vardı, tabi açık alana cıkılmış olmasından dolayı da olabilir o konuda daha başarılı geldi. hikaye anlatımı da cok başarılıydı, beklediğimden daha aksiyon dolu bir film olmus diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 DeBuffAndHeal said: http://www.aksu.net/wp-content/uploads/relatos_salvajes_xxlg.jpg 8.5/10 lokanta olan hikayeyi pek sevmedim. mühendis olan favorim. şimdi bitirdim. puanım da aynı, yorumum da aynı. düğün bölümü de iyiydi. ayrıca ricardo darin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 meeh bi film ama kendini izletiyor. ne kötü ne iyi ortalarda geziniyor diyebilirim http://static.srcdn.com/slir/w786-h393-q90-c786:393/wp-content/uploads/american-ultra-trailer-jesse-eisenberg-kristen-stewart.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Su çocuğun sevmedigim filmi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 of abi berbat. ben ki bayılırım böyle filmlere harbiden berbat ya. uzak durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 10/10 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNTA1NzUzNjY4MV5BMl5BanBnXkFtZTgwNDU0MDI0NTE@._V1_SX640_SY720_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 applev0dka said: 8/10 güzel devam filmi olmuş. ilk filmde oluşturduğu sorulara güzel cevaplar vermiş, tabi yine bazı sorular ile bitirdiler filmi =) kitabı okumadım bu arada 3 cıkmadan önce okumayı dusunuyorum ilk 3 kitabı. çekim olarak ilk filme göre daha üstündü, daha güzel kamera açıları ve görüntüler vardı, tabi açık alana cıkılmış olmasından dolayı da olabilir o konuda daha başarılı geldi. hikaye anlatımı da cok başarılıydı, beklediğimden daha aksiyon dolu bir film olmus diyebilirim Bu ne ara çıktı da izledin oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 yumy said: applev0dka said: 8/10 güzel devam filmi olmuş. ilk filmde oluşturduğu sorulara güzel cevaplar vermiş, tabi yine bazı sorular ile bitirdiler filmi =) kitabı okumadım bu arada 3 cıkmadan önce okumayı dusunuyorum ilk 3 kitabı. çekim olarak ilk filme göre daha üstündü, daha güzel kamera açıları ve görüntüler vardı, tabi açık alana cıkılmış olmasından dolayı da olabilir o konuda daha başarılı geldi. hikaye anlatımı da cok başarılıydı, beklediğimden daha aksiyon dolu bir film olmus diyebilirim Bu ne ara çıktı da izledin oha posterin altında yazıyor ?? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar