Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Maggie

http://movies.inquirer.net/files/2015/04/MAGGIE-_poster.jpg

Senarist amca The Last of Us oynayıp 3 günde karalamış senaryoyu. Baya baya kötü. Arnold amca, senin de parayı mı ihtiyacın var ake. Bi' bak oynadığın film ne, ne değil. Yakışmamış hiç.

Bunun yerine açıp TLoU gameplay serisi izleyin kat be kat daha iyidir.

2/10
Sosyal ağlarda paylaş

pattisliborek said:

Maggie

http://movies.inquirer.net/files/2015/04/MAGGIE-_poster.jpg

Senarist amca The Last of Us oynayıp 3 günde karalamış senaryoyu. Baya baya kötü. Arnold amca, senin de parayı mı ihtiyacın var ake. Bi' bak oynadığın film ne, ne değil. Yakışmamış hiç.

Bunun yerine açıp TLoU gameplay serisi izleyin kat be kat daha iyidir.

2/10

Bu arada afişle film bu kadar mı alakasız olur yaw. Ben de sevmemiştim filmi ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

devam filmiymiş emenike ilk filmi kaçırmıştım. hatun illa gidelim diye tutturunca girdik artık filme.
o yüzden yorum yapmak haksızlık olur

yine de en tanıdık yüz Bary Pepper, Save Pr. Ryan Jackson' ı awpci

sevindim böyle bir yüzü görünce zira fazla filmde göremedim ben bu abiyi ya da ben kaçırmışım
Sosyal ağlarda paylaş

8/10 güzel devam filmi olmuş.
ilk filmde oluşturduğu sorulara güzel cevaplar vermiş, tabi yine bazı sorular ile bitirdiler filmi =) kitabı okumadım bu arada 3 cıkmadan önce okumayı dusunuyorum ilk 3 kitabı.

çekim olarak ilk filme göre daha üstündü, daha güzel kamera açıları ve görüntüler vardı, tabi açık alana cıkılmış olmasından dolayı da olabilir o konuda daha başarılı geldi.

hikaye anlatımı da cok başarılıydı, beklediğimden daha aksiyon dolu bir film olmus diyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

ilk filmde oluşturduğu sorulara güzel cevaplar vermiş, tabi yine bazı sorular ile bitirdiler filmi =) kitabı okumadım bu arada 3 cıkmadan önce okumayı dusunuyorum ilk 3 kitabı.

çekim olarak ilk filme göre daha üstündü, daha güzel kamera açıları ve görüntüler vardı, tabi açık alana cıkılmış olmasından dolayı da olabilir o konuda daha başarılı geldi.

hikaye anlatımı da cok başarılıydı, beklediğimden daha aksiyon dolu bir film olmus diyebilirim

Bu ne ara çıktı da izledin oha
Sosyal ağlarda paylaş

yumy said:

applev0dka said:

hikaye anlatımı da cok başarılıydı, beklediğimden daha aksiyon dolu bir film olmus diyebilirim

Bu ne ara çıktı da izledin oha

posterin altında yazıyor ?? =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...