zeper Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 çok çok iyi filmdi. 8/10 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/32/Gentlemen_Prefer_Blondes_(1953)_film_poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Trias said: en baştan ne olduğunu anladığım için epey vasat geçti. atesbenicagiriyo said: Sürpriz sonlu güzeldi,nasıl fazla tutmamış anlamadım 8/10 en başta dediğin tatil mekanında geçenleri mi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjE0NjA5OTA4N15BMl5BanBnXkFtZTcwODA3MTA3Mw@@._V1_SX640_SY720_.jpg çok tatlıydı ^______________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 işe alacağı adamda huylandım, odaya götürdüğü hatunda kesin bunu kandıracaklar dedim. Sürpriz sonlu demeseydin belki anlamazdım :) atesbenicagiriyo said: Trias said: en baştan ne olduğunu anladığım için epey vasat geçti. atesbenicagiriyo said: Sürpriz sonlu güzeldi,nasıl fazla tutmamış anlamadım 8/10 en başta dediğin tatil mekanında geçenleri mi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 atesbenicagiriyo said: Fena gerdi ya, beğendim böyle film arıyordum 10/7.5 Şerefsizim bıçakla dalarım karşıma çıkmasın bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Sürükleyici,gerilim tarzı sevenler izlesin, yaşanmış bir olaydan alıntılanmış 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Hani bazı filmler vardır bitmesin istersiniz, işte o tarz bi filmdi, 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 http://i.imgur.com/GcpW8US.jpg michael mann'ın en kötü filmi sanırım, thor'u mit'den dropout hacker yapmışlar. kaslı erkek topmodel, CQC ile 5-6 asyalı gangi tek başına dövüp fbi ayarında pistol kullanıyo ve en tehlikeli hacker, ok. 4/10 o da michael mann hatrına yoksa 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 atesbenicagiriyo said: Sürükleyici,gerilim tarzı sevenler izlesin, yaşanmış bir olaydan alıntılanmış 7/10 afişe gel seni 'bugün ne seyrettiniz betlik amiri' ilan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 3/10 Felaket bir film, John Wick düşün ama o filmin tüm iyi yanlarını al çöpe at, karşında The Equalizer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 3 baya haksizlik olmus sanki o filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Valla hiç beğenmedim, öyle böyle değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 leon 2 gibiydi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 muhteşem bir film değil, idare eder. Tam Adam Sandler seviyesinde bir film ortalarda yani :) can sıkıntısı durumunda son çare olabilir. Konu aslında fena değil ancak biraz baydı ortalara doğru http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTgzMjQ2OTQ0NV5BMl5BanBnXkFtZTgwMTc2MTI2NDE@._V1_SX214_AL_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 dasBock said: Marvel karakterlerine veya Transformers gibi yapımlara genel olarak önyargılıyım çünkü senaryodan çok görsellik sunuyorlar. bu filmi de geç izlememe rağmen açıkcası beğenmedim (vurmayın). hep amerikayı kurtaralım vatansever olalım .. hollywood'un gerçekten bundan sıyrılması lazım artık. çocuk filmi demek doğru olur heralde bu film için. saçma sapan şeyler var ki benim gibi detaya takılanın canını sıkar :) ama işte patlamış mısırını al izle :P http://ecx.images-amazon.com/images/I/515wjJQt2nL.jpg Bence bu film super hero filmlerinin arasında realizme en yakın olanıydı. Yani bunda detaylara takıldıysan ya da vatanseverlik gibi ön planda olmıyan birşeye sardırdıysan başka fantastik filim izleme yani. (Parantez açmışın ama bence sopalıksın serinin en iyi filmiydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 bana artık amerikanın yarattığı tüm super hero'lar çok kro geliyor. o yüzden sevme gibi bi durum çok ekstrem olurdu :) super hero kavramında yer alır mı bilmem ancak bu tarz fantastik filmlerden sadece pacific rim çok hoşuma gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Pasific Rim değişikti. Ben de beğendim. Voltran kafası yaşadım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 angelina jolie nin babasıymış herif yeni ögrendim, film güzel, 7.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Sawer said: 3/10 Felaket bir film, John Wick düşün ama o filmin tüm iyi yanlarını al çöpe at, karşında The Equalizer John Wick i beğenip bunu mu beğenmedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 chloe için 8 puan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Güzelmiş 7/10 Amerikan propagandası minimumda tutulmuş, gerçek hikaye olması tabi daha güzel bir etki bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Silphatos said: http://i.imgur.com/GcpW8US.jpg michael mann'ın en kötü filmi sanırım, thor'u mit'den dropout hacker yapmışlar. kaslı erkek topmodel, CQC ile 5-6 asyalı gangi tek başına dövüp fbi ayarında pistol kullanıyo ve en tehlikeli hacker, ok. 4/10 o da michael mann hatrına yoksa 2/10 katılıyorum ya. adam hala gerçek çatışma esnasında kaydedilmiş ses! mermiler konteynırı kağıt gibi deliyor bakın ne gerçekçi! gibi heat2in ekmeğini yemeye çalışıyor. baya B sınıfı olmuş film. drone alıp havadan çekimlerle zengin göstermeler falan çok eblek kalmış. hikaye fıs. babaya falan versen izler öyle bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 çok çılgın film şiddetle tavsiye ederim. ben zombi filmlerinde komedi havasına alışamıyorum ancak bu film bambaşka olmuş. biraz kara mizah havası var:) oyunculuklar çok tatlı tokat gibi sahne geçişleri var mutlaka izlenmeli! http://www.movie-list.com/img/posters/big/zoom/wyrmwood.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Guzelmis begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 kingsman izledim güzeldi baya ya. böyle tarihsel bişeyler izlemek istiyorum, cennetin krallıgı gibi mesela karizma liderler falan olsun var mı bir şey önerebilicek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar