Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
µh said:

Stephen King kitapları genelde kötü uyarlanıyor ama cidden süperdi film

yeşil yol, şovşenk, şayning

edit:ama 50 kitaptan uyarlama film varsa 40 tanesi kötü hakikaten. şöyle bi baktım da.
Mesaj tarihi:
12 years a slave i izledim.

8/10

güzel film ama o kadar film içinden oskarı neden aldığı cok belli yani. şu piyasaya bi yahudi soykırımı bi de zenci üzerinden film yapacaksın olay bu cünkü
Mesaj tarihi:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d2/Black_and_White_%281999_film%29_poster.jpg

dunyanin en sacma kadrosu, filmden de bisey anlamadim amaci nedir neden cekmisler asdf.
Mesaj tarihi:
Esh said:

The departed

7.9/10

Polisiyeler uzadikca sikmaya baslar. Ama bu oyle degil, tam olarak polisiye de sayilmaz bence adfs

Sonu biraz karmasik

departed'ı ben de yeni izledim. katılıyorum. çok değişik bi film olmuş kitledi resmen.

dün de şu filmi izledik. 5/10 ancak farkettim ki sanırım cenifıra aşığım :(

Mesaj tarihi:
goldbären said:

ilk olarak orijinalini izledikten departedı kaç kere izlesem de güzel gelmiyor. vere vere şu filmle verdiler scorsese dayıya oskarı. ona yanarım.

+1 sinemada izlemiştim hiç sevmedim. orijinali çok şahaneydi.
Mesaj tarihi:
KidLazer said:

departed'ı ben de yeni izledim. katılıyorum. çok değişik bi film olmuş kitledi resmen.

dün de şu filmi izledik. 5/10 ancak farkettim ki sanırım cenifıra aşığım :(

cenifıra aşık olmayan mı var abi? taş gibi hatun. of ilik sdpj
Mesaj tarihi:
evet.

üstelik departedın sonu

malesef iyi son hemen volberk gelip sen olduğunu anlamıştım!!! diye intikam alıyor. orijinalinde öyle değil yapanın yanına kar kalıyor. üçüncü filmin sonunda anca karma denkleşiyor o da güç bela. belki izlemek isteyen olur anlatmiyim sdf.

kore değil çin filmi bu arada. infernal affairs DAT PUN
Mesaj tarihi:

Güzel film. Ben yavaş filmleri de çok beğenirim ama bu filmi sevdim mi bilemedim. Sanırım casusluğu konu alan filmlerde biraz daha aksiyon beklentim varmış.
  • Yeni Oluştur...