benjani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 http://1.bp.blogspot.com/_4VETStKoRvk/S97WnRYXw4I/AAAAAAAACsg/J9CJ8brJ8kQ/s400/I_am_a_Fugitive_From.jpg 9/10 ne varsa eskilerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 µh said: Stephen King kitapları genelde kötü uyarlanıyor ama cidden süperdi film yeşil yol, şovşenk, şayning edit:ama 50 kitaptan uyarlama film varsa 40 tanesi kötü hakikaten. şöyle bi baktım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 dün bana zorla minions'ı izlettiler. sıfır(0) veriyorum. hem yazıyla hem de rakamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 12 years a slave i izledim. 8/10 güzel film ama o kadar film içinden oskarı neden aldığı cok belli yani. şu piyasaya bi yahudi soykırımı bi de zenci üzerinden film yapacaksın olay bu cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 78/100 (Tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Flassh said: *stand by me* negzl aferin, güzel filmmiş, izlememiştim. Yalın bir gençlik filmi, ne eksiği var ne fazlası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d2/Black_and_White_%281999_film%29_poster.jpg dunyanin en sacma kadrosu, filmden de bisey anlamadim amaci nedir neden cekmisler asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 6/10 başladı, 9/10 bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 The departed 7.9/10 Polisiyeler uzadikca sikmaya baslar. Ama bu oyle degil, tam olarak polisiye de sayilmaz bence adfs Sonu biraz karmasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ilk olarak orijinalini izledikten departedı kaç kere izlesem de güzel gelmiyor. vere vere şu filmle verdiler scorsese dayıya oskarı. ona yanarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Kadro saglam ama oyunculuk yok oyle aman aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 kore mi övüyoruz geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Esh said: The departed 7.9/10 Polisiyeler uzadikca sikmaya baslar. Ama bu oyle degil, tam olarak polisiye de sayilmaz bence adfs Sonu biraz karmasik departed'ı ben de yeni izledim. katılıyorum. çok değişik bi film olmuş kitledi resmen. dün de şu filmi izledik. 5/10 ancak farkettim ki sanırım cenifıra aşığım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 goldbären said: ilk olarak orijinalini izledikten departedı kaç kere izlesem de güzel gelmiyor. vere vere şu filmle verdiler scorsese dayıya oskarı. ona yanarım. +1 sinemada izlemiştim hiç sevmedim. orijinali çok şahaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 orijinali 3 filmdi yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 KidLazer said: departed'ı ben de yeni izledim. katılıyorum. çok değişik bi film olmuş kitledi resmen. dün de şu filmi izledik. 5/10 ancak farkettim ki sanırım cenifıra aşığım :( cenifıra aşık olmayan mı var abi? taş gibi hatun. of ilik sdpj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 sanssizsansli said: orijinali 3 filmdi yalnız. ne fark eder. departed tek filmden esinlenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 orijinalindeki olay örgüsü 3 filmde tamamlanıyor demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 evet. üstelik departedın sonu malesef iyi son hemen volberk gelip sen olduğunu anlamıştım!!! diye intikam alıyor. orijinalinde öyle değil yapanın yanına kar kalıyor. üçüncü filmin sonunda anca karma denkleşiyor o da güç bela. belki izlemek isteyen olur anlatmiyim sdf. kore değil çin filmi bu arada. infernal affairs DAT PUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 8/8 Umduğumu buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 9/10Amarcord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 2 ou 3 choses que je sais d’elle 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 http://www.fangirlmag.com/wp-content/uploads/2014/12/What-We-Do-in-the-Shadows.jpg güzeldi. parks and rec in vampirlisi gibi bişey olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Güzel film. Ben yavaş filmleri de çok beğenirim ama bu filmi sevdim mi bilemedim. Sanırım casusluğu konu alan filmlerde biraz daha aksiyon beklentim varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 8.5/10 aslında 9 yada 10 vermeyi planlıyordum ama sonunu beğenmedim FİLMİN ÖZETİ RUSPİ KARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar