Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

dünyayı kudretli bir yılmaz savaşçı olan öte galaksinin en güçlüsünü bir marvel karakteriyle pşuv pişuv yaparak savaş kazanabilen abd ile halk telkin edilirken bir yandan da böyle soğuk duş filmler arada bir iyi oluyor. bu film fena sayılmaz da biraz deneme gibi olmuş. podcast gibi izleyebilirsiniz çok bir şey kaybolmaz zira ses ve diyalog dizaynı yüksek.

sanssizsansli tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
razzRaziel, 28.08.2025 01:00 tarihinde dedi ki:

ohş müzikler iyimiş derken baktım hans zimmer çıktı. onun dışında boktan film.

pitt'in pistten her yürüyerek gelerek takıma dahil olması (birden fazla) beni sinir krizlerin soktu. strateji bakımından bişiler yapmaya çalışırken sinematik olacam diye yapaylığıyla herşeyi yakan bir film.

xI18Uml.png

şundan sonra 2 kez daha izledim. ya müziği, ya pitt ya da tatlış bir orta yaş fantezisi olması yüzünden bilmiyorum. kötü film demişim ama değil iyi film, kızmışım biraz galiba. müzik çook iyi, böyle tam yarış ruhuna oturuyor, kasklardaki veya yarış arabalarındaki çizgisel yarışçı tasarımlarla paralel giden bir uyumu var. dediğim gibi gerçek dışı bir akış ve karakterler var ama yani blockbuster film sonuçta bağımsız değil. pitt'in sıra dışı taktikleri, geyikler falan güzel. f1le ilgisi olmayan bile keyifle izler. 7'lik film temiz.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

MV5BNTdjZGUxMTItNjRkNS00N2VhLWE4MjMtMjVh

Predator Badlands

Güzeldi. "Found Family" temalı hikayeleri de severim zaten, hoşuma gitti baya hikayesi. Setting, aksiyon sahneleri de iyiydi.  Prey ve Killer of Killers'da çok beğenmiştim.  Dan Tractenberg böyle devam etsin çekmeye Predator filmlerini.

progamer tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...