Norak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 usttekini iptal etmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2024 Wolfs Oyunculara güvenmişler sanki. Pazar sabah filmi olmuş. Deadpool & Wolverine Keşke sinemada gidebilseydim Çok eğlenceli olmuş. İncesinden doğrudana atıflar muazzam. Sadece itirazım Gambit'in resmedilmesi oldu. Slow Horses - Sezon 4 (6 Bölüm) İnanılmaz underrated bir dizi. Artık konuya direkt girerek iyice akıcı hale getirdiler. Bunda River'ın hayatına odaklanmışlar. Yeni sezon da geliyor... mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2024 the substance 8/10 aşırı rahatsız edici. cronenberg, oscar wilde, mevlana ve blade (1998) seviyorsanız, bunu da seveceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2024 eglencelik, Brendan Fraser hepsinden iyi ayrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2024 Snowpiercer - Sezon 4 - Final Sezonu Dizi 4. sezonla final yaptı. Normalde ağır ağır ilerleyen tüm işler bir anda hızlandı. en azından dünyaya neyi kimin yaptığını öğrendik vs. Ama artık uzamaması gereken bir diziydi. Bu sezon da 10 bölümdü, hızlı aktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2024 caddo lake 6/10 kayıp kız çocuğuna ne olduğunu merak ettiğimiz, geç saatte tv'de denk gelirse izlemelik, ertesi sabah dershaneye uykusuz gitmelik filmlerden. 15 sene önce çekilseydi vay be ne filmmiş derdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 The Shadow Strays Night comes for us'ın yönetmeninden yeni aksiyon filmi. Aksiyon sahneleri, çekimleri, gore olarak başarılı da, 2.5 saat fazla uzun olmuş. Hikaye de 2 bi 1.5 saatlik bide 1 saatlik filmi birleştirmişler gibi. Ninjalar olmadan sırf mafyadan çocuk kurtarmaya çalışan kız olarak da yapabilirlermiş ya da tam tersi sırf ninja filmi olsaymış filan. İkisinin birleşiminde bi sıkıntı var sdf Night Comes for Us'ın hikayeye de benziyor baya zaten. Yine de aksiyon filmi olarak iyi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 (düzenlendi) son zamanlarda dışarı çıkmak mı keyif vermediğinden nedir çok film dizi izledim. 3-4 gündür kv 1-97 izlemiyorum ama dinliyorum Ekim 23, 2024 xwhiplashx tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2024 neokrasi, 19.10.2024 22:02 tarihinde dedi ki: the substance 8/10 aşırı rahatsız edici. cronenberg, oscar wilde, mevlana ve blade (1998) seviyorsanız, bunu da seveceksiniz. of çok aptal bir film ama atlaya atlaya da olsa izlemeye devam ettiriyor Spoiler milf fantezisi olarak başlayıp, ilgi kaybedeceğim endişesiyle ağzımıza yüzümüze göt meme sürdükçe süren, gattaca'ya yanlayacakmış gibi yapan ama süratle fizik ve mantığı tamamen bırakarak cronenberg finaline koşan saçma sapan bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2024 Beetlejuice Beetlejuice İlkinin tadı yok, nostaljisi var. Bob'ları kullanma mantıkları çok güzel olmuş. Ama film ne olduğu anlamadan bir anda bitiyor Detaylar çok tatlı, güzel notsaljilik film olmuş. Ruh Treni muhteşem olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2024 Time - Sezon 2 İlk sezon gibi 3 bölüm ve yine hapishanede geçiyor. Bu sefer aynı anda hapse giren birbirinden alakasız 3 kadının hikayesini anlatıyor. İlki gibi derin değil. Dizide şunu öğrendim, İngiliz kadın polisleri baya yufka yürekliymiş dsadas Under The Bridge - Hulu - Mini Seri 8 Bölümlük mini seri. Bir kız çocuğunun arkadaşları tarafından dövülmesi üzerine başlıyor konu. Kız kayboluyor ve polisiye kısmı başlıyor. Azınlık vs. hikayeleri de var içinde. Güzel dizi. Gerçek hikaye bu arada. Dizideki yazar rolündeki kadının kitabından uyarlama. A Quiet Place: Day One Yani... orijinalinden sonra böyle bir hikayeye gerek var mıydı? Alien Romulus Yiğim aslanım diyerek izledim... ta ki son kısma kadar... Neden? Neden böyle bir şey yaparsınız... Bunlar zaten işlendi, yapıldı... Ara hikaye olarak böyle bir şeye gerek yoktu.. Oraya kadar gayet güzeldi. Ama işte bazı filmlerde çok güçlü olurken yaratıklar bazı filmlerde bozuk para gibi harcanıyor. En sevdiğim filmlerden biri olarak özlemişim ama bence bu kadar yeter... eskileri izleyip nostalji yapalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 neokrasi, 21.10.2024 20:34 tarihinde dedi ki: caddo lake 6/10 kayıp kız çocuğuna ne olduğunu merak ettiğimiz, geç saatte tv'de denk gelirse izlemelik, ertesi sabah dershaneye uykusuz gitmelik filmlerden. 15 sene önce çekilseydi vay be ne filmmiş derdik. Son cümlene %100 katılıyorum. Her şeye rağmen ben beğendim baya. Sonu da klişe değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 çok güzeldi muhtemelen 20 senedir wow oynadığım ve rp yaptığım için beni daha da etkiledi, ama yine de herkese tavsiye ederim 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 one piece sevenler kesin izlesin efsane olmuş 10/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 The Old Man - Sezon 2 Konu oturunca su gibi akmaya başladı. Özellikle bir yerden sonra Afganistan'da olanları tahmin etmeye başlıyorsunuz. O zaman işte uf!. Pek bilinmeyen underrated dizilerden biri... The Snowman - 2017 Prime Video'da denk geldik öyle izledik. Filmi hiç hatırlamadım ama kadro fena baya. Konu biraz hızlı bağlanıyor, oraya kadar yavaş ilerliyor. Güzel filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 razzRaziel, 02.10.2024 17:01 tarihinde dedi ki: ikili guzel, mizah guzel, senaryo tirt. tam aynı ayarda benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 , The Apprentice Pislik, iğrenç bir insanın kendinden daha da kötü bir canavar yaratıp kontrolünü kaybetmesini anlatıyor film. Jeremy Strong, Roy Cohn'u çok iyi oynamış. Sebastian Stan'de Trump'ın bildiğimiz haline dönmesini güzel yansıtmış. konuşması, el hareketleri, surat ifadelerini yavaş yavaş verip, direk karikatür yapmamış. Çok efsane güzel bir film değildi de Trump'dan nefret eden biri olarak beğendim sdf Bir de filmin çekimleri sanki 80'ler de VHS seyrediyormuş havası vermişler cinematografi olarak o da hoşuma gitti. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2024 https://www.youtube.com/@SonYazDizi izletiyor, ileri sarmak gerekiyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Dizi bitirme haftasonu oldu Only Murders in the Building - Sezon 4 Kadro git gide genişliyor, konu değişmiyor. Ama sanki bu sezon geçtiğimiz sezondan iyiydi. Sırf başladım diye izliyorum ama zaman geçirtiyor. The Walking Dead - Darly Dixon: the Book of Carol Abi bitirin şu seriyi ya... içine sçtınız sıvamaya devam ediyorsunuz. Bazı şeyler bu kadar kolay ve olabiliyoru da kaç sezon diğer taraf neler yaşadı... Kötü maalesef kötü... Ayak İşleri - Sezon 4 İlk iki bölüm sonrası çok keyifliydi. Nedense ilk iki bölümü sevmedim. Ama ne yazık ki bu da bitmeli mi acaba Lee (2023) Fotoğrafçı Lee Miller'ın hikayesi. Kate Winslet, Lee'yi canlandırıyor. Mis gibi film... Sonundaki dokunuş çok güzeldi... Disclaimer - Apple TV + (7 Bölüm) Bilmiyorum bence komple ayrı bir başlık hakediyor. Çok iyi bir dizi olmuş. Kitap uyarlaması ama Alfonco Cuaron senaryoyu yazıp, yönetiyor. Cate Blanchett oynuyor. Blanchett'ın gençliğinde ittiği İtalya seyahatinde yaşadığı bir olayı ve ölen bir gencin ölümünü merkezine alıyor dizi. Gencin babası, eşini kaybedince de hayatının amacı değişiyor ve ona göre davranıyor. Konu direkt bunun üzerine. Sinematografi bir yana da ses miksajı çok iyi. Düşünceler çık kısık sesle verilirken, dialoglarda kadrajdaki kişi dışındaki kişilerin sesleri arkadan geliyor. Filmin sonunda karı - koca arasındaki dialog da müthişti... Bana göre yılın en güzel dizilerindendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2024 Penguin - HBO Colin Farrell bey n'apıyorsunuz?... One man show resmen. Yalnız en sonundaki detay... Eric - Netflix Baya akmayan bir dizi olarak başladı sonra su gibi aktı. Sabredince oluyor. zaten 6 bölüm, mini seri... The Crow - 2024 B.k gibi... hahaha böyle remakein ben... ne ruh var, ne bir şey var. inanılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar