progamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2024 netflixe gelmiş. Green Room'un yönetmeninden. Beğendim ben. Hafif bi orjinal rambo havası vardı. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2024 ramboya senaryosu benzemiş ama ondaki aksiyon vs bunda yok.Film kolot peyniri gibi sündürülmüş,aksiyon totalde 1 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2024 son zamanlarda izlediğim en cringe ve tırt film ya of. ilk yarısı gidiyodu aslında ama konunun potansiyelini karşılayabilecek yönetmen sayısı çok değildir, hele hele shyamalan hiç değildir. o yüzden zaten ikinci yarısı bayır aşağı. Spoiler yönetmen hitman oynayıp çok sevmiş, aynı yapıyı direkt filme koymuş ya ama oyunlardaki basitliği geliştirmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2024 Kill Hindistan John Wick'i diye hype'nı gördüydüm. Reviewleri filanda çok iyi diyordu hep. Güzel aksiyon filmi olmuş harbiden. Ama John Wick ten çok baya bi The Raid'e özenmişler. Aksiyon ve gore daha Raid'e yakın. Bi Raid değil tabii. Hint filmi melodramasını biraz daha kısabilirlerdi ama genel olarak beğendim ben. Bide çok övmüşlerdi zaten de title drop çok iyiydi filmde. Filmin yarısından spoiler Spoiler Filmin yarısında, o sahneden sonra KILL diye title gösterip, gore açıp, haydutlar için korku filmine dönmesi iyiydi baya. Birde haydutların hepsinin devamlı her ölenin ardından BABAAA, AMCAAAA diye ağlanmaları güldürdü bi yerden sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 The Umbrella Academy - Sezon 4 Bu da uzayıp giden dizilerdendi. Bu sefer baya keyfili başlayıp, pat diye bitirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2024 Atatürk Yani... olmamış ya... yani izlerken hiç duygu olarak yakalayamadı mesela. sondaki sahne çok yapay olmasa misal çok güzel ama o kadar. kararlılığı, dik duruşu vs. güzel veriliyor ama duygu yok. Yüzleşme - Arda Turan SM'ye düşenler kadarmış ve yine aynı eksiklik var. Duyguyu daha iyi vermelilermiş gibi geliyor bana. İçerik olarak iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2024 Borderlands Sıfır bilgi ile izledim, güzel bir fantastik scifi filmi tesadüfe yer yok, espriler gırla. böyle izleyince keyifli vakit geçirmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 poor things'ten nefret etmiştim ama kind of kindness fena değildi. ama herkese göre değil tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 A Gentleman in Moscow - Mini Seri 8 Bölüm Ewan McGregor ve Mary Elizabeth Winstead olunca konuya pek bakmadan başladım. Moskova'da Rusya'da yaşanan olaylardan dolayı otel hapsi gibi bir durumda kalan Alexander Rostov'u konu alıyor. Başta biraz bayar gibi geldi ama sonra açıldı. Evet adam 8 bölüm boyunca otelde dışarıdan pek görüntü yok. Ben sonuna bayıldım. Duygusaldan öte tam bitmesi gerektiği gibi bitirmişler... Monkey Man Dev Patel'in ilk yazıp yönettiği film. Başrolünde de kendisi var. Bir intikam hikayesi. Bazı sahneleri fazla uzatmış, özellikle dalıp gittiği yerler. Onun dışında fena film değil. The Instigators Apple+'ın eğlencelik filmi. Casey Affleck daha çok komedi yapsın dkasjdkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 the town 6.8/10 triple frontier 6/10 gone girl 6.5/10 üç günde üç tane ben affleck filmi izledim. neden böyle bi şey yaptım ben de bilmiyorum. patlamış mısırla iyi gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2024 Gone girl iyi film ya 7.5u var helalinden, 8e bile tamamlarım. Bu mantıkla diğerlerine de bi bakayım kesin onlara da kıt puan verdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2024 The Perfect Couple (Netflix) Big Little Lies çakması... kadro güzel de konuyu fazla uzatmışlar. Karizma zeki polisimiz bir anda aptala bağlıyor filan... zaman geçirmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2024 razzRaziel, 14.09.2024 16:51 tarihinde dedi ki: poor things'ten nefret etmiştim ama kind of kindness fena değildi. ama herkese göre değil tabii. kime gore mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2024 pek benzeri film gelmiyor aklıma ama dogtooth sevene göre diyebilirim heralde. yine de rahatsız edici sahneleri var her ne kadar dark humor olarak geçse de. beni öyle rahatsız etmedi ama filmden çıkan çok kişi olmuş. absurdlük kullanarak birden şokladığı sahneler var, böyle scare jump gibi ama korku değil de emotional jump yaptırıyo. değişik, üzerine neden böyle yapmış diye düşündürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Pera Palas'ta Gece Yarısı - 2. Sezon Yani iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışıyorlar da Hazal Kaya'nın oynadığı karakterden mi? Kendinden mi? inanılmaz yapmacık oluyor. emily in paris kafası her şey ha deyince olur modda, adamın ağzı burnu dağılmış ya neyin var abartma sen de tadında diyaloglar filan... Bunları çözerlerse belki olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 progamer, 07.09.2024 17:32 tarihinde dedi ki: netflixe gelmiş. Green Room'un yönetmeninden. Beğendim ben. Hafif bi orjinal rambo havası vardı. Güzel zaman geçirmelik. wikipedia muhabbeti çok iyiydi ama dkjaskdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 Olmasa da olur bir filmdi ya, ben tavsiye etmem şahsen kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2024 kafam yorulmasın, birşeyler yerken içerken film lazım diyenlere hafif aksiyonlu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2024 10/10, cok iyi olmus. 40 tane farkli franchise'i kesip birlestirip duzgun birsey cikarmak zor cidden, ama adamlar yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 Mile 22'yi izledim hiç beğenmedim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 ikili guzel, mizah guzel, senaryo tirt. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Industry - Sezon 3 Çok iyi başlayan bir sezondu, garip şeyler yaşanarak bitti. ama sezon değil sanki dizi finali oldu... Ama güzel dizi baya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 (düzenlendi) https://www.imdb.com/title/tt22375054/ Ekim 3, 2024 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 KAOS - Netflix Sezon 1 demek lazım belki de çünkü bitmedi... Bitse güzel olurdu, tanında mis. Fikir çok güzel bu arada, çok tatlı bir kara mizah. Tanrılarında baya sıradan cool olmayan tipler olması güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 Güzel olmuş sevdim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar