sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 yarısına kadar geldim hikaye bağlamadı. john wickin tırnağı olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 Ripley - Netflix Ben baya beğendim. Bu kadar yavaş dizinin kendi akıcılığı baya güzeldi. Yan karakterler süper... The Beautiful Game 6/10 Hikaye güzel, Bill Night efso ama yapmacık maalesef. Gerçek olaydır umarım derken, öyleymiş. Büyük resme bakınca, izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 monkey man bitti şimdi. Kötü değildi bence. Kamerayı biraz daha az sallayabilirlerdi ama ilk kez yönetmen olarak düşük bütçeyle gayet güzel iş çıkarmış Dev Patel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2024 baby reindeer'ı hala izlemediniz mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2024 O derece iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2024 tabi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2024 One Life - 6/10 Bildiğimiz o meşhur çocuk kurtarmanın filmi. Başta detaya iniyor ama genel olarak yüzeysel bir anlatım olmuş. Sonu da çok hızlı bağlanmış. Hopkins çok iyi her zamanki gibi. Olay çok duygusal yere bağlanıyor tabi. Benim anlamadığım bunları yaşayan insanların şu an aynını yapan insanlara dönüşmesi.. Çok acayip cidden. The Taste of The Things 7/10 Ne yazayım bilemedim... Yemek yapmayı sevenler kesin izlesin de, adamla kadının ilişkisi de çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2024 Genius: MLK/X Bu kadar güzel ve gaza getirecek hikayeyi çok yüzeysel, derine inmeden anlatmışlar. Duyguyu asla alamadım. Biri barışla, diğeri atar giderle savunuyor kendiniye getirmişler sadece. Godfather of Harlem'de çok daha derine ve duyguyla anlatmışlardı konuyu. ayrıca i have a dream'i bile duyamadık... o da olmayacaksa ne diyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2024 Artık hiç korku filmi yapılamıyor ya, bitmiş bu genre... Hikaye olayı, bir şovun içine sizi hapsetmesi güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2024 ehh cok iyi degil, daha cok NC daha az coluk cocuk olsa daha iyi olurmus lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2024 https://www.imdb.com/title/tt10638522/ yazarı yönetmeni avustralya'dan youtuber kardeşlermiş, adamlar güzel konsept bulmuş. Sardı yani fena değil. filmde Eowyn ablada var, güzel yaşlanmış kadın. ilk 15 dk'ya dayanabilirseniz açılıyo film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2024 Sonunda çıkmış torrenti. Çok iyiydi. Keşke sinemaya gelseymiş. Godzilla olunca beğenmediğim filmi yok gibi aslında sdf. Monsterverse filmlerini de seviyorum, Shin Godzilla'yı da. Bunu da beğendim tabii ki. Godzilla'nın her sahnesi iyiydi de, filmdeki karakterlerde çok iyi yazılmıştı. Hani filmden godzilla'yı çıkarsalar da gayet güzel post-war japan/PTSD draması olarak da gidiyor. Godzilla'nın da en korkunç, canavarımsı halini yapmışlar. Sonuçta bayadır bekliyordum filmi hayal kırıklığına uğratmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Resmen buram buram püfür püfür harıl hurul Fallout spinoff filmi gibi olmuş. 9/10 Spoiler Çölde random nuke denemeleri, absürtlükte çığır açan araba arızası, Novac tadında bir yerleşim, alien blaster, Intelligence 11 çocuklar, side questler... Abi izleyin izlettirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 korku/komedi. eğlenceli film ama biraz daha kısa olabilirdi. Bi kaç sene önce çıkan Ready or Not diye bi film vardı. Onu hatırlattı bitince film, aynıymış yönetmenleri zaten. Hatta aynı yerde çekmişler direk sdf. Sanki Atlanta'ya yeni sezon çekmişler gibi. Espriler, muhabbetler Atlanta havasında. Donald Glover'da direk ordaki karakterini oynamış gibi. Aksiyondan çok ilişkilerine yoğunlaşmış dizi. Bir haftada seyrettim bunu da sıkılmadan. 1 sezon daha çekerlerse seyrederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 Aceace, 6.05.2024 10:01 tarihinde dedi ki: Resmen buram buram püfür püfür harıl hurul Fallout spinoff filmi gibi olmuş. 9/10 Gizli içeriği göster Çölde random nuke denemeleri, absürtlükte çığır açan araba arızası, Novac tadında bir yerleşim, alien blaster, Intelligence 11 çocuklar, side questler... Abi izleyin izlettirin ilk yarım saat ha başladı ha başlıycak diye bekledim,sonra inci tanelerini açtım aksiyon olsun diye.izleyebilene helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 (düzenlendi) Netflix'ten izledim. Güldürdü arada tabii ama ilki daha iyiydi. Çok fazla karakter var, çoğu figüran gibi takıldı. Daha dengeliydi ilk filmde. Espriler, sahneler hep gerekenden biraz daha uzun gibi filmde. Hep gereksiz uzun bağrışmaları birbirlerine. Spoiler bu şarkı 10/10 ama sdf Mayıs 8, 2024 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 miyaw33, 08.05.2024 20:22 tarihinde dedi ki: ilk yarım saat ha başladı ha başlıycak diye bekledim,sonra inci tanelerini açtım aksiyon olsun diye.izleyebilene helal olsun Aynı noktadayım. Hiç gitmiyor gibi gelip bırakmıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 miyaw33, 08.05.2024 20:22 tarihinde dedi ki: ilk yarım saat ha başladı ha başlıycak diye bekledim,sonra inci tanelerini açtım aksiyon olsun diye.izleyebilene helal olsun Ya evet kabul ediyorum ilk 10 dakikası ne diyonuz olm siz gibi başlıyo. Yarım saat falan değil şimdi. İnci taneleri izleyen adama film önerisinde nasıl bulunabilirim ki zaten.... 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Abi film o kadar akmıyor ki can sıkıntısından dilber açtım evde .Birkaç günde bir 10-15 dk izleyerek bir hafta gibi makul sürede izlenebilir gibi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 The Silent Sea - Netflix 7/10 Kore bilim kurgu dizisi. izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Argylle'dan sonra gene dandik birsey beklerken.. 8, hatta 9/10, cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 Norak, 11.05.2024 22:47 tarihinde dedi ki: Argylle'dan sonra gene dandik birsey beklerken.. 8, hatta 9/10, cok iyi iyi oldu bu yorum çünkü argylle'e 15 dakika katlanabildim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 A Man in Full - Netflix 6 bölümlük mini seri. Hikayede bir şeyler oluyor ama olmuyor. Fakat bir şekilde akıyor. Netflix son zamanlarda güzel işler yapmaya başlamış. Bence onlardan biri de bu. Kimler Geldi Kimler Geçti - Netflix Hanım seviyor bu tip dizileri diye izledim. Yukarıdaki tezimi anında çürütüyor haha Kurgusu güzel sadece. gerisi klişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 a man in fullu izledim , bi suru zengin adamin zengin adamliklar yapmasi, bi yandan highly unplausable seyler oluyor fln, turk dizisi izliyormusum gibi hissettirdi, turk dizisi yavasligi temposuzlugu yok ama andavallik ayni seviyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar