BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 bol antalya sahneli, karmaşık olmayan yegane guy ritchie filmi. eğlenceli diye 7/10. Aynı gün iki aubrey plaza filmi fena olmadı. film vasat. 5/10 tek ismine atıf olan sahne güzeldi. yani anlık komik filan da çok baydı bu sezon. zor bitirdim. kinayeler, espriler belli yerlerde güzel geliyor o kadar. Orlando bloom dizi boyunca bu tipte, komedi. 2. sezon bayık başladı fena bitmedi ama vasat dizi maalesef ki. umarım bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 8/10 Cidden manyaklık dizide olanlar. Beyonce hayranlığı yüzünden manyakça düşünüp, manyakça şeyler yapan bir kızın hikayesi. Gerçek hikaye. 35 dk bölümler, yapımcısı Donald Glover. ambiansı filan da güzel baya. sıkmadan akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Gaslight'tan sonra 2. elseworld animasyonu sanirsam, gaslight'tan daha guzel olmus bu sefer. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 BiTcH_oFBaT, 28.03.2023 04:25 tarihinde dedi ki: 8/10 Cidden manyaklık dizide olanlar. Beyonce hayranlığı yüzünden manyakça düşünüp, manyakça şeyler yapan bir kızın hikayesi. Gerçek hikaye. 35 dk bölümler, yapımcısı Donald Glover. ambiansı filan da güzel baya. sıkmadan akıyor. Gercek hikaye degil tam olarak. Cesitli olaylardan uyarlama/esinlenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 güzel filmdi beğendim. amerikan sağlık sisteminin çok pahalı olduğunu anlatan bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 yanlış afiş koydun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 yoo doğru Spoiler daha filmin ilk dakikalarında aman ambulans çağırma, binlerce dolar masraf diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 ambulanslar hep ozel sirket, ambulansi ayri, yakit/gittigi mesafeyi ayri oduyorsun sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 @sardalyanın ütopyası işte hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 (düzenlendi) sigorta yaptirmiyorlarsa kimin sucu? bir sey kullaniyorsam parasini oderim bundan daha onurlu serefli bir davranis var mi? sen devlete vergi ver guzelim hastaneleri kapatip rantsal sehir hastaneleri yaptirsin, halbuki parasini ver isini duzgun yapan hastane/doktora para kazandir kral sen ol yani amerikada paran yoksa herhangi bir hastaneye gittiginde gogsum agriyor dediginde bakmak zorundalar, sonrasinda da bir mektup yaziyorsun ve tum borclarin siliniyor. kimse olmuyor veya tedavi reddedilmiyor veya borctan dolayi hapse giremiyorsun Mart 29, 2023 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 (düzenlendi) He evet mektup yaziyorsun siliyorlar. Anlat. 66.5 percent of all bankruptcies were tied to medical issues. An estimated 530,000 families turn to bankruptcy each year because of medical issues and bills, the research found. https://www.cnbc.com/amp/2019/02/11/this-is-the-real-reason-most-americans-file-for-bankruptcy.html Mart 29, 2023 DoruK tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 o dediginiz sanirim sadece geliri cok cok az, sigorta yapamayan kisiler icin (25-30k alti) ve belirli non-profit hastanelerde oluyor, bagis vs toplanan bir havuzdan odeniyor yada buyuk kismini silip ufak bir miktar odetiyorlar taksitli, financial assistance policy (fap) mi ne oyle birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Arkadaşlar adamın hastaneye gidip iyileşmek istediğini nerden çıkardınız peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 sardalya, 29.03.2023 08:48 tarihinde dedi ki: sonrasinda da bir mektup yaziyorsun ve tum borclarin siliniyor. kimse olmuyor veya tedavi reddedilmiyor veya borctan dolayi hapse giremiyorsun Lol, lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 BiTcH_oFBaT, 30.03.2023 09:42 tarihinde dedi ki: Arkadaşlar adamın hastaneye gidip iyileşmek istediğini nerden çıkardınız peki? ocean hergelesi edgy şaka yaptı oradan çıktı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 (düzenlendi) DoruK, 29.03.2023 15:50 tarihinde dedi ki: He evet mektup yaziyorsun siliyorlar. Anlat. 66.5 percent of all bankruptcies were tied to medical issues. An estimated 530,000 families turn to bankruptcy each year because of medical issues and bills, the research found. https://www.cnbc.com/amp/2019/02/11/this-is-the-real-reason-most-americans-file-for-bankruptcy.html bankrupt olamazsin demedim, olemezsin veya hapse giremezsin dedim senin paran isin varsa sigorta yaptirmiyorsan yani bu carka katkida bulunmuyorsan isin dustugunde de baskalarinin kurdugu sistem senden x para istiyor diye evil olmaz benim dunya gorusumde gayet adil duruyor, sizce adil durmuyorsa ornegin amerika'da yasamazsiniz olur biter dunyada farkli politika uygulayan yeterince ulke var neyse ki niye bugun ne seyrettinizde konusuyoruz bunu Mart 31, 2023 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 (düzenlendi) Bir sey seyretmedim. Yillardir burada yasiyorum da bu konudaki cahillik rahatsiz ediyor beni. Olan sistemin adilligin yanindan gecer bir tarafi yok, sistemi savunan 0.1% icinde degilse ya cahildir ya da bu konudan pay aldigini saniyordur. Problem tek bir yerde de degil. Hastaneler 50 dolara malolacak ziyarete 50 kalem ekleyip 10k fiyat cekiyor. Sigorta var kurtuldum diye de bir sey yok. Sigorta sirketleri kar edebilmek icin claimlere bakmadan reddediyor, telefon acip minimum 1 saat bekleyip sonra hat dusunce cebinden odedigin parayi almak icin ugrasiyorsun. Ote yandan aylik primi $800dan baslayan sigortalarin ucuzunu odeyebilen aliyor, fakat yilda cebinden ekstra 8-9k cikabiliyor o “ucuz” planlarin copay’leri yuzunden. Doktorunun istedigi operasyonu sigortanin elemani gereksiz bulabiliyor, genetik hastaligin cikarsa 3 ayda bir 10k tutacak rehabilitasyonu tamamen cebinden karsilaman gerekebiliyor. Arada dava acilirsa da hakki alinan adam yillarini mahkemede geciriyor, avukatlar bu arada cebini dolduruyor. Ya sev ya terket konsepti de baya AKPci kafa olmus. Mart 31, 2023 DoruK tarafından düzenlendi 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Defalarca okudum ama amerikada kötü olan neymiş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 saglik sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 ulan ne entrika dönmüş, sonda biraz abartıydı ama tetris'in dünyaya açılışını (kaçışını) social network'ün sovyetler dönemi casusluk temasıyla harmanlanmış şekliyle aktarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Tetris seyrettim bende şimdi. Güzeldi bence de. Taron Egerton her rolde gidiyor. Evet sonda araba kovalamacası filan abartıydı da genel olarak gerçeğe yakın yapmışlar. Gerçek versiyonun merak eden varsa bu belgeseli seyredin. Güzel anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 miyamoto yoktu heralde filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2023 Çtırından aksiyon filmi, alkol eşliğinde-arkadaşlarla vs izlenebilir çokta kötü değil. Tabi nerede o eski guy ritchie filmleri ahey ahey sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2023 tema güzel ama hikaye içime sinmedi. felsefesi var. 8/10 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 (düzenlendi) 7/10 en azından sıkmadan aksiyon filmi izletiyor da bazı sahnelerdeki mantıksızlık süperdi. Sinemada izlenecek filmmiş ama çok net. Muhtemelen çok güzel olurmuş. 6/10 kadro için izleyelim dedik. 6 bölümlük mini seri. ajanlı majanlı dizi sevenler için ideal. 3. sezonun sonu hüzünlü malum sebepten dolayı. dizinin devam etmemesi gerekiyor bence bu saatten sonra ama muhtemelen cılkı çıkarılacak. genel olarak en vasat sezonu buydu sanki. bi o tarafa bi bu tarafa devamlı kanan mafya patronları mı olur... Nisan 3, 2023 BiTcH_oFBaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar