Seru Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 valla ben izledim hafta takip ederek 5 bolum. kotu gayet. hicbisey bulamamislar genis cekim sehirdeki heykelleri gosteriyolar sehirler futuristik gozuksun diye. hikaye cok tahmin edilebilir ve tekduze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 ben üçüncü bölümde bıraktım iyi dayanmışsın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 golda güveniyorum ben izlemicem. 2-3 sezon sonra iyi çıkarsa oturur bingeleriz ne yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 ben de gold ile benzer fikirdeyim. 3-4 bölüm izledim. tam ilgi çekecek gibi oluyor, bi gülme geliyor sonra. yok yani oturmayan bi şeyler var. oyunculuklar sırıtıyor biraz sanki. başroldeki küçümeni de severim aslında "büyük oyuncu olcak bu" diyodum ufakken gdhfnbb ama olduramadım yani buradaki role. Herkes yine fazla havalı. Bıkkınlık geldi bana bu sıradan insan gibi gözüken ama aşırı güzel, aşırı yakışıklı ve süper havalı karakter modelinden. hani sinema camiasının "devlet memuru olabilirsiniz ama süper kahraman olmanıza engel değil bu, yeter ki hayatınızdan isyan etmeyin, ameleliğe devam bak siz de böyle olabilirsiniz" sübliminali midir nedir ki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Ben tamamını izledim. Xenonun yukarıda yazdıklarına ek, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bölümler geliyor. sirf kız yüzünden izledim sonuna kadar ama tam bir yaptık oldu dizisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 (düzenlendi) Slow horses 2. Sezon. Nefis, 3. Sezonda yolda. Go on, C'mon, fuck off. Ocak 5, 2023 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2023 Dizi 3. sezonu ile final yaptı. Bu sezon bir öncekinden çok daha iyiydi. Karakterlerin yolda değişimi filan güzel yapılmış. Lyra bazen bayar gibi oldu ama çabuk toparladılar. ya emeklilik yaşlarında bile hala neler ya dasja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2023 the fly (1986) sonda toparlandi, daha da iyi bitebilirdi ama kotu ilk yaridan sonra izletti. the sting (1973) netflixe gelmis izledim sonunda. kumpas cok iyiydi, baslayana kadar hikayeyi gecistirmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2023 The Pale Blue Eye 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2023 https://www.imdb.com/title/tt15482370/ Sagasu 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 kafalar çok iyi. baya iyi film. baydı ara ara. ya da artık dönem polisiyeleri sarmıyor bilemedim. sonunu güzel bağlamışlar o ayrı. ilk sezondan daha çok sardı. belki daha az bildiğimiz konu olmasından olabilir. 3. sezona başlarken gerek var mıydı diye düşündüm. Konuyu tamamen kapatmak ve diziye nokta koymak için fena değil olmamış. Devamı gelmeyecek bilin demek için yapılmış sanki. 2. sezonda da bitebilirdi. Yine de gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 On 06.01.2023 at 22:21, Scalanova dedi ki: The Pale Blue Eye 7 kitabı tabi ki okumadım ama film kitap tadını güzel veriyor, uyarlama iyi olmuş gibi. görsellik ve film boyunca pale blue soğuk palet çok hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 @goldbären sagasu! bunu da izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 ya mysteryden çok drama vardır diye düşündüm japon dinginliğinde, bi elim gitmedi. gitmeli mi? @Scalanova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 sikaryo 1-2 izledim. çarpıcı sahneleri vardı, benicio del toro süperdi. tarzım ya da ilgim olmayan bi konuda bile izletti. Spoiler ikinci filmdeki allaakbar bombacılarının sahnesi çarpıcıydı baya, çok gerçekçi çekmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 Guney kore seri katil hikayesi gibi, baya iyisinden. Caddede bir sahne cok hos vs dogal bisikletli dedeler vb. 9 verdim ama 10 da olur yani cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 (düzenlendi) gk seri katil dediğin memories of murderer gibi bir şeyse izlerim. @Scalanova Ocak 9, 2023 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 Spoiler olur cevabim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 2 saat önce, sylvanas dedi ki: sikaryo 1-2 izledim. çarpıcı sahneleri vardı, benicio del toro süperdi. tarzım ya da ilgim olmayan bi konuda bile izletti. Gizli içeriği göster ikinci filmdeki allaakbar bombacılarının sahnesi çarpıcıydı baya, çok gerçekçi çekmişler. sıkaryolar ne güzel filmler ya ikisi de. del toro+josh brolin.. godtier tagteam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 Blue velvet, 1986. Nope/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 (düzenlendi) ben de sevmemiştim ya fularımız kısa sanırım. sagasu yerine empty man 2020 izledim bugün, bence underrated, 7 veririm, jumpscare olmazsa sıkılan zekadaki korku tüketicisi beğenmemiş sanırım, sinematografi olsun konu olsun iyiydi. işte bi korku ne kadar iyi olabilirse. Ocak 9, 2023 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 Oyunculuklar çok kotu velvette.. zamana yenik düşmüş oyuncular.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Sezon 2 - hadi sezon 1'i anladık da sezon 2 de olay iyice kopmuş. Yine her ülkeden insanların olduğu, bu sefer gemide oldukları bir macera. İlk sezondan daha komple ama konu uzamış gibi gibi geldi. Yine de 6 bölümlük bir dizi için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Berbattı ikinci sezon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Alien Resurection için en kötü Alien filmi demiştim ama çok yanılmışım sdf AvP daha önce de seyrettim, her sahnesini hatırlıyordum zaten, ne iyi ne kötü film. Arada bi iki güzel sahne filan, sıkmadan bitti. Devam filmi Alien vs Predator: Requiem ise seyrettiğim en kötü Alien filmi oldu. Hatta 4 günde ancak yarısını seyrettim bıraktım. Benimde sınırım buymuş demek ki. Karakterler, aktörler, direction, sinematografi, aksiyon hepsi çok kötü. Hatta baktım bunun yönetmenleri sonra gidip Skyline'ı çekmiş, zaten ondan sonra da bir daha film çekememişler. Adamların kapasite bu kadarmış demek ki sdf Bu kadar boktanlığına rağmen filmde ki Predator konsepti hoşuma da gitti aslında. Öbür Predatorler başarısız olunca, dünyaya gemileri çakılınca gidip olayı düzelten "Fixer" Predator. Kanıtları yok edip, Alienları halledip çekip gitmesi, öbür filmlerde ki Predatorlere göre en başarılı yautja yapıyor kendisini. Düzgün bi filmde kullansalardı işte keşke konsepti. Prometheus'u sinemada seyretmiştim, yine hatırlaya hatırlaya seyrettim bütün sahneleri. Karakterler ne kadar geri zekalı hareketler yapsalarda, Ridley Scott filmi olduğu için görüntüler taşıyor filmi. Sıkmadan bitti. Alien: Covenant ise ilk defa seyrettim. Prometheus'un her şeyini ikiye katlamışlar gibiydi. Daha da geri zekalı karakterler, daha güzel görseller, daha çok sosyopat android Fassbender. Bazı yerleri komedi filmi gibiydi, o kadar aptalca davranışlar sergiledi ki bütün crew. Bi de Prometheus'un sonuyla bunu olabilecek en kötü şekilde bağlamışlar. Shaw'ı böyle harcamaları hiç hoşuma gitmedi, soğuttu filmden. David'de böyle mastermind şeklinde takılıyor da, çevresindekiler böyle aptal olunca çok da etkilemiyor sdf. Sonuçta Xenomorph origin görmemiz şart mıydı? Gereksiz olmuş genel olarak hikaye. 2 filmde de cevaplanmasına gerek olmayan soruları cevaplamaya uğraşıyor Ridley bence. Alien da ki Space Jockey, ne olduğunu bilmediğimiz bir şey olarak kalsa daha iyiydi. Başka film kalmadı seyredecek. Alien Isolation oynamak da yemiyor, fazla korkunç geliyor. O yüzden Alien maceram burda biter sdf. Predatorleri ve The Thing'i(bunu hiç seyretmedim önceden) de seyredicem şimdi hazır klasik sci fi canavarlara sarmışken. Bide bide çıktığından beri Prometheus'la ne kadar dalga geçildi, gemi çakılırken dümdüz koşarak kaçıyorlar niye sağ sola koşmadılar diye. Bu son seyredişimde fark ettim gayet de kenara dönüp kaçıyorlar da yine de kurtulamıyorlarmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar