kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 https://www.imdb.com/title/tt19896784/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 trt diye önce akpartisi güzellemesi yapılıyor sandım da devleti, hükümeti/leri konuşmadan etkin pişmanların dilinden fetö yapısını anlatıyor. Az çok hepimizin bildiği konular tabii; çocuğu takip et, çalıştır, yerleştir falan ama detaylı anlatınca epey şaşırdığım noktalar oldu. İnanılmaz detaylı çalışmışlar. Youtube'dan izliyorum her bölüm 40-45dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Dominion bitti şimdi ama sanki hiç bitmicekmiş gibiydi. Çok kötü film. Fallen Kingdom'dan daha salakça ve kötü bi hikaye yapmayı başarmışlar, bravo gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 On 06.08.2022 at 14:12, goldbären dedi ki: Fena değil ama 8lik bir mucize göremiyorum. Film basit duruyor gibi gelebilir ama setler falan meşakkatli aslında, güzel çekilmiş. En sevdiğim masallardan, beyaz adam geliyor ve boş inanışlı, sistematik olmayan çekirge ırkı felaketten kurtarıyor bunun belgeseli vardi the rescue onu izledim, mevzu fena. filmi henuz izlemedim ama hakkaten beyaz adam kurtariyor cekirgeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 öyle abi yalan yok severim beyaz adamın çekirge kurtarmasını sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 (düzenlendi) Vengeance (2022) 6,5 daha yüksek değil. filmsizlikte izledik... "kız filmi" ama "erkek versiyonu" // alakası olmasa da bazı benzerlikler-nüanslar 'almost famous' anımsattırıyor. Ağustos 18, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 off çok keyifle izledim, hele ki son bölümü hahahahaha vurup geçip bunları ucl dışına attığımız o anları izlemek hele bu arada diğer all or nothinglerden daha farklı Arteta belgeseli olmuş. Auba olayını üstü kapalı sadece Arteta gözünden anlatmışlar. Bazı oyuncuları hemen es geçmişler filan. biraz fabrikasyona dönünce üstün körü olmaya başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Nope (2022) 7,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 (düzenlendi) https://www.imdb.com/title/tt14500584/ Beyond the Infinite Two Minutes Nasil cekmislerse artik, one shot, zaman dongusu, time travel vs.. Begendim Ağustos 30, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 The offer dun bir oturusta yuttum, godfather’a yakisan bir sey olmus, cok begendim. 10 bilmem kacinci kez izlemek icin 82gb lik versiyon indirdim bambaska bir gozle izlerim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 olayın derinliklerinden çok aşka odaklanmışlar. güzel konu aslında ama yani bu kadar aşkı göze sokmasalar olurmuş. 6/10 biraz eh başladı ama fena değil. yeni taşındıkları evden karşıda oturan kişileri dikizleyen bir çifti anlatıyor. sonrasında olaylar olaylar. 6.5/10 bu kadar iyi beklemiyordum. tabi ki klişe dolu ama güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Fall https://www.imdb.com/title/tt15325794/ Bir direk iki kiz.. Yeter. 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 On 05.09.2022 at 07:50, Scalanova dedi ki: The offer dun bir oturusta yuttum, godfather’a yakisan bir sey olmus, cok begendim. 10 bilmem kacinci kez izlemek icin 82gb lik versiyon indirdim bambaska bir gozle izlerim simdi. Godfatheri izledim , diziye yakismadigini gordum zamanin aci gercegi, degisim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 bu dediğin sipeysin "atatürk de hiç woke değildi" demesi gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 6 saat önce, Scalanova dedi ki: Fall https://www.imdb.com/title/tt15325794/ Bir direk iki kiz.. Yeter. 8 Fragmandan tüm filmi seyretmis olduk, 5/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 @goldbären imdb puanimi degistirmedim canim ama 10 bolumu izlemek filmi izlemekten daha cok keyif verdi ne diyim zamaninda degerlendirmek gerekiyor herseyi. Degisiyor zevklerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 9 saat önce, neutrino dedi ki: Fragmandan tüm filmi seyretmis olduk, 5/10. gecen ben de seyrettim de 20 - 25 dakikalik kisa film olmaliymis, bosuna uzun metraj yapmislar. 20 dakika da seyrediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 8/10 Jordan Peele, Jaws ve Tremors'a özenmiş. Beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2022 Apple+'ın 6 bölümlük mini serisi. Gerçek bir hikayeden uyarlama. Sağdaki abimiz bir şekilde hapse giriyor ve soldaki tipten işlediği cinayetler hakkında bilgi alması isteniyor. Yani diziye 3. bölümde filan konsantre olabilidik. Başı biraz sıkıcı mı diyim ağır mı diyim bilemedim. Ya da biz modumuzda değildik Fena dizi değil. yoklukta izlenir. Pazar sabahı sinema kuşağı. Böyle düşününce ve böyle bir anda izleyince eğlenceli. Ötesine geçemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2022 Yani dizi devam etmeli mi emin değilim. İlk 2-3 bölüm çok baydı, sonradan absürdlüklerin de güzelliği ile açıldı. Bu sondan sonra hala devam edecek gözüküyor. Artık bayma seviyesine geliyor. Özellikle yeni adı ile Victor'un cinsiyet değişimi duygusal geçişleri filan... Yine en iyi karakterler Klaus ve No. 5. İşin içinde onlar olurken keyifli oluyor. Birbirinden farklı 6 spinoff hikayesi. Yani meh... Belli bir hikayeye bağlı olmayınca pek keyifli olmuyor gibi. En iyisi Alpha'nın nasıl alpha olduğu bölüm. Yani o ekibe nasıl katıldığı ve kızının üzerindeki baskıyı nasıl oluşturduğu bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 3k longing tatlıydı ya hele türq olunca oryantalizm tatlı geldi. stringer bellin türkçe konuşmaya çalıştığı yerler güldürdü sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 (düzenlendi) ne güzel sümük gibi yapıştırıyorlardı iti yere.. omarrr Eylül 16, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Temsili Uc H*rfli; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 S5. Artık baydı tabi. klişe şov. reyting alıyor diye devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar