senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Sen anlat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=30lGrarz3MQ Hulk durumu açıklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 senko said: senko said: birazdan thor ragranrok izleyecem de o kadar önyargılıyım ki muhtemleen beğenmiyecem. düşmüş hdfilmcehennmi'ne sdf 5/10 film o da sadece görsel efektlerin ve 80ler döneminin retro havası hatrına ve de hadi klişerle dalga geçelim temasının güzel yerlerde kullanılmasına. hikayeyi 5 yaşındaki cocuğa okusan siktir çeker, zaten filmde herşey o kadar ardı ardına oluyor ki gülmeye başladım bir süre sonra. cadı ablayı arka sokaklar dizisindeki bi kıza versen daha iyi çevirirmiş. Bruce'u kim oynuyordu unuttum elemanın ismini de, 300milyon dolarlık filmin cast'ine nası girebiliyor hayret açıkcası. adamlar tanırıyız biz allahız diye gezip şok silahı yiyince azer bülbül moduna giriyorlar Abilerimiz tanrı değiller. Yarı tanrılar. Cadı abla diye anılan kişi olan Hela'yı Cate Blanchet canlandırmıştır. Gayette iyi iş çıkarmıştır. Bruce oynayan kişi Mark Rufallo ilk defa Bruce'u canlandırmıyor. Hikayeyi 5 yaşında ki çocuğa okutsan anlamayabilir. Belki de o yüzden siktiri çeker. DC fanımıyız acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 senko mark ruffalo hariç aşırı haksızsın ya. güzel film o baya. serinin en orjinal filmi bence. çerez mi yemeyi unuttun filmin yanında naptın. ama mark ruffalo hakkaten kötü oynuyordu ya o benim de dikkatimi çekti şaşırdım. belki de komedi unsuru beceremiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Cadinin yapmacikligi mimikleri cok basarisizdi valla, orta sinif disney filmi oyunculugu resmen. Hikayede anlasilmayacak bisi yok, herseyin saniyesi saniyesine ard arda gelmesi filmden de kopariyor insani. Seyredilmeyecek film degil bu arada yanlis anlasilmasin vakit geçirmek icin fena degil, ama bunun disinda da hicbir sey degil film. Dc filmleri marvelden bir gomlek daha kotu oluyor bu arada Nolan in batman 3lemesini ve watchmen i cikarirsak. Watchmen dc mi emin degilim gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Thor tanri bu arada yari tanri degil. Odinin de hela diye bi kizi yok. Baya gotunden sallamis marvel yani. Hos bir tutarlilik beklemeden izliyorsun zaten de yine de rahatsiz ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 ahhh olm sus artik tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Ahahha Sizlerde bırakın olm vasat film ovmeyi yaziktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 oven yok ki, gelip cahil cahil seyler yazmissin asdf, ve devam ediyosun yazmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Tamam lan Dondum ders calismaya Haftaya final var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 umarim kalirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 ashufahusfuhas yarısını yapsam geçiom ya kalmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mitolojiye tanrı sokuşturmuş marvel bariz, çarpılcaklar. "‘Hel’ tanrıçasından esinlenen bir karakter olan Hela, 1964 yılında Stan Lee ve Jack Kirby’nin eseri olarak karşımıza çıkıyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Senko hakli, filmden caciga salata olmaz. Kate in oyunculugu disinda soyledigin herseye katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 https://cdn1.thr.com/sites/default/files/imagecache/NFE_portrait/2016/10/valerian_and_the_city_of_a_thousand_planets_key_art_poster.jpg 5/10 "Yolculukta izlenecek filmler" listemden devam ediyorum. Çok güzel olup da küçük ekranda piç edilmeyecek filmler olmasın, çok rezil filmler işkence yapmasın, orta karar çerezlik filmler olsun derdindeyim yolculukta. Kurgu potansyeli gayet yüksekmiş, zaten kitaptan mı çizgiromandan mı ne çevirmeymiş, efektler çok iyi, oyunculuk kötü, senaryo yazımı rezaletin daniskası. Senaryoda hem hikaye bütünlüğü, hem karakter gelişimleri baltalama üstüne baltalama olduğu gibi o diyalogları yazan her kimse bir daha hayat boyu Hollywood'a turist olarak bile girmesi yasaklanmalı. Arkadaş o efektlere milyonlar harcarken 2 kuruş da senariste harcasaydınız keşke, nasıl kıydınız da bu kadar yeteneksiz senaristi böyle çuvalla paralık projeye koydunuz... Oysa çıtır çerezlik gayet güzel bir film, hatta film serisi çıkabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Ama cara cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 O güzel de baştaki bikinili sahneleri falan bayağı kesmişti THY sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 dev hizmet o zaman NSFW http://www.youtube.com/watch?v=4dMHkghm56Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 abi yolculuk da olsa yanlış seçimler yapıyorsun. hele o clint eastwoodun oğlunun olduğu çakma fastenfurios ne sdfsfds. bak ben thy uçuşunda bunları izledim, kusurlu filmler ama hiç değilse adam gibi vakit geçirtiyor, zorla izlediğin için de biraz üzerine düşündürüyor daha bir dikkat ediyorsun filme. http://www.imdb.com/title/tt3416532/ http://www.imdb.com/title/tt4682786/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 monster calls güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMjE2NDkxNTY2M15BMl5BanBnXkFtZTgwMDc2NzE0MTI@._V1_SY1000_CR0,0,648,1000_AL_.jpg uncharted'i cikarip oynayasim geldi. 7/10. yalniz reis'in uzun boylu olmasindan midir nedir, bazi dovus sahnelerinde hareketleri cok kalas kaliyor. bir jackie chan ya da olmadi jason statham cevikligi yok gibi. 3'u gelsede izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BNTljMTEwMGUtYzUyMi00Y2U4LTk3ZDItYWRlNTA5NjkyMjU1XkEyXkFqcGdeQXVyNTA4NzY1MzY@._V1_SY1000_CR0,0,679,1000_AL_.jpg 8/10 filmin sonuna dogru hatirladim izlemis oldugumu, tekrar izlemek bile guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 reyou said: yalniz reis'in uzun boylu olmasindan midir nedir, bazi dovus sahnelerinde hareketleri cok kalas kaliyor. bir jackie chan ya da olmadi jason statham cevikligi yok gibi. 3'u gelsede izlesek. Adam 50 yaşında, normal. Üstelik dövüş sporu geçmişi de yok, film bazlı son anda çalıştığı kadarıyla. Yine de bence gayet iyi performans göstermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 goldbären said: abi yolculuk da olsa yanlış seçimler yapıyorsun. hele o clint eastwoodun oğlunun olduğu çakma fastenfurios ne sdfsfds. bak ben thy uçuşunda bunları izledim, kusurlu filmler ama hiç değilse adam gibi vakit geçirtiyor, zorla izlediğin için de biraz üzerine düşündürüyor daha bir dikkat ediyorsun filme. http://www.imdb.com/title/tt3416532/ http://www.imdb.com/title/tt4682786/ Abi bunlar yolculukta çok baymaz mı? Daha hızlı tempo bir şeyler aradım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 valerian falan izleyince baymadı mı abi sanki, ya da öbür film adını bile unuttum. çok kalitesiz aksiyondansa ortalama dram daha iyi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar