Nergal69 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 iyi film ama 2 saat 25 dakika nedir abi? sinemada izlesem muhtemelen çıkardım. atmosferi güzel yaratmışlar ama bazı sahneler gerçekten uzun ve gereksiz. bi de "kötü adamlardan olan" elemanın üstünde türkiye bayrağı olması sanki sübliminal mesaj olmuş:) 7 ama uzunluğundan ötürü 6/10 http://media.sinematurk.com/film/0/e9/edc9cdaf0b4b/1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Conjuring 2 Yine cok iyi. Hatta ilk filmden daha iyi. En sonda da gercek olaylarda yasanmis videolardan devam etmisler Bizimkiler izleyip ders alsin korku/gerilim filmi nasil olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 http://www.movieposterdb.com/img/posters/14_11/2015/3480796/m_3480796_1bd62aa1.jpg vice (2015) filmin %60'ları cıvarında filmi kapatıp yatmanın daha keyifli olacağına karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Polis akademisi 1-7 arası baktım şu geçtiğimiz 2-3 günde. Bugün 3-4-5-7 baktım. Evet 4 film birden. Hoş bir nostalji oldu. Keşke devamı gelseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 baktın mı öyle? izlemedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Çekil git ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 güzeldi film biraz daha depresif yapabilirlerdi ama olsun 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjIxOTIzMTM5OF5BMl5BanBnXkFtZTgwNDIxNTA1NzE@._V1_SY1000_CR0,0,640,1000_AL_.jpg komedi diye açtım romantikli savaş zamanı filmi çıktı ama beğendim 7.5/10 Martin Freeman piç iskoç freelancer fotocuyu güzel oynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 tatlısu filmi. hiç savaş vuruculuğu yok. ılık ılık kız tribi filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 savaş filmi deği lzaten savaş zamanı filmi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 goldbären said: tatlısu filmi. hiç savaş vuruculuğu yok. ılık ılık kız tribi filmi. dedi sanat filmi önerilince ya sıkılırım ben diyen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 madmax beğenmeyenlerin hala niye mesaj atma yetkisi var vizyona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 sinema zevkim motor sesinden daha yüksek çünkü fast and furious hayranlarının anlamasını beklemem WRUUUUM DIŞ DIŞ DIŞ HIIIIIN HINN HINN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Madmaxi beğenmenin nesi önemli lan ahahhah Allam sinema nelere kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 madmaxe vrın vrın dış dış diyen adam marvel dc topiklerinde sabah akşam teori üretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Madmax gerçekten leş bir film ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 madmax iyidi.şişman kardeşime katılıyorum. ama bi leon değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Yönetmen patlama çatlamayı gerçek yapmış diye filme hype yaptınız hepsi bu. Abartmayın artık aylar geçti üstünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 şu yukarda da emma'ya bi afiş yapmışlar görmesek kadın sanacaz mahmut kılıklıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 şu yukarda da emma'ya bi afiş yapmışlar görmesek kadın sanacaz mahmut kılıklıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 gece sineması olayı devam ediyor mu hala, istanbul da bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 madmax baya baya süper bir filmdi abi yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 madmax'e laf atanları dövüp öldürmüştük zaten, brit healerda reslenip geri köprüye gelmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Görevimiz Tehlike serisini aksiyon olarak fena bulmam. Bir süre sonra hatırlamıyorsun ama izlerken eğlendiriyor. Ama bu son filmi hiç beğenmedim hatta baya sıkıldım izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 http://www.lehartheater.at/user/images/captain-america-3_de.jpg capitan america : bubama kim vurdu Filmin özeti https://www.youtube.com/watch?v=GOWkxQWXzKo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar