yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Neden 30 abi ? niye 20 değil, 47 değil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Forumda yeterince sizofren yokmus gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 456 123 yapmak daha mantıklı. 123'ten başlayıp 456'ya geçince teknolojik olarak insanlar soğuyor. 789 bittikten sonra abrams 456'yı yeniden çekecek, o zaman 123456789 olur da şimdi 456123 olmalı. Bir de önce olayları görüp sonra başında ne olmuşa gitmek eğlenceli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 4 5 6 reboot edilmediği sürece izlemem. ha dünyayı kurtaran adamın oğlu ha 4 5 6 star wars. bi kere mantığa aykırı aslında. lan o dönemde bi tane adam çıkmadımı lan bu ne lan böyle efektmi olur kapat gidelim dayıoğlu diyip çekimi durdurucak. hani bi çıkan olmadımı ulan bundan 50 sene sonra kralını yaparlar gömün kenara senaryoyu dicek bi delikanlı. sığırlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 tüm bilimkurgu filmlerini 2010 yılından sonra çekmek üzere kaldıracaklarmış aslında da işte salaklık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Fransuxa said: 4 5 6 reboot edilmediği sürece izlemem. ha dünyayı kurtaran adamın oğlu ha 4 5 6 star wars. bi kere mantığa aykırı aslında. lan o dönemde bi tane adam çıkmadımı lan bu ne lan böyle efektmi olur kapat gidelim dayıoğlu diyip çekimi durdurucak. hani bi çıkan olmadımı ulan bundan 50 sene sonra kralını yaparlar gömün kenara senaryoyu dicek bi delikanlı. sığırlar ya. Bundan x sene sonra da bir çıkıp bunu yazabilir. Bu ne lan böyle efekt mi olur çıkmadı mı bi emmoğlu çekmeyin bunu diyecek? Gider marslıyı izlerim daha iyi. Şunu unutma bundan beşyüz yıl sonra insanlar 500 yıllık filmler izleyecekler. Star wars çekilmeseydi 78'de sence şimdi ÇAT diye episod 7 çıksaydı kaç kişi giderdi? Neyse yanlış konuda tartışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 di said: Forumda yeterince sizofren yokmus gibi... Bak sen beni banlayıp duruyorsun, sivilde karşıma çıkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Star Wars olmasaydi cogu science-fiction da olmazdi. Ki efektler o yillara gore basarili bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Tek uzuldugum sey de Darth Vader'in sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Peregrin said: Star Wars olmasaydi cogu science-fiction da olmazdi. Ki efektler o yillara gore basarili bence. Yav he tabi olmazdi he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 8/10 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQwMDY0MTA4MF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzI3MDgxOQ@@._V1_SX214_AL_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Fransuxa said: 4 5 6 reboot edilmediği sürece izlemem. ha dünyayı kurtaran adamın oğlu ha 4 5 6 star wars. bi kere mantığa aykırı aslında. lan o dönemde bi tane adam çıkmadımı lan bu ne lan böyle efektmi olur kapat gidelim dayıoğlu diyip çekimi durdurucak. hani bi çıkan olmadımı ulan bundan 50 sene sonra kralını yaparlar gömün kenara senaryoyu dicek bi delikanlı. sığırlar ya. abi ben de tam tersi ya 1977 yılında nasıl yapmışlar lan bu filmi filan dedim iyi geldi nedense.sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 yildirimokur said: Marslıyı ben yarıda bıraktım. kanuni ve red'in yanında yerini aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 caps den de anlaşılacağı üzere türk dizisi terk. utanıyorum buraya yazmaya. hatun, eş, sevgili zoru ile gitmeyin bir şekilde sıyırın.ilkine de gitmiştim. vurmayın 10/3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 ilki gayet güzeldi, sorun sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 vivavale said: caps den de anlaşılacağı üzere türk dizisi terk. utanıyorum buraya yazmaya. hatun, eş, sevgili zoru ile gitmeyin bir şekilde sıyırın.ilkine de gitmiştim. vurmayın 10/3 Bunu izleyen adam medcezir finaldede ağlamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 10/3 10 ustunden 33 vermeye tekabul ediyo bu arada. Baya baya devreleri yanmis adamin filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 SW ye 2. postaya gidicektim eşim de ben biliyorum sen gösterime ilk girdiğinde gittin, bu filme gidicez dedi. ben de imridirsiniz dedim. sonrada bu haldeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 The revenant baktım da dvdscr var 720x350 px falan diyo 2.5gb lol. Popcornda falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 popcorn mu kaldi abi, yaraliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 abi dvdscr izleyip filmlere ahkam kesenler doluştu yine. ocak şubat ayları pleb turnusolü olarak geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 ama gold,dvdscr zaten filmlere ahkam kesilsin diye jürilere gönderiliyor? esas jüriye gönderilecekse niye 4k yollamıyorlar biz de öyle izlemiyoruz onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 fena film değil izlenir http://onlinefilm.co/uploads/film/2015/09/extinction-izle-398.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 http://www.craveonline.com/images/stories/2011/Film/The%20Way%20of%20the%20Gun.jpg güzel aksiyon filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 https://images.sterk.ch/movies/posters/normal_2x/uploads_2F1444811980501-sn2zk6j54h-fe7afec38fcffb36d552fc996c40c8a6_2Fburnt_poster.jpg?1444811985 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar