dasBock Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 çok iyi olmuş çok da iyi güzel olmuş taam mı? ilk defa sırf amerika kurtarmamış günü ve ilk defa Sean Bean oynadığı bi karakterde filmin sonunu görebilmiş sdfds http://i.ytimg.com/vi/Ue4PCI0NamI/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 20. dakikadan sonra kapattım. Gerçek kesit falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 the lobster 7.5/10 cok sayko olmus bayildim, kolin feril haric mukemmel, onun oyunculuk yapmasi da nasil yasaklanmadi hala hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Dogtoothu da seyredin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Trias said: 20. dakikadan sonra kapattım. Gerçek kesit falan değil. Ben 6.4 veririm ya fena film değildi. Ama 6.5 vermem çünkü evde oturup durdurmadan izlemenin sınırı o. Festivalde gelince izlendi ama vizyonda 6 lira falan olmadığı sürece izlenmez, evde de festival kafasına girmezsen izlenmez Gerçi bilemedim izlene de bilir evde esasen. Filmi tekrar bi düşündüm ve revize ediyorum puanımı, 6.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 @Drall film çok yapay/zorlama değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Ya çok kararsız kaldım ben de, filmi izleyeli baya oldu şu anki hislerim suç ve ceza üzerine değinilerinin hoşuma gittiği yönünde. Ama oyunculuk beni de acaip yormuştu diye hatırlıyorum filmde. Keşke izler izlemez yazsaymışım yorumumu En temizi hiç puan vermiyim asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Yeter be, birgün de bi şey seyretmeyin artık ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjMzMjIxOTIxMl5BMl5BanBnXkFtZTgwNTk4NDI0NjE@._V1_SX640_SY720_.jpg 9/10 son zamanlarda izledigim en etkileyici hikaye. olayin gercek olmasi ve karakterlerin gercek hayattakilere oldukca benzemesi apayri olmus. cekimler, muzik, atmosfer kusursuz. lan gecen hafta sinemada sansim varken izleseydim keske. soyle muziklere bayiliyorum zaten https://www.youtube.com/watch?v=XgzhkkM-TRs&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 rezalet bi film bu abi yaniltma insanlari igrenc oyunculuk, butunluksuz senaryo, anlamsiz, sevimsiz ve gerceginden uzak karakterler konuyla ilgiliysen bu filmde de katkisi bulunan David Breashears'in orjinal belgeselini tavsiye ederim su filmin degeri 3/10. o da imax falan ite kaka iste (david'in footage inin da imax i var denk gelirseniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 objektif notu 7/10 everestin. gideri var bence herturlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/2015/06/legend-poster-tom-hardy.jpg kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Oski said: rezalet bi film bu abi yaniltma insanlari igrenc oyunculuk, butunluksuz senaryo, anlamsiz, sevimsiz ve gerceginden uzak karakterler konuyla ilgiliysen bu filmde de katkisi bulunan David Breashears'in orjinal belgeselini tavsiye ederim su filmin degeri 3/10. o da imax falan ite kaka iste (david'in footage inin da imax i var denk gelirseniz) +1 Vaktim bosa gitmisti resmen. Hicbir hikayesi olmayan bi senaryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 8/10 abi çok iyi. senaryosu, oyunculuğu, çekimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 isimi bitirip izleyeyim, sagolasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 viktorya iyidir ya, alır sizi götürür gecenin körünün Berlin sokaklarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 nasıl one shot çekiyorlar ya anlamadım. 4:30'dan akşam 7'de kadar çekmişler lan filmi wtf. bi de kesilmemiş falan true one shot?! yarın geceye sakliyim bakalım victoria'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Sabaha karşı 4:30dan sabah 7ye* Diye hatırlıyorum ama tam emin de olamadım bak şimdi. Öyleydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 star wars'u nasıl izliyoruz 4 5 6 1 2 3 diye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Yılbaşı verimli geçiyor, marslı, casuslar köprüsü, hateful eight, will smithin filmi concussion sırada, ama önce notlar! :) https://sinefilinseyirdefteri.files.wordpress.com/2015/11/spectre-banner-3.jpg 7.0/10 Klasik Bond filmi ben beğendim. Ortalama bir not verdim. Beğenmediğim Bond filmleri Roger Moore'lardı onlar bile 5'in üzeridir. Pierce Brosnan'ı çok yakıştırırdım. Sean Connery bir klasik notlamam. Daniel'in sözleşme bitti sanırım, bakalım yeni paşa kim olacak. https://i.ytimg.com/vi/QRfj1VCg16Y/maxresdefault.jpg 8.6/10 Leo güzel oynamış, ha oscarı alır mı bilemiyorum, Para Avcısı'nda bence daha yakındı. Ama yardımcı erkek eğer bu filmden çıkarsa şaşırmam - Tom Hardy bence daha duygusal oynamış (baya şerefsiz :)). Çekimlere ve Tom'a notum bu, Leo bence ortalama oynamış. http://cdn2-www.comingsoon.net/assets/uploads/gallery/sicario_1/fin07_sicario_1sht_tsr_vf.jpg 6.7/10 Ortalama üzerine çıktı bende. Benicio babanın oyunculuğu güzel, kızımız çok sert, ama bence çekimler hepsinden başarılı, organizasyon da iyiydi, meksika tarafı özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 martian'a kendi kendime hype kasmıştım da hiç sarmadı beni ya, zor bitirdim. ki daha uzun olan interstellar'ı ayakta izlemiştim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 martian düşmüş yifye indirdim bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Marslıyı ben yarıda bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 kzpmaza said: star wars'u nasıl izliyoruz 4 5 6 1 2 3 diye mi ben cekim yilina gore izlemedim ilk basta. 1-2-3-4-5-6 izledim. sonra da 4-5-6-1-2-3 diye izledim. en guzeli 123456 bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 30 sene sonra, " Starwars'u hangi sırayla izliyoruz " sorusuna verilecek yanıt çok zor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar