Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

"İnanmadığımız bir penaltıydı, hem futbolcumuza kızdık zaten, o anda o kadar bağırdığı için. Buraya gelen rakipleri Beşiktaş duruşu ile yenmemiz lazım. Hakemler yanlış karar verdi, biz de burada ortak bir karar aldık. Biz hakkımızla yenmek istiyoruz, bizim zaten en büyük felsefemiz bu. Kimseyi ezerek puan almak istemiyoruz. Ben inanmadığım penaltıyı attırmak istemem.""">
"Yasin Sülün maç sonunda BJK TV'ye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

"İnanmadığımız bir penaltıydı, hem futbolcumuza kızdık zaten, o anda o kadar bağırdığı için. Buraya gelen rakipleri Beşiktaş duruşu ile yenmemiz lazım. Hakemler yanlış karar verdi, biz de burada ortak bir karar aldık. Biz hakkımızla yenmek istiyoruz, bizim zaten en büyük felsefemiz bu. Kimseyi ezerek puan almak istemiyoruz. Ben inanmadığım penaltıyı attırmak istemem."" said:

Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

Lan bir Sosa vardı ne oldu ona? Adam 1 mac oyanıp 4 mac sakat geçiriyor.

en son 1.5 ay sakatlandı işte, herif kariyeri boyunca sakatlık görmemiş buraya gelince hemen ayağını eline verdiler =( Şu holosko'nun bacağını görünce şaşırmamak lazım diyorum,

Mesaj tarihi:
said:
Molde, Martin Linnes ile olan sözleşmesini 3 yıl daha uzattı.

:(

Bunun yanında bonservis arttırma atağıdır büyük ihtimal, Linnes çünkü Ocak ayında %100 satılacak. Bu Beşiktaş olur ya da başkası olur ayrı konu ama yazın her istene 2-2.5 milyon euro fiyat çekerken Norveç şampiyonluğu ve kendisinin bireysel performansı o ligden bir adamın fiyatını başka türlü 2-3 ayda 2 katına çıkaramaz.

5 civarında parayı veren alır tahminen.
Mesaj tarihi:
Son Dakika.Linnes'in molde ile kontrat yenilemesinden sonra Beşiktaş Dinamo zagrebin Portekizli sağ beki Ivo Pinto'ya teklif götürdü @LigTV

Son Dakika...Veli kavlak için italya'nin Napoli takimi devreye girdi ve Veli Kavlak'a teklif götürdü. @LigTV

atakan kurt
Mesaj tarihi:
Yabancı sınırı kalksın kalkmasın Veli takımda durmalı, ha rotasyon oyuncusu olarak durmalı bence ama yerine daha iyisini bulacaklar mı vs...

Napoli'nin de isteği doğruymuş ama %90 orada da rotasyon oyuncusu olacak asdfsd
Mesaj tarihi:
Dalga geçtiniz de Bilic zaten Veli'yi öyle kullanmaya çalışıyor. Veli de esasen Avusturya da yılın futbolcusu seçildiğin sol açık oynuyordu ve ligin asist lideriydi asdfasd

Bu sene sistemde ön libero yok. Ortada oynayan iki oyuncunun da box to box oynamasını istiyor. Sadece Veli değil, Atiba da birkaç metre daha ileride konumlanıyor. Veli'nin yaratıcılığı vs. komik tabii ki ama ön liberodan birkaç metre ileri çıkartıldığını görebiliyoruz.

Geçen yıl 4-2-3-1 oynarken bu yıl 4-5-1'e çevirdi Bilic işte, şimdilik tutuyor gibi gözüküyor ama allah korusun Atiba - Veli'den birine bir şey olsun GG

4 haftalık puan kaybı serisi, nays
Mesaj tarihi:
nasıl ön libero yok. her daim biri ön libero. ayrıca box to box oynayabilecek adamlar değil ikisi de. of jones'a box to box oynar diyenler vardı adam 90 dakika tamamlayamıyordu ona benzemiş bu. değişimli oynayıp arada biri öne çıkınca box to box olmuyor onun adı. o kadar boxtan boxa sivok da gidiyor duran top oldu mu.

yapılabilecek en isabetli şey boyu daraltıp o adamlardan maksimum verim almak. veli zaten her maç 11k koşuyor. ama şu kayseri maçı gibi bir o yana bir bu yana depar olursa düzen piç olur.
Mesaj tarihi:
Ne kokosu abi ne alakası var? Veli dediğin adam avusturya wien'de sol açık ve forvet arkası oynuyordu. Velinho diyorlarmış adama orda , ama herif laktat testi şampiyonu olduğu için ortasahada savaşçı kimlik verdiler adama. transfer edilme sebebi ileri dönük ortasaha oyuncusu olması velinin.

Ben veli konusunda senelerdir kavga ediyorum insanlarla , veli şöyle veli böyle ; futboldan anlamadıkları için söylüyorum 1-2 şey susuyorum sonra. şimdi olduğu gibi..

veli > melo , selçuk , emre , topal , vb.
Mesaj tarihi:
mehmet topal defans konusunda melodan 1 veliden 2 tık üstte
hücum konusunda veliden 1 tık melodan 2 tık altta.

konu kapanabilir bilimsel verilerle konuştum.
  • Yeni Oluştur...