pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 2003 2009 2015(?) Hayırlı olsun şampiyonluk.
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 WaNTeD said: ben bu 4 lemelerden sonra beşiktaşlı mı olsam diyorum. aranıza alır mısınız ? alırız tabi :D
fizban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 yasin adam yetistiriyomus, aferin. u19 da olsa buyuk is bence. http://www.futbolarena.com/haber/besiktas/154808/besiktas-u19-haksiz-penalti.html
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Lan bir Sosa vardı ne oldu ona? Adam 1 mac oyanıp 4 mac sakat geçiriyor.
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 "İnanmadığımız bir penaltıydı, hem futbolcumuza kızdık zaten, o anda o kadar bağırdığı için. Buraya gelen rakipleri Beşiktaş duruşu ile yenmemiz lazım. Hakemler yanlış karar verdi, biz de burada ortak bir karar aldık. Biz hakkımızla yenmek istiyoruz, bizim zaten en büyük felsefemiz bu. Kimseyi ezerek puan almak istemiyoruz. Ben inanmadığım penaltıyı attırmak istemem."""> "Yasin Sülün maç sonunda BJK TV'ye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı. "İnanmadığımız bir penaltıydı, hem futbolcumuza kızdık zaten, o anda o kadar bağırdığı için. Buraya gelen rakipleri Beşiktaş duruşu ile yenmemiz lazım. Hakemler yanlış karar verdi, biz de burada ortak bir karar aldık. Biz hakkımızla yenmek istiyoruz, bizim zaten en büyük felsefemiz bu. Kimseyi ezerek puan almak istemiyoruz. Ben inanmadığım penaltıyı attırmak istemem."" said:
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Dark_Soul said: Lan bir Sosa vardı ne oldu ona? Adam 1 mac oyanıp 4 mac sakat geçiriyor. en son 1.5 ay sakatlandı işte, herif kariyeri boyunca sakatlık görmemiş buraya gelince hemen ayağını eline verdiler =( Şu holosko'nun bacağını görünce şaşırmamak lazım diyorum,
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Yasin sanki kendini yere atıp penaltı almadı hiç
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 said: Molde, Martin Linnes ile olan sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. :( Bunun yanında bonservis arttırma atağıdır büyük ihtimal, Linnes çünkü Ocak ayında %100 satılacak. Bu Beşiktaş olur ya da başkası olur ayrı konu ama yazın her istene 2-2.5 milyon euro fiyat çekerken Norveç şampiyonluğu ve kendisinin bireysel performansı o ligden bir adamın fiyatını başka türlü 2-3 ayda 2 katına çıkaramaz. 5 civarında parayı veren alır tahminen.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 bu adam bu kadar iyi mi ki ya? bi linnes tir gidiyor asgfa
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Son Dakika.Linnes'in molde ile kontrat yenilemesinden sonra Beşiktaş Dinamo zagrebin Portekizli sağ beki Ivo Pinto'ya teklif götürdü @LigTV Son Dakika...Veli kavlak için italya'nin Napoli takimi devreye girdi ve Veli Kavlak'a teklif götürdü. @LigTV atakan kurt
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 beşiktaşlılar nedense veliyi sevmiyor ama giderse gittikten sonra değerini anlayacaklar
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 ben seviyorum. ama yabancı sınırı kalkarsa bavulunu ben hazırlarım sdfds.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Yabancı sınırı kalksın kalkmasın Veli takımda durmalı, ha rotasyon oyuncusu olarak durmalı bence ama yerine daha iyisini bulacaklar mı vs... Napoli'nin de isteği doğruymuş ama %90 orada da rotasyon oyuncusu olacak asdfsd
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 veliyi beğenmeyen adam futboldan anlamıyordur kusura bakmayın. Veli şuan Beşiktaş için dembaba , oğuzhandan filan daha gerekli bir adam.
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 he ayrıca Veli bence ileride oynamalı , daha yaratıcı futbolcu pozisyonun da oynayıp , 2 yönlü olarak defansa yardım etmeli.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 tabi veliden bi xabi alonso yaratmak istiyosun anlıyorum. psikiologların bu konuyla ilgili bir teşhisleri olsa gerek
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 forvet arkası oynasın veli. oğuzhan'ı ön libero yaparız. partizan maçındaki gol kokain etkisi yapmış herhalde sdf...
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Dalga geçtiniz de Bilic zaten Veli'yi öyle kullanmaya çalışıyor. Veli de esasen Avusturya da yılın futbolcusu seçildiğin sol açık oynuyordu ve ligin asist lideriydi asdfasd Bu sene sistemde ön libero yok. Ortada oynayan iki oyuncunun da box to box oynamasını istiyor. Sadece Veli değil, Atiba da birkaç metre daha ileride konumlanıyor. Veli'nin yaratıcılığı vs. komik tabii ki ama ön liberodan birkaç metre ileri çıkartıldığını görebiliyoruz. Geçen yıl 4-2-3-1 oynarken bu yıl 4-5-1'e çevirdi Bilic işte, şimdilik tutuyor gibi gözüküyor ama allah korusun Atiba - Veli'den birine bir şey olsun GG 4 haftalık puan kaybı serisi, nays
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 nasıl ön libero yok. her daim biri ön libero. ayrıca box to box oynayabilecek adamlar değil ikisi de. of jones'a box to box oynar diyenler vardı adam 90 dakika tamamlayamıyordu ona benzemiş bu. değişimli oynayıp arada biri öne çıkınca box to box olmuyor onun adı. o kadar boxtan boxa sivok da gidiyor duran top oldu mu. yapılabilecek en isabetli şey boyu daraltıp o adamlardan maksimum verim almak. veli zaten her maç 11k koşuyor. ama şu kayseri maçı gibi bir o yana bir bu yana depar olursa düzen piç olur.
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ne kokosu abi ne alakası var? Veli dediğin adam avusturya wien'de sol açık ve forvet arkası oynuyordu. Velinho diyorlarmış adama orda , ama herif laktat testi şampiyonu olduğu için ortasahada savaşçı kimlik verdiler adama. transfer edilme sebebi ileri dönük ortasaha oyuncusu olması velinin. Ben veli konusunda senelerdir kavga ediyorum insanlarla , veli şöyle veli böyle ; futboldan anlamadıkları için söylüyorum 1-2 şey susuyorum sonra. şimdi olduğu gibi.. veli > melo , selçuk , emre , topal , vb.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 mehmet topal defans konusunda melodan 1 veliden 2 tık üstte hücum konusunda veliden 1 tık melodan 2 tık altta. konu kapanabilir bilimsel verilerle konuştum.
Voys Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ayrıca arcane ne derse şüphe etmeden inanın, gözümün önünde rövaşata çekmişliği var. işi biliyor
Voys Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 suBzer0 said: veli > melo , selçuk , emre , topal , vb. abw
Öne çıkan mesajlar