Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

GSTravel mesela paket yapıyor maç günü şehir turu, bilet gidiş dönüş uçak vs. Kalem kalem topladığında gerçi iyi kazıklıyorlardı, deplasman maçlarında bilet başvuruları klüpten olur. Uçak olayında da Sırbistan gibi yerlere topluca gitmekte yarar var taraftar forumlarına yanlayıp
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaşımızın Sivasspor ile oynayacağı maçın biletleri, 13 Ekim Pazartesi günü satışa çıkacak.
19 Ekim Pazar günü Ankara Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynanacak ve saat 19:00'da başlayacak Beşiktaş-Sivasspor maçının biletleri öncelikli olarak Vodafone Arena kombine sahipleri, loca sahipleri ve VIP koltuk sahiplerine satışa sunulacak. 15 Ekim Çarşamba günü saat 11:00'den itibaren genel satışlara başlanacaktır.

Taraftarlarımız, Beşiktaş-Sivasspor maçının biletlerini www.passo.com.tr adresinden satın alabilirler.

Öncelikli Bilet Satış Tarihi - 13 Ekim Pazartesi 14:00

Karşılaşmanın Ankara Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynanacak olmasından ötürü Vodafone Arena kombine sahipleri, loca sahipleri ve VIP koltuk sahipleri öncelikli bilet alım hakkına sahip olacaklardır. Öncelikli bilet almak isteyen kombine sahipleri için bilet satışları 13 Ekim Pazartesi günü saat 14:00'de başlayacak ve 14 Ekim Salı günü saat 23:59'da son bulacaktır. Rakip taraftar tribünü hariç tüm tribünler satışa açık olacaktır.

Genel Satış Tarihi - 15 Ekim Çarşamba 11:00

Beşiktaş-Sivasspor maçının biletlerinin genel satışı, 15 Ekim Çarşamba günü saat 11:00'de başlayacaktır.

BİLET FİYATLARI

VIP 150 TL
KAPALI 75 TL
MARATON 50 TL
KALE ARKASI 25 TL
RAKİP 25 TL

Ankara Yenikent ASAŞ Stadı’nın krokisi için TIKLAYIN

Bilet alımı yapmak isteyen taraftarlarımızın mutlaka Passolig kart sahibi olması gerekmektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Tolga zaten vasat üstü kaleciydi. Yan top sorunu yok, mental olarak üst düzey ve tabii ki kişiliğinden ötürü hep beğeniliyor ama işte handikapları çok. Özellikle sanki 2+ metre boyu varmışçasına alçak toplardaki zaafı ve ağırlığı bazen tepki vermesini geçleştiriyor hatta hiç vermiyor.

Çok iyi yer tutuyor. Genellikle böyle ani tepkiye yer bırakmaksızın müdahalede bulunuyor ve formdaysa cidden bu konuda hata yapmıyor ama iş ekstraya gelince ben daha Tolga'dan hiç öyle bir katkı görmedim. Bu Tottenham maçında yediği golde gerçi tek başına hatalı değil ama kitlenip kaldı. Ha keza dün ikinci golde de Muslera terse yatmadığı sürece çıkarırdı gibime geliyor.

Bir de oyunu başlatma konusunda çok sorunlu Tolga, yani hep aynı yere attığı degajlar vs. tam Rüştü stili asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bu kadar söylenmeme rağmende Tolga bana kalede aşırı güven veriyor. Hani Cenk mesela belki Tolga'dan 10 kat daha başarılı olacak kaleye geçip ama o kalede olduğu süre boyunca benim içim rahat etmiyor. Aklıma hep Falcao'nun pozisyonu geliyor vs...

Tolga da o yok. Handikaplarına rağmen güveniyorum. Yani çok kişiyle konuştum genelde herkes aynı şeyi diyor. Gerçek anlamda güven veren bir adam Tolga ki kaleci zaten o güveni vermek zorundadır. Eğer seyirciye onu veriyorsa zaten rakip takımın hücum oyuncularını da psikolojik olarak etkiliyor demektir.

Ligde biraz kenara gelip böyle dinlense, zaten sakatlık problemi de tavan yapmışken Cenk'e azıcık abilik etse kendisi içinde bizim içinde iyi olacak. Dinlenmesi şart hem fiziken hem de kafaca ama sanmıyorum yapacağını.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bayaa seviyorum tolgayı yedigi hiç bir gol oha lan nasıl yenir bu gol denecek seyler degil zaten armut armut gol yemedikten sonra ellemicen kaleciyi.Tek sıkıntım adamda sürekli bir bezgin bekir durusu var hep bir uzgun bakıyor hani sanırsın adam beyaz yaka işe yeni gelmiş işini de sevmiyor gibi
Sosyal ağlarda paylaş

tolga'nın degajı bildiğin kötü. en kötü özelliği. genel olarak iyi bir kaleci. bu sezon biraz formsuzluğu var. daha iyi oynayabilirdi ancak "biraz da cenk geçsin yaa" denilecek bir durum yok.

cenk'in yarattığı güvensizliği sambade mambade kurtarmaz. abilikle düzelecek olsa onun hayatı kadar deneyimi olan rüştü varken düzelirdi. kaleyi de mcgregor gibi sıfır yetenek bir adama emanet etmezdik.

olmayacak duaya amin demekte bizden iyi takım yok ligde sdfsd.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...